- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #119.581
Saol kaptanım ..patlıcan kebap yapmışlardı vede Kuşbası et hangisinden oldu artık bilemiyorum ..giden herkes benim gibi yatiyorVay anasini ne yemistinizki kuzum cok gecmis olsun yaa
Acik olmasi normal sanirim emiyordur kuzun dimi. E bilginde varsa hadi bakalim beraber inceliyoz ozaman. Azmin daim olsun
Vay anasini cidden. Ettemi bisi vardi qcap. Ay cok gecmis olsun tatlim simdi iyisiniz isallahSaol kaptanım ..patlıcan kebap yapmışlardı vede Kuşbası et hangisinden oldu artık bilemiyorum ..giden herkes benim gibi yatiyor
Teşekkür ederim bugün gittim doktora damla falan yazdı kirpik şampuanı falangecmis olsun canim
Göz dibi enfeksiyonu ve kirpiklerimde allerji olmuş dediGecmis olsun bitanem. Cay la maske yap temizle iyi gelir ama iltihap olduguna eminmisin ki
Evet çok geçmiş olsunKızlar bende fazla giremiyorum haftasonu davetli oldugumuz bir piknikten sonra kızımla ben hastalandık bulantı kusma karın ve baş ağrısıserum takıldı iki gün şimdi ilaçlarla devam ..fazla yazamasamda takipteyim. ..
Saol canımEvet çok geçmiş olsun
Ette vardı sanırım canım şimdi daha iyiyiz ama Vücutlarımız çok sarsıldı kızımla ılac serum anca kendimize geldik esimde bugün hastalandı aile boyu zehirlendik düne göre topladim biraz yarına daha iyi olurum insallahVay anasini cidden. Ettemi bisi vardi qcap. Ay cok gecmis olsun tatlim simdi iyisiniz isallah
Canim benim çok geçmiş olsunEtte vardı sanırım canım şimdi daha iyiyiz ama Vücutlarımız çok sarsıldı kızımla ılac serum anca kendimize geldik esimde bugün hastalandı aile boyu zehirlendik düne göre topladim biraz yarına daha iyi olurum insallah
Güzel menü kaptan spor iyi maşallahKizlar bende menu yazayim kaciyorum
Sabah 1 elma
2 saat sonra 1 bardak sebze suyu
Oglen salata 1 tost yumurtayla
Ara 1 bardak yogurt
Aksam kabak corbasi ve kiymali menemen salatalik
Spor 30dk yurume 5 karin mekik
Maşallah canım benimMenüm
Sabah
Peynir
Domates
Çay
Öğle
Sebzeli kıyma
Ayran
Akşam da aynı
Bol bol yürüdüm bugün
Geçmiş olsun canımbenimde 1 haftadır hafif seyreden baş ağrım bu gun şiddetlendi, malesef diyeti bozup tost yedim simdi ofistyeim. nasıl devam etsem bilemedim
Akşam 6 dan sonra yememek çok etkiliymis canım çok iyi yaparsın elinden geliyorsa ne güzelmerhaba kızlar ,
yine kızımı oyun evine götürdüm geldim hiç halim kalmadı off bütün enerjim bitti hissediyorum)) kızım zıplıyor oynuyor sanki ben yoruluyorum ))
akşam 6 dan sonra hiç bir şey yememeyi planlıyorum ... saatler alınınca bunu 5 e çekecem)) sadece çay ve su
Ooo süper menü canımİyi akşamlar hanimlar
Sabah 2 rafadan yumurta
Yeşilçay
Ara
Yarım muz
Ceviz
Yarım yağlı süt
Aksam
Bir biber dolması
Bir bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?