- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #119.561
Evet canım gıda zehirlenmesiymis... çok kötü birsey misçook geçmiş olsun gıda zehirlenmesi mi yaşadını acaba tüm belirtiler onu gösteriyor gibi...
Hemen bakıyorum :)kızlar kayıpsınınız neler kaçırdınız neler. 6. takım ve 10. takım kardeş takım bizim biliyorsunuz. 6. takımla toplandık 10. takıma baskına gittik gidip okuyun bakın koptu ortalıkgazını alan alana
Kızlar bende fazla giremiyorum haftasonu davetli oldugumuz bir piknikten sonra kızımla ben hastalandık bulantı kusma karın ve baş ağrısıserum takıldı iki gün şimdi ilaçlarla devam ..fazla yazamasamda takipteyim. ..
Amin banumm SağolSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Dışarı bir attım kendimi sabahtan daha yeni eve girdim
Şu an felaket yağmur yağıyor dışarda hatta arabayı tamirciye götürüp egzosu değiştirtecektim ama eşim boşver yarın halledersin dedi
Büyük kız karnım ağrıyor diye ağlayınca okula göndermedim oda şimdi kuluçkaya yatmış tavuk gibi koltuğa gömüldüyarın sabahda onu doktora götüreceğim çünkü uzun zamandır karın ağrısı ve mide bulantısı yaşıyordu sabahları hatta ben sabahları acaba soğuk su mu içiyorsun diye üsteliyordum
Bakalım doktor bir görsünde ne diyecek ( ulen bu ay cidden parçalandık yaw maddi açıdanha bire birşeyler çıkıyor ama RAbbim beterinden saklasın )
Akşamlık butları fırına verdim pişsinde geç olmadan yiyeyim geç olmadan
Canım çok çok geçmiş olsunRabbim acil şifalar versin ...Aminnnnnnnn
Evet hemen başlayım 32 yaşındayım. 1.70 boyum kilom 73.5 geçen sene bu zamanlar 63 kiloydum fakat doğum yaptım bebeğim 3 aylık şu an.Kendinden bahs3dermisin tatlim. Boy.yas.kilo.hedef kilo?? Ben disardan gelene kadar ilk sayfa kurallarini oku. Bide geriye donuk sayfalari karistira dur bakalim.
Süper canım ya :) böyle şeyler duyunca çok mutlu oluyorumBugün sizlere başıma gelen birşeyi paylaşmak istiyorum
Uzun zamandır gitmediğim bir market vardı ve sabah birşeyler almak için gittimöğleden sonra eve dönmeden tekrar birşeyi unuttuğumdan aynı markete girdim ve sabahda benimle ilgilenen çalışanlardan biri ( ki beni senelerdir tanıyan bir genç kız ) tam meyve alırken yandan şaşkın şaşkın bana baktı ve ; Ablaaaa bu senmisin cidden dedi Evet sabahda gelmiştim ya dedim :) Yeminle sabah tanıyamadım seni inanılmaz değişmişsin zayıflamışsın dedi :)
İnanılmaz mutlu oldum o an ve tabiki hemen sormaya başladı ne kadar oldu işte daha nekadar vermeyi düşünüyorsun diye :)
Rekorumun 124.5 kg olduğunu duyunca şok oldu ve bugüne kadar 27.6 kg verdiğimi duyunca ağzı iyice açık kaldı :) Süpersin abla yeminle yaa dediTabi ben o çoşkuyla hemen bir 30 kg daha gitse süper olur diye hem kendime hemde ona çoşkuyu verip kanatlanmış bir şekilde evime döndüm :)
Rabbim inşallah hepimize kiloları gönderip başkalarından o şekilde şaşkın bakışlara maruz kalmayı nasip ederYolum uzun ama eminim çok daha güzel kilolar vereceğim
Süper canım ya :) böyle şeyler duyunca çok mutlu oluyorum
Kızlar bende fazla giremiyorum haftasonu davetli oldugumuz bir piknikten sonra kızımla ben hastalandık bulantı kusma karın ve baş ağrısıserum takıldı iki gün şimdi ilaçlarla devam ..fazla yazamasamda takipteyim. ..
Vay anasini ne yemistinizki kuzum cok gecmis olsun yaaEvet canım gıda zehirlenmesiymis... çok kötü birsey misöleceğim zannettim o derece agirdi
Acik olmasi normal sanirim emiyordur kuzun dimi. E bilginde varsa hadi bakalim beraber inceliyoz ozaman. Azmin daim olsunEvet hemen başlayım 32 yaşındayım. 1.70 boyum kilom 73.5 geçen sene bu zamanlar 63 kiloydum fakat doğum yaptım bebeğim 3 aylık şu an.Bir haftadır diyet yapıyorum zaten ama motivasyona ihtiyacım var. Geçen sene diyet guruplarında 8 kilo verdim burada. Diyet konusunda baya bilgiliyim. Daha önce 8 sene sağlık sektöründe çalıştım onunda katkısı var bildiklerimde. Sadece motivasyon sıkıntım var bu sıra iştahım baya açık.
İlk hedefim 67 kg sonra olursa artık yine bir 63 olmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?