Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlaar kaçamaksız bir haftasonu geçirelim inşallah
evet bengim amin canım
sen yaparsın aslansın kaplansın banum

allahım bunlar ne güzel şeyler böle. tebrikler bak sende nirvananı keşfettin. DİYET çok itici bi laftır. biz SAĞLIKLI BESLENİP BÖYLE ŞAŞAMAYA DEVAM EDİYORUZ sloganımız bu.
bende kendimi harika motive hissediyorum. yerimde zıplıcam ortam musait olsa o derece
ben banumun 90 günlük diyetine başladım kızlar bu gun. işte biraz kendi yeme düzenime göre de ayarladım. menu yaptım onu uygulayacağım

misal ilk gün protein günü
sabah 1 kefir muz ve fındırk yedim
öğle haşadığım 2 yumurtayla salatalık salata filan yticem
akşam ya menemen yada ızgara yicem

eşimde başladı. 13 yaşındaki kızımda eşlik edecek ama onun öğünlerini dengeli olarak az farkla düzenledim. söz verdi 5-6kg verecek biraz insülin sorunu var erkenden önlem almak lazım

kizlar 78.4 olarak bu hafta +yla devam ediyorum ama dikkate devam
Moon8187 ( 78.8/78,4 / /% )boy :169 , baş.kilo: 80,5, yaş: 28, hedef kilo: 70 , baş.tarh. 14.eyl, 9.ekim.15 listede
canım artıdayım demissin ama bayram öncesi haftaya göre eksidesin. sakın sıkma canını bak daha bebeğin 3 aylık merak etme yavaş yavaş gider kilolar. sakın moral bozup koyverdim deme
kızının ve senin adın ne. bir mesleğin varmı devam edecekmisin sonrasında

RengarenkNesli ve nice15 inşALLAH kizlar sükurki bu sabah tartida - gördüm ki kuzenim hala bende..menu paylasamiorum cunku okadr dengesizki son gunler ne yesigim belli degil ama cok dikkat ediyorum 6 dan sonra yemek yemiorum esimle kuzenime eslik icin cay yada filtre kahve iciorum okadr..p.tesi menulerimle gelicem inşALLAH..Bu arada hurmanin anne sutune etkisini arastirirkn hurma diyeti diye bisey gordum hazir hissedersem p.tesi omada baslayabilirim..Malesef yarin pazar hem esim hemde kuzenim evde buda demekkii eksiksiz bir kahvalti sofrasi belki disari cikarizda yirtarim
Takimima bu hafta destek olamadigim icin cok uzgunum oysaki gecen hafta 2.olarak destek vermistim gerseyi kontrol altina alicam..Bugun baska bir kuzenimin dugunu var normalde sabahtan annmde olmam gerkiyodu ama orda ipin ucu iyice kactiginan sabhtn gitmk istemedim en azindn 2 ogunumu kurtarmis oldum:)

Tamam cnm ben zaten listeye girisini bu sebepten 1 hafta ertelwiyorum. P.tesi full kadro bekliyorum hepinizi. Kolay gele islerin

RengarenkNesli canim moda tasarimcisiyim cok bilindik ic piyasa markalarinin hepsinde calistim sayilir..Dolu dolu 3 yillik evliyim 4.yilimiza girdik çok şükur bu surede marka degisikligi yapsamda calistim 1.5 yil oldu isten ayrilali. Bebek tedavisi icin ara verdim kafam rahat gidip gelmek istedim dr.a falan kimseye hesap vermek istemedim o dönem..ardindan cok sukur hemen kizima hamile kalinca iş hayatimida askiya aldim simdi birkac teklif var ama henuz cok erken diye kulakardi ettim..Yakinda birakabilecek kimsem yok annem ve ablalarimla farkli ilcelerde yasiyorum 20 dk arabyla cok uzak degiliz ama kizim daha cok küçük sabah al gotur yapamam bakiviyada dian icin guvenemem henuz derdini anlatamioki..Esimde suanda pek taraftar degil ama engel olmakta istemez kısmet..

Ne güzel ailecek yaparsınız valla Ohh :) hadi bakalım hayırlı olsun :)

çok haklısın kuzum bende öyküm ü 2 sene bakıp ole işe başlamıştım en doğrusu
meslek supermiş

ay sen nerde yaşıyon nerede kış biz alanya da yanıyoz bacımm. bende az daha serinlesin sitedeki fitnes sezonumu açıyorum 1 saat fitnes mudavimi olurum artıkın. bende çok severim sporsuz yaşam duşunemiyorum

Ne güzel ailecek yaparsınız valla Ohh :) hadi bakalım hayırlı olsun :)
sağol bengim

Sabah: yaş incir bi tane. yesil cay, bir cay bardagi da siyah cay.
incire tarçın serpip yersen ve yanında yoğurt ayran süt bitanesini , insülinin zıplamaz sabah sabah ve birazz çiğ çerezle desteklersen daha tok tutar.

hafta sonu sessiz buralar. kaçamakları abartanı yakarım. p.tesi cezaları alırsınız ona göree
bende kaçtım akşama gelirim tansiyonumda bi gariplik var bir tuhafım nedense

Tamamdir kaydettim

Ogle yemedim suan karemelli buzlu latte iciyorum ne yazikki sekerli cok fazla degil ama tipik starbucks kahvesi iste

selam kizlar
3. olmusuz tebrik ederim herkesi ben 2 haftalik izindeyim ama buralardayim yine gorusuruz bol bol
yarim kahvaltiya misafirim.var bugun butun gunum temizlikle gecti heryerim.agriyo yorgunluk cayi iciyorum simdi bidigimi da uyutuyorum yarini da atlatayim insallah ondan sonra esim ise baslayacagi icin bol bol bende buralarda olurum ve menu paylasmaya baslarim hepinizi opuuyorum izin sonrasi da bomba gibi donuyorum insallah

Eveeeet menümü yazmaya geldim
Sabah
3 tane haşlanmış yumurta
Yeşil çay

Ara öğün
5 tane ceviz
2-3 yemek kaşığı hösmerim(balikesir in yöresel tatlısı

Akşam yemeği
Kocamaan bir tabak çorba
Kocamaan bir tabak ıspanak yemeği
Bir bardak ayran
Bir kase yoğurt
2-3 yemek kaşığı kabak yemeği

Bugün çok aciktim akşam yemeğini zor bekledim vakit geçsin diye temizlik yaptım hatta :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…