Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ogle yemedim suan karemelli buzlu latte iciyorum ne yazikki sekerli cok fazla degil ama tipik starbucks kahvesi iste
Ben sekeri birakali cok oldu. Bizim ofjstede var late makinesi bende cok severim ama sek3rsiz
Ben bi alistimki sorma bu late ye

Ooo yelizim ha gayret bi an once don aramiza

Menun dengeli. Spor yokmu. Sen calisiyormusun neler yapiyorsun gun icinde anlat bakalim

Bende menu yazayim
Sabah kefir muz findik
Ogle 2 haslama yumurta salata fındık
Yarim elma
Aksam kabakli kavurma
Spor 30dk yurume
90 gun diyeti protein gunumdu bugun bile gecti

gunaydın çıtırlarımmm. 3. olmuşuz bu hafta maşallah biza bayram sonrası gene iidik dimi.
hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum

ayy çook sevindimmm süper olmuuş bayramı güzel atlatmışız valla herkesi tebrik ederim

Takım İçi İlk 3
-denizmrv(82 / 80 / 2 / % 1,22)
-bengiisuu ( 75.0 / 73.5/ 1.5/ % 1,0 )

-nice15 (63.1/ 62.4/ 0.7/% 0,55 )

Tebrikler meleklerimm

vaaay sonunda birinciliği de gördüm vallaaa çok mutlu olduuum diğer arkadaşlarımı da çok tebrik ederim inşallah aynen devam ederiz bu arada efektlere de bayıldım kaptanım çok tatlı olmuuş ellerine sağlık

aynen öyle kaptanım SAĞLIKLI BESLENİYORUUUUUZZ

sana da bol şans kaptanım yeni beslenme düzeninde :) umarım banu abla gibi sana da faydası olur

Bir iki gündür aksam yemeğinden sonra birseyler yemek istiyorum feci bi şekildee .
Biraz önce ailem yemek yerken biraz bende catalladim balık kavun ve tatlıdan. Benim en önem verdiğim konu 6 dan sonra hiçbirşey yememek
Ama en çokta akşamları birseyler yemek atıştırmak istiyorum (

Ben de menümü yazayım hemencikkk bugün biraz fazla kaçırdım malesef hem haftasonu yüzünden hem de dışardaydım ondan

Sabah
saat 9 buçukta 2-3 kaşık kızartma işte patates ve patlıcan kızartması yanında beyaz peynir ve 5-6 tane badem

Ara
saat 2 buçukta 1 limonlu soda yolda arkadaşlarla soda içtik abur cubur da aldık da ben yemedim neyse ki
sabah da dediğim gibi polatlıya gittik bugün gordion müzesini ve kazı alanını gezdik yaklaşık bi 3 saate yakın gezi yaptık valla

Öğlen
saat 3 buçukta yarım porsiyon beyti kebap yanında salata ve ayran

Akşam
saat 5 buçukta bi iki çatal çikolatalı pasta
off bu aralar çok kaçırdım çikolata tarzı kaçamağı ama bugün özel bişey vardı valla arkadaşlarımdan birinin ilk günüydü bizim okulda çalışma bursuna başvurmuştu bugün de ilk çalışma günüydü gezi dönüşü okula uğradım onun yanına işte giderken de bi küçük pasta aldım ona :) yanında da kimse yokmuş bugün normalde bikaç kişi çalışıyolar ben de onun için fazladan çatal koymuştum öyle olunca ben de azcık ucundan yedim pastanın ama başka da bi lokma koymadım ağzıma geldim eve acıkmadım zaten

su 1.5-2 litre kadar
spor 45 dk yürüyüş okula falan git gel yapınca yürümüş oldum zaten müzenin orda da yürüdük baya :)

ya illa 6 diye kasmayın 7 de olur o ben zaten 8de bile yiyebiliyorum hani kötü etkilemek için demiyorum da kendinizi çok sıkarsanız bu defa işkence olur akşam acıktığınız saatte yiyin sonra bişey yemezsiniz çok acıkırsanız da akşam ayran veya süt içmeye çalışın ilk zamanlar ben akşamları süt içerdim hep veya bitki çayı da içebilirsiniz şekersiz şekilde içince bitki çayları acayip iştah kapatıyo bence özellikle de yeşil çay veya 9lu bitki çayı falan olabilir ben bi ara karışık kırmızı meyveli bitki çayı da içiyordum zevkinize uyarsa eğer için derim :)

kizlar buraya yazmaya yüzüm yok bugun tantuniler havada ucustu pastalar ....kaptanim almayin beni listeye ....ben aranizda olacam ama toparlanmam lazim yiyorum offf surekli sonra olursa girerim listeye olmazsa kalsin ne yapayim...

Tabi en çok da senin güvenini kara çıkarmamak için böyle iradeliym. :) Ayranı da hem seviyorum hem açlığımı bastırıyor

Aynen aslında çok kasmamak lazım strese sokuyoruz sonra kendimizi .Bi kaç 3 kilo daha vereyim biraz daha rahat davranırım inş.
Doğru bitki çayları iştah kapatıyor .içmeye çalışıyorum sık sık özellikle yeşil çay.
Gün içinde o kadar çok tuvalete gidiyorum ki artık akşamları hicbirsey içmek istemiyorum :)))

Çok sevindim canım inşallah hepimiz bu düzeni tuttururuz. Hem az yedikçe canın da istemiyor bi süre sonra

benim de oyle oluyo bazen ya cikamiyorum tuvaletten

ooo sporun harika valla

Çok sevindim canım inşallah hepimiz bu düzeni tuttururuz. Hem az yedikçe canın da istemiyor bi süre sonra

Aynen oyle ya insanin midesi kuculuyo hem istahi da kesiliyor ilk zamanlar benim de zorlandigim zamanlar oldu tabi ama pes etmemek onemli olan :) umarim siz de en kisa zamanda guzelce oturtursunuz kendi duzeninizi ve en onemlisi dusunce yapinizi :) cunku ben eskiden cok farkli dusunurdum simdiyse cok daha farkli dusunuyorum o yuzden de cok mutlu oluyorum boyle farkindalik kazandigim icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…