- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #119.801
Canikooommsüpersiiinn kiiizz benimde çok güzel gitti bu hafta 59.2 yle başlamıstim 90lik diyete şuan 57.7 yim 1 buçuk kilo gitmiş 53e az kaldi
Ayy canım yaa cok geçmiş olsun ...Diş kötüdürCanim disim ağrıyor 2 gündür sorma hiç iyi değilim dün disciye gittim iltihap olmuş pazartesi günü cektirecegim 2 tane hem sağ hem sol acıların kadını oldum :)
O yüzden ugrayamadim tatlim
Bence kesin girersin 8li rakamlarla canım sende bu azim varkenSağ olasın canıminşallah her hafta böyle giderde bende yeni yıla 8li rakamlarla girerim
Bence sende bir kaç haftaya 53ü görmüş olursun90 günlük diyeti 1 ay yapsan zaten yeter sana sonra korumasınıda yaptınmı tamamdır
Zaten fıstık gibi hatunsun dahada güzel olur
Arkadaşımı da alın guruba sevgili kaptanımızKızlar benide alıyomusunuz aranıza kimse bana cevap vermemiş
Arkadaşımı da alın guruba sevgili kaptanımız
Leslie ney kızlar bende yapayımBebişi uyutunca gelsin leslie ablaaaaa
Tebrik ederim banu abla çok güzel vermişsin . inanıyorum yeni yıla 80 li rakamlarla gireceksin inş.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah.....Aminnnnnn
Çok şükür bugün daha iyiyimdün kafamı kaldıracak halim yoktu Annem öğleden sonra geldiğinde şakasına az daha geç gelseydin helvamı yerdin dedim Akşam üzere Annemin ısrarı üzerine az hava almak için eşimin peşine takıldım ( şirket arabasını götürüp bizimkini iş yerinden alacaktı ) Gerçekten biraz iyi geldi ama eve geldikten sonra resmen saatlerce uyumuşum ama iyi geldi
Sanırım bir iki güne hiç birşeyim kalmazBu sabah en azından ağrılarım azalmıştı
Neyse hazır aklımdayken ben bildirimimi de yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 98.6 kg
Bu hafta; 97.2 kg
Giden; 1.4 kg
YÜzde; 1.42 %
Toplam giden; 27.3 kg
İnşallah her hafta en az bu kadar gider ki eminim grip olmasaydı dahada fazlası giderdi
lesli bir spor bebeğim san alik atarımLeslie ney kızlar bende yapayımgrupta bi Leslie muhabbeti
sikma canim canini bide bana bak tam kilo vermeye basladim derken esimin izni herseyi altust etti verdiklerimi fazlasiyla geri aldim sen en azindan sabitsin eminim haftaya fazlasiyla acusini cikartirsinMalesef bu hafta tik yok bendedoğru duzgun beslenmedim ondan oldu hep kacamak yaptim spor da fazla yapamiyorum bi yuruyorum zaten of ya cok mutsuzum su an
gecmis olsun canim bilirim dus agrusi cok kotudurCanim disim ağrıyor 2 gündür sorma hiç iyi değilim dün disciye gittim iltihap olmuş pazartesi günü cektirecegim 2 tane hem sağ hem sol acıların kadını oldum :)
O yüzden ugrayamadim tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?