- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #119.841
Deniycem ins teşekkür ederimValla ben de dün öğrendimleslie 1 mile yaz youtube a videoları çıkıyo evde yürüyüş
Olduğun yerde yürüyosun kadın eğlenceli bi kadın insan sıkılmıyo dene tatlım
tebrikler tatlım ama yuzde hesabına adayken başla öğrenmeye bence hadi yuzdeyi giden kilonu da ekle bakalım**14.TAKIM 434. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***
Moon8187 ( 78,4 / / /% )boy :169 , baş.kilo: 80,5, yaş: 28, hedef kilo: 70 , baş.tarh. 14.eyl, 9.ekim.15 listede
ikbal_sevde ( 65,2/ 63.5/ /% ) 1 ekimde başladı 2015, boy : 1.74 yaş: 25 Hedef kilom 58
denizkizi ( 61/ / / % ) 1 ekimde başladı, hedef:57
Cicisko( 73,5/ / / % ) yaş: 32 Boy: 170, baş. Tarihi: 7 ekm.2015 , 23 ekm.15 de listede baş. Kilosu: 73,5 , hedef kilosu: 63
maşallah cnm. mezuniyete yaklaştın hadi bakalım. e yeni dönemde disiplinli devam edersen gider kilolar merak etme. bence disipline daha kolay girersin. yemekhane cıslarına dikkat amaKızlar çok şükür bu hafta 61.8 oldum haftaya 60 olsam inşallah çok dikkat edeceğim
Pazartesi günü doğum iznim bitiyor o yüzden pazartesi iş başı yapıyorum bakalım işe başlayınca menulerim nasıl olacak umarım böyle devam edebilirim öğle yemeklerini yemekhaneden yiyeceğim dışarda yemeyecegim inşallah kahvaltıyi evde yapayım diyorum iş yerinde ara öğün yaparım birde ise gidip gelirken yuruyecegim gidiş geliş 1 saat yürümüş oluyorum o da yeterli evde de karın hareketleri yaparım
Leslie yide haftasonu yaparım artık
takım kapışması tarzı sanırım gelir halledersiniz erikcimle@erigim slm canim nedir yarışma olayi
**14.TAKIM 434. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***
Moon8187 ( 76,8 / / /% )boy :169 , baş.kilo: 80,5, yaş: 28, hedef kilo: 70 , baş.tarh. 14.eyl, 9.ekim.15 listede
ikbal_sevde ( 65,2/ 63.5/ /% ) 1 ekimde başladı 2015, boy : 1.74 yaş: 25 Hedef kilom 58
denizkizi ( 61/ / / % ) 1 ekimde başladı, hedef:57
Cicisko( 73,5/ / / % ) yaş: 32 Boy: 170, baş. Tarihi: 7 ekm.2015 , 23 ekm.15 de listede baş. Kilosu: 73,5 , hedef kilosu: 63
hadi herşeyi geride bırakıyorsun bu hafta kapışma var. istersen senle takım içi kapışalım ne dersin.Malesef bu hafta tik yok bendedoğru duzgun beslenmedim ondan oldu hep kacamak yaptim spor da fazla yapamiyorum bi yuruyorum zaten of ya cok mutsuzum su an
ilk sayfada anlatılıyor bakabilirsin tatlım. kaptan değişikliğinden haberin var dimiRengarenkNesli kaptanim su yuzde isi nasil oluyodu onuda bi ogreniiimmm sayfalara baktim ama epey olmuss
geçmiş olsun tatlım bol su tuketmeye çalış herzamankinden artır oldumuHerkese gunaydin oncelikle migren komamdan bahsetmk istiorum oylesine bas agrim varki goz kapaklarim bike agriyor ama kalkip tartilmak istedim..
Dünkü menüm biraz karisik oldu:
sabah
5 hurma
ara 2 hurma daha
oglen 3-4 dilim tam bugdy ekmek birkac dilim kasar peyniri
ara 2 elma
aksam 1 yagsiz ekmeksiz yaotigim firin kofte(tadina bakmak amaçli)
Bugun sonuc 76.8 :)
Eminim gercek anlamda dikkat etseydim cok daha iyi sonuclar alirdim..Olsun -deyim yinede 80.5 ten nerdeyse 4 kiloya yakin iyki burdayim iyki sizinle paylasiyorum aklima yemek gelecek olsa kendi kendime menunu yazarekn ytanmicakmisin diyorum:) 1 kiloda 1 kilodir eminim baslamasaydim suanda verdigim kadar almis olacaktim..Grubuma sevgiler...
Canım biz her hafta bi takımla yarisioruz gaza geliyor yanındakiler isterseniz bu haftada sizin takımla@erigim slm canim nedir yarışma olayi
Canım biz her hafta bi takımla yarisioruz gaza geliyor yanındakiler isterseniz bu haftada sizin takımla
valla bana uyarBence çok güzel olur kizlarda kabul ederler bence
evet cnm tek fark ben rondo değil rendeleyep pişirip öle yiyorum bide az pişiriyom az kıtır oluyor
karbonhidratsız olmaz tabiii ama önemli olan basit karbonhidrat tuketmemek yerine doğal, işlenmemiş karbonhidrat tuketmek lazım
bengim böyle durumlarda hiç bişi için geç değil olan oldu kaldığım yerden devam edicem deyip azimle sabırla dikkate devam etmende fayda var salma sakın
çerez değil, doğal kavrulmamış tohumların besleyici değeri yuksektir. abartmadığın sürece kaloriye takılmamalısın
SekerPancarii erikcim takımı seline devrediyorum tanışmıyorsanız tanışın yarış yapıp yapmıyacağınıza beraber karar verin olurmu. kızlarda istiyorsa neden olmasın kapışma iyidir
***14.TAKIM 434 Etap ***
Rengarenknesli ( 75.3/75,8 /-0,5 / %-0,66 )
Fairy Tale 123(77/ / /% )1 haftadır takıma uğramadı dıskalifye oldu
denizmrv(80 /80 /0 / 0% )
bengiisuu ( 73.5/72.8 /0.7 / %0.95)
zekikadin ( 100,30/ / / % ) 1 haftadır takıma uğramadı dıskalifye oldu
nice15 (62.4/61.8 / 0.6/%0.96 )
14.Takım Ortalaması:% 0,21
ben listeyi kontrol ettim, benginin yuzdesini duzelttim. aslında 1 şans verdiğimiz zekikadın ve fairy taleyi geçen hafta eleseydik yuzdemiz bu olmayacaktı. gene yufka yurek kurbanı olduk ya neyse artık.
SekerPancarii selincim sende kontrol edip paylaşım alanına taşıyabilirsin tatlım listeyi. haydi hayırlı olsun ilk haftan
işlerim yoğun amasya lımmm ondan değilse burdayım halaAmasyalim kiz niye devrediyorsun takimi olmazz
kolay gelsin selinimSaol neslim kontrol ettiğin için bende bakip taşiyorum birazdan
Hadi şekerim ben yaptım 1 mil sıra sendeDeniycem ins teşekkür ederim
Süpersin canimHadi şekerim ben yaptım 1 mil sıra sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?