- 26 Aralık 2011
- 2.035
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #119.921
Saol canım 20 de mekik çektim ama sezeryan dikişlerim hafif sızladıSüpersin canim
Hoşgeldin canımHerkese merhaba .bebiş anca uyudu oyüzden geciktim.gündüz akşam hariç menümü yaptıklarımı yazmıştım.akşam.
1 tabak ıspanak
1 bardak ayran
Arada
2 şekerli yarım yağlı sütlü kahve+5 badem
40 dk eliptik+200 twester+150 mekik ve 50'şer sağ sol bacak karna çekme hareketi.birazdanda mısır püskülü çay içcem ve yatcam.
Herkese iyi geceler
Gunaydin banum masallah çok güzel gidiyorsunSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Umarım haftasonunu kaçamaksız ve bol eksili geçiririz
Dün malum meyve günümdü ve şükür hiç bozmadan atlattımtartıdada 200 gr eksi gördüm sabah sabah Eskiden olsa az gelirdi ama her gün bu kadar gitse zaten bir haftada 1 kgdan fazla gitmesi garanti oluyor
Şükür bugün çok daha iyiyim hatta ufaktan iş yapmayada başlarım yoksa evi ...ok götürecek
3 gün evi süpürmedim her yer toz olmuş
Sabah yine 06:00da uyandım ve 06:40 da kahvaltı olarak 1 adet elmamı yedimBirazdanda keyif kahvemi içer anında işlere girişirim eşim eniştesi gelecek diye ben yaparım işleri dedi ama yine dayanamıyorum
Tarçınlı süt içebilirsin canim bana hep iyi gelirHerkese merhaba.ani açlık krizlerine tavsiyeleriniz neler acaba.
Çok hafif bir menübugunku menum
sabah
bi tane tost
ogle
bir kase corba
aksam
zeytinyagli pirasa ayran
spor
yok
su
2 litre
Menüm
Sabah
2 yumurtalı omlet
Çay
Az yer fıstığı
Öğle
1 galeta
Peynir
Çay
Akşam
1 bardak ayran
1 bardak çorba paketlerinden
30 dk bisiklet
Yürüyüş
Hemde ne dağıtma olmuşKizlar bugun saat 3 4 gibi cips ve soslu fistik yedim.
Aksam kola ictim. Cay ve iki tane cafede eti puf tarzi kremali bi tatli yedim.
Yani bugun dagittim size anlatamam.
Yarin sif sivi ve aksam corba tuketecegim bi gün yapacagim kendime.
Odül gibi ödül gunumdu
45dk45 dk dans ettim cok yorulmadim ama oturmaktan iyidir.
Çok güzel menun tatlimSabah: 2 dilim kaşar ve bir yumurtayla yapılmış omlet bir dilim kepek ekmeği
Ara: bir parça cevizli sucuk
Öğle: büyük kase vicdan çorbası, bir parça tavuk 2 kaşık makarna
Ara: kefir ve 1 muz
Akşam: 4 köfte, 4 kaşık pilav, salata
Spor olarak leslie ile 1 mil ve 20 mekik
Afiyet olsun sana da tatlim senin menü de çok güzelHerkese merhaba .bebiş anca uyudu oyüzden geciktim.gündüz akşam hariç menümü yaptıklarımı yazmıştım.akşam.
1 tabak ıspanak
1 bardak ayran
Arada
2 şekerli yarım yağlı sütlü kahve+5 badem
40 dk eliptik+200 twester+150 mekik ve 50'şer sağ sol bacak karna çekme hareketi.birazdanda mısır püskülü çay içcem ve yatcam.
Herkese iyi geceler
Teş.ederim canım.herkese mutlu hafta sonlarıHoşgeldin canım
Çok güzel menü tatlim afiyet olsun
Seninkide çok güzel tatliş afiyet olsun
Sorma denizim hemen bacimi aradim oda ankarada yasiyi. Allah cumlemizi korusunPatlama olayini duydunuz mu ya? Ankarada olup da orda olan yoktur umarim su an ben Allahtan evden cikmadim bugun yoksa Allah muhafaza hele o taraflarda olsaydim dusunemiyorum yani bikac arkadasim da kilpayi siyrilmis ya bi tanesi olaydan 1 saat once ordaymis bi tanesinin de arabasi ariza yapmis da o saatten ordan gecmemis falan ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?