- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #119.401
Ben sekeri birakali cok oldu. Bizim ofjstede var late makinesi bende cok severim ama sek3rsizOgle yemedim suan karemelli buzlu latte iciyorumne yazikki sekerli cok fazla degil ama tipik starbucks kahvesi iste
Ooo yelizim ha gayret bi an once don aramizaselam kizlar
3. olmusuz tebrik ederim herkesi ben 2 haftalik izindeyim ama buralardayim yine gorusuruz bol bol
yarim kahvaltiya misafirim.var bugun butun gunum temizlikle gecti heryerim.agriyo yorgunluk cayi iciyorum simdi bidigimi da uyutuyorum yarini da atlatayim insallah ondan sonra esim ise baslayacagi icin bol bol bende buralarda olurum ve menu paylasmaya baslarim hepinizi opuuyorum izin sonrasi da bomba gibi donuyorum insallah
Menun dengeli. Spor yokmu. Sen calisiyormusun neler yapiyorsun gun icinde anlat bakalimEveeeet menümü yazmaya geldim
Sabah
3 tane haşlanmış yumurta
Yeşil çay
Ara öğün
5 tane ceviz
2-3 yemek kaşığı hösmerim(balikesir in yöresel tatlısı
Akşam yemeği
Kocamaan bir tabak çorba
Kocamaan bir tabak ıspanak yemeği
Bir bardak ayran
Bir kase yoğurt
2-3 yemek kaşığı kabak yemeği
Bugün çok aciktim akşam yemeğini zor bekledim vakit geçsin diye temizlik yaptım hatta :))
gunaydın çıtırlarımmm. 3. olmuşuz bu hafta maşallah biza bayram sonrası gene iidik dimi.
hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum
Takım İçi İlk 3
-denizmrv(82 / 80 / 2 / % 1,22)
-bengiisuu ( 75.0 / 73.5/ 1.5/ % 1,0 )
-nice15 (63.1/ 62.4/ 0.7/% 0,55 )
Tebrikler meleklerimm
evet bengim amin canım
sen yaparsın aslansın kaplansın banum
allahım bunlar ne güzel şeyler böle. tebrikler bak sende nirvananı keşfettin. DİYET çok itici bi laftır. biz SAĞLIKLI BESLENİP BÖYLE ŞAŞAMAYA DEVAM EDİYORUZ sloganımız bu.
bende kendimi harika motive hissediyorum. yerimde zıplıcam ortam musait olsa o derece
ben banumun 90 günlük diyetine başladım kızlar bu gun. işte biraz kendi yeme düzenime göre de ayarladım. menu yaptım onu uygulayacağım
misal ilk gün protein günü
sabah 1 kefir muz ve fındırk yedim
öğle haşadığım 2 yumurtayla salatalık salata filan yticem
akşam ya menemen yada ızgara yicem
eşimde başladı. 13 yaşındaki kızımda eşlik edecek ama onun öğünlerini dengeli olarak az farkla düzenledim. söz verdi 5-6kg verecekbiraz insülin sorunu var erkenden önlem almak lazım
Menun dengeli. Spor yokmu. Sen calisiyormusun neler yapiyorsun gun icinde anlat bakalim
Bir iki gündür aksam yemeğinden sonra birseyler yemek istiyorum feci bi şekildee .
Biraz önce ailem yemek yerken biraz bende catalladim balık kavun ve tatlıdan. Benim en önem verdiğim konu 6 dan sonra hiçbirşey yememek
Ama en çokta akşamları birseyler yemek atıştırmak istiyorum(
Tabi en çok da senin güvenini kara çıkarmamak için böyle iradeliym. :) Ayranı da hem seviyorum hem açlığımı bastırıyorKuzum masallah sana olan inancimi kara cikarmiyorsun sporunuda yapmissin tebrik ederim. Bizim gulay vardi ayranci derdim icip icip kafa bulcan diye takilirdim aklima o geldi sen ayran iciyom deyince ilahii :)
Toparlamissin ama menu fena degil
Eh ucuz yirtmissin
Nenu dengeli
Wayyy iyi toplanmissin
Masallah bitanem sana guvenim tam artik yakinda 69 bile goruceksin
Aynen aslında çok kasmamak lazım strese sokuyoruz sonra kendimizi .Bi kaç 3 kilo daha vereyim biraz daha rahat davranırım inş.ya illa 6 diye kasmayın 7 de olur o ben zaten 8de bile yiyebiliyorum hani kötü etkilemek için demiyorum da kendinizi çok sıkarsanız bu defa işkence olur akşam acıktığınız saatte yiyin sonra bişey yemezsiniz çok acıkırsanız da akşam ayran veya süt içmeye çalışın ilk zamanlar ben akşamları süt içerdim hep veya bitki çayı da içebilirsiniz şekersiz şekilde içince bitki çayları acayip iştah kapatıyo bence özellikle de yeşil çay veya 9lu bitki çayı falan olabilir ben bi ara karışık kırmızı meyveli bitki çayı da içiyordum zevkinize uyarsa eğer için derim :)
Çok sevindim canım inşallah hepimiz bu düzeni tuttururuz. Hem az yedikçe canın da istemiyor bi süre sonraYa valla aksam 6-7 gibi yiyip gece 1e 2ye kadar falan uyumayinca benim de karnim senfoni orkestrasini aratmiyo bazenama diyorum fedakarlik yapmadan bisey olmaz o yuzden katlaniyorum dun mesela oglen 1de yedigim o durumle aksami ettim yani eve gelince agzima lokma koymadim zaten 10 bucuk gibi uyudum ama gece uyandim 1den 2ye 3e kadar uyuyamadim ama dedim nolcak ya sabah guzelcene kahvaltimi yaparim ve aksam da eve gelince gittim buzdolabina bi baktim amaan dedim ne yicem ki simdi artik yemek icin yemiyorum yani eskiden olsa ohooo ne bulsam yerdim sirf yemis olmak icin o icimdeki ac ruhu doyurmak icin ama simdi sadece bedenim icin besleniyorum neye ihtiyaci varsa onu veriyorum cok da mutlu oluyorum :) kendimi diyet yapiyomus gibi falan da hissetmiyorum hic daha once diyetisyene gittigimde falan kendimi kisitlanmis hissederdim simdi ise saglikli beslendigimi hissediyorum resmen :) yeme duzenimin degistigini dusunuyorum yani o yuzden cok mutluyum :)) cunku yeme duzeni değişmeyince bi insanin diyet yapiyomus gibi hissedince hemen ilk firsatta eski haline donuyo :) artik bu benim normal beslenme duzenim haline geldi :)) ayy ne kadar mutlu uyandim ben oyle yaa herkese musmutlu gupguzel bir haftasonu dilerimmm :) bugun pek ortalarda olmicam arkadaslarimla muzeye gidicez de bi tane ders icin muze gezisi yapip rapor hazirlamamiz gerekiyo o yuzden aksama gorusuruz insallah :)
Bence bi daha içme onların kalorisi çok yüksekOgle yemedim suan karemelli buzlu latte iciyorumne yazikki sekerli cok fazla degil ama tipik starbucks kahvesi iste
Aynen aslında çok kasmamak lazım strese sokuyoruz sonra kendimizi .Bi kaç 3 kilo daha vereyim biraz daha rahat davranırım inş.
Doğru bitki çayları iştah kapatıyor .içmeye çalışıyorum sık sık özellikle yeşil çay.
Gün içinde o kadar çok tuvalete gidiyorum ki artık akşamları hicbirsey içmek istemiyorum :)))
ooo sporun harika vallaEee kizlar bende evimdeyim bugun. Ozlemisim 1 gunde
Esimle tavla oynadik 3-0 ondeyken 3-5 yenildim iimiballi adam yendi gene
Alime gulduk aksam aksam. Arkadasi babam kasap demis ise gitmiyo demis bizimki ne garipsediyse gelmis bize "" anne ya mehmetin babasi kasapmis işe gitmiyormus hiç işe gitmeyen baba olurmu? Çok acayip " deyip bide cikciklamazmiyere yattik gulmekten tabi ardindan acikladik durumu
Neyse MENU YAZAYIM
sabah 8 de yarim simit yumurta avakado kozleme biber zeytin domates salatalik
11 de incecik d.gunu pastasi yedim patronun
Saat 15.de ekmeksiz sadece tantuni
salata
Saat 19.00 da 1 kasik bulgur pilav zeytinyagli taze fasulye koca kase salata
Bugun oglen 45dk yurudum
Aksam 15dk bida yurudum
Az once 10dk karin videosunu yaptim
Çok sevindim canım inşallah hepimiz bu düzeni tuttururuz. Hem az yedikçe canın da istemiyor bi süre sonra
menü de harika spor daMenüm
Sabah
Peynirli yumurtalı omlet
Çay
Öğle
Menemen
1 tane galeta
Arada sütlü kahve
Akşam
Sebzeli kıyma
2 bardak ayran
Spor
40 dk bisiklet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?