- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #119.421
Aaa 3. Olmuşum çok mutlu oldum teşekkür ederim kaptanımTakım İçi İlk 3
-denizmrv(82 / 80 / 2 / % 1,22)
-bengiisuu ( 75.0 / 73.5/ 1.5/ % 1,0 )
-nice15 (63.1/ 62.4/ 0.7/% 0,55 )
Tebrikler meleklerimm
Tebrik ederim canım benim birinciliğiniayy çook sevindimmm süper olmuuş bayramı güzel atlatmışız vallaherkesi tebrik ederim
vaaay sonunda birinciliği de gördüm vallaaa çok mutlu olduuumdiğer arkadaşlarımı da çok tebrik ederim inşallah aynen devam ederiz bu arada efektlere de bayıldım kaptanım çok tatlı olmuuş ellerine sağlık
Öyle ama bence 3ü bi aradan farkı yokBence bi daha içme onların kalorisi çok yüksek
Tebrik ederim canım benim birinciliğini
Masallah guzelim. Eee yokmu sevdicegin aday filanSabah evde spor ve dans yaptım 1 saat.
Ben çalışmıyorum 25 yaşındayım ailemle yasiyorum.disardan çocuk gelişimi ve adalet bölümü okuyorum .şimdilik ev hanımıyim:))
Ayran icmeni tavsiye ederim boke durumlardaBir iki gündür aksam yemeğinden sonra birseyler yemek istiyorum feci bi şekildee .
Biraz önce ailem yemek yerken biraz bende catalladim balık kavun ve tatlıdan. Benim en önem verdiğim konu 6 dan sonra hiçbirşey yememek
Ama en çokta akşamları birseyler yemek atıştırmak istiyorum(
Allah iyiligini versinYemişim kısmet açan hocayı, bana iştah kapatan hoca lazım, bulun kapısında yatmazsam suratıma tükürsünler
Adacim listeye henuz almicam zaten sen burda ol hazir hissettiginde at beynine formati okeykizlar buraya yazmaya yüzüm yok bugun tantuniler havada ucustu pastalar ....kaptanim almayin beni listeye ....ben aranizda olacam ama toparlanmam lazim yiyorum offf surekli sonra olursa girerim listeye olmazsa kalsin ne yapayim...
Guzel gidiyorsun kuzum. Herkesi sasirt bakalimTabi en çok da senin güvenini kara çıkarmamak için böyle iradeliym. :) Ayranı da hem seviyorum hem açlığımı bastırıyor
Masallah bitanem. Menu superrMenüm
Sabah
Peynirli yumurtalı omlet
Çay
Öğle
Menemen
1 tane galeta
Arada sütlü kahve
Akşam
Sebzeli kıyma
2 bardak ayran
Spor
40 dk bisiklet
Suoer menu tebriklerBugünkü menü
Sabah 1 simit Menemen çay
Ara activia yedim 3 tane içine musli koydum
Akşam dolma yedim 4 tane
ara leblebi kuru üzüm
Su 3 litre
Spor Leslie 4 mil 45 dakika
12 dakika Slim and 6 pack
O saatte gofret hadi gormedim onu menu guzelCumartesi menum
10.00 yoğurt Musli kivi
15.00 et ızgara
18.00 mısır
20.00 gofret
1 lt su 30 dk bel bacak kalça hareketi
Kahvalti guzel. Aksama topluca yaz olurmuKizlar bu sabah
bir dilim esmer ekmek. iki yumurtali dereotlu omlet. beyaz peynir.domates salatalik. bir zeytin. çay.
Aday yokta aday adayları bol bu aralar :))Masallah guzelim. Eee yokmu sevdicegin aday filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?