Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bence bu hedef iyi küçük küçük hedefler daha motive ediyo beni :)
Burdayııım gün içinde burda olamam daha çok çalıştığımı gösteriyo
E hadi hayirli si yelizim.

Bisi degil bitanem

Fairy Tale 123 bastan malubiyet kabul etti sanırım kayip cansu
n
Ne yenilgisi aslında çok hevesli değildim doğrusu ama mesajları okuyunca yarın aç yaşamaya karar verdim . Ayrıca tartımla güzel konuşmalar yapıcam belki bi güzellik yapar

Menümü yazıyım
Sabah
Süt
Haşlanmış yumurta
1 poğaça

Ara
Ceviz

Akşam
Oturtma
3 kaşık pilav
1 kase mercimek çorbası
Az karpuz

Spor
45 dakika 3 mil leslie

Su
2 litre

Bugün dediğim gibi hevesli değildim ama majlar la hırslandım şuan yarın dönüşüm mütiş olucak

Ya sen bu kiloya fazla mı diyosun bende onlardan ton ton var neyse ben kendimden bahsediyim adım cansu 78 kiloyum 81 le temmuz gibi başladım tatil fln derken az da olsa bileyler verdim bu arada boyum 1.68 :)

Hoşgeldin canım aramıza okudum yazdıklarını ...hiç birseyi takma canım burda motive şekilde verirsin kiloları ... kilon çok güzel bence :) ama yinede vermek istiyorsan verirsin...kararını verdinmi hangi diyeti yapacaksın ?

ay hoşgeldin çok özledik ama seni gitme bu kadar uzun
rakibeni buldunmu eşleme yaptık bu hafta ama takım içi rakipsiniz bu sefer

Ben de sizi çok özledim valla ya bi vakit ayırıp giremiyorum ki ilk haftadan lab dersim falan vardı özellikle pazartesi çarşamba ve cumam çok yoğun elimden geldiğince buraya katılmaya çalışıcam artık eşleşmeleri de gördüm yeni rakibemi de gördüm :) bengisuya başarılar dilerim :) artık geriden gelerek bi şekilde takip edicem konuları ya

@fireofcharm bu mesaji atlamissin canim

canim kaptanimizin yrni kurallarini da okudun mu en azindan aksamlari girip 5 mrsaj hakkini doldurmaya calis

Kaptanımmm sıkı yönetim ilan edilmiiiişşş ama güzel olmuş yani sonuçta bizim iyiliğimiz için her şey :)

Bu cuma mı biz şey yapıcazzz?? yalnız bişey dicem benim cumaları 9dan 1e kadar dersim var 1-2 arası bi saat yemek aram var yani hani o sırada yapabilirsem yapmaya çalışırım okuldan yapamazsam size söylerim olur mu? bu arada nasıl yapılıyodu burdan listenin son halini çoklu alıntıya alıp orda yayınlanan son listenin en sonuna mı koyuyorduk? herhangi bi sıralama yapmadan di mi ? sonra o listeyi de ordan sonuç başlığına taşıyorlar di mi?

Kizlar selam
Gecmisi okudum ama yine alintilar eklenmedi sinir oldum
Denizim hosgeldin nihayet. Kurallara uymayana kapiyi gosterdim hakettiniz napimm umarim yapmak zorunda kalmam
Cansum bakiyom s3nde damlamissin kapiyi gorunce hosgeldin cicim

Moon cum hosgeldin. Detaylari yarin konusalim telden yazmak olum bana ofiste pc den konusuruz
Ayni sekild fitcim. Senin kg dan once takintini yenmemiz lazim sen guzel ve fit bir kizsin. Ayrica karatay candir. Kitabin yoksa hediye edrim yarin e kitap haberlesiriz
Yelizim aba altindan sopa cikti malesef kuralsiz olmuyor
Banumm cok sevindim valla gazin yansidi banada
Nice 15 cnm seni göremedim

Saol bende sana başarılar dilerim tatlım

Selam kizlaaaarr nabersiniz

Waww neslim cok onemli bir bilgi bu . bilmiyordum bunu
zeynom hoşgeldin. evet bu bilgiler çok guzel faydası olursa ne mutlu

bugunku menum

sabah
domates salatalik zeytin peynir biraz meyve biraz badem ve ceviz

ogle
bir kase nohut yemegi

ara
bir fincan yesil cay

aksam
yogurtlu corba
zeytinyagli borulce
salata ayran

spor
yok

su
bur bucuk litre
yeliz hemen halıda debelenme sporu yapıyorsun karın bacak allah ne verdiyse. spor yapmayanı benkovalıcam arkasından
karatay mı yapıyorsun cnm
karatayı anlayıp hayata geçiriyoruz diyelim. ben 1 senedir tam olmasada uygulamaya çalışıyorum. sanada tavsiye ederim
ama bir diyet değil bu hayat tarzı

cansu bende seni oturtuyorum canımmm bak 150 mekik çekiyorsun hemen şimdi

45derya45 bu arada bana bşraz kendinden bahsetsene boy kilo fln rakibimi iyi tanıyım
valla derya çok azimlidir bilemem yanii

Inşallah canım benim allah kabul etsin
kuzum nerdesin özledik ya senide. çocuklar iyimi yaramazlık yok dimi .okudunmu geçmişi katı kurallarımız hayata geçiyor

saat 15-17 arası gelebilirmisin. listeyi paylaşıma taşıyacaksın kuzum başka bişi yok. şimdi anlatmayım cuma anlatır etiketlerim seni

ben bugun genel olrak dikkat edemeidm ama 5 tem sonra hicbisey yemedim buda demek oluoki yatina zimba gibi hazirimmm inşALLAH sütüm azalmaz iyice zaten zar zor yetio bebgime o yüzden cok sıkı yapamicam ama cok dikkatli olucam hergun tatli yiyorum falan onlari tamamen kesiorum bugundn itibaren ekmek belki sadece kahvaltida 2 dilim tam bugday sonra ekmkte yok..Allah'tan antremanliyim ben hamilelikte tavan yapan sekerim ve ebedi benimle var olan insulin direncimle bebegim tehlikedeydi o yuzden hamileligimin son 2 ayinda diyet yaptim dr kontrolunde 32.haftada 11 kilo ile 92 olmustum sonra sadece ekmek ve sekeri keserek 4 kilo verdim cocugumun kilosuda normale geldi yoksa sekerden şisen yabrum iri bebek olraka dogacak belkide dogar dogmaz seker hastasi olacakti..O zaman yaptimm simdide yapabilirimmm☺☺

oh bugun neler yaptım nelerrr. uyumaya fırsat bilem buldumm
gunun z raporunu yazayım
kalkınca suyumu içtim yurumeye kaçtım çay kenarında 30dk yurudum esnedim
sabah 8,00 de 1 bardak sebze suyu+1 tarçınlı şeftali
ara 1 ayran
öğle 12,30: 2 yumurta 1 incir,zeytin peynir,1 minik dağ armudu
ara sütlü kahve biraz badem
akşam 17,30 da etli patlıcan az buğday pilav salata yoğurt
sporlarım: sabah 30dk yurume+akşam ustu 40dk yurume+yemekten sonra evi sildim supurdum hazır ısınmışken arkasına 10dk karın bacak yaptım

bugun nedense ara öğün ihtiyacı duydum huyum değil di ama öyle oldu bakalım

GENE YAZIYORUM CUMA 74 Ü BAYRAM DÖNÜŞÜ 73 Ü GÖRÜCEM ARTIKIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…