- 22 Eylül 2015
- 197
- 182
- 23
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #119.941
Biz borek yemiyoz erikcim sizin kizlara oasta tarifi vereyimmiSekerPancarii selincim tmm mi kapisiyormuyuz bu hafta kızları size göndereceğim de buda borek tarifi belki canınız ister diyet diyet nereye kadar Eki Görüntüle 1652994
Aslinda benim cevabim kesin ve net biliyon tatlim. Saglikli beslenme temel kurallarinda rafine hazir hic bi gida yok. Illede yiyeceksen selin dedigi gibi ara ogunde sikinca ye bakalimBir de bişey sormak istiyorum . Bu bardakta çorba şeklinde olan hazır çorbalar var.onlardan aldım 3 çeşit denemek için .onların bir zararı olur mu diyete baktım bi tanesine yaklaşık 95 kalori falan
Aynen bende gecmise daldim bisi atlmam umarimAyy aynen valla kapisma beni gaza getirir azcik iyi oluuurbu arada gecmisi okuyarak geliyorum ilerlerde neler donuyo bakamadim henuz
Aynen kuzum. Ben karsiyimDaha once Neslihan kaptanim bahsetmisti bu hazir corbalarin fazla saglikli olmadigindan bence de oyle ya o toz corbalar pek saglikli gelmiyo bana ama tabi disari falan gidince acil bi durum icin falan kullanilabilir sanirim :)
Aminnn cnm beraberceTeşekkür ediyorum canım benim inşallah inebilirim istediğim kiloya
Disiplinli olacağım inşallah buradan mezun olmak çok mutlu eder beni umarım bende kilo koruma dönemine girebilirim
Canim benim darısı senin başına
SekerPancarii selincim tmm mi kapisiyormuyuz bu hafta kızları size göndereceğim de buda borek tarifi belki canınız ister diyet diyet nereye kadar Eki Görüntüle 1652994
Çok iyi canim ama abartmak yok artik tamam miGunaydin kilo bildiriyorum. 59.7
Dun cok abarttim abartmasaydim daha az cikardim bence
14, Takim 431.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
------
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.ada81[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.ikbal_sevde[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Nhtylz[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Rengarenknesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.denizkizi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]4.irem[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][/TABLE][TR]
[TR][/TR][/TR][TR]
[/TR]
[TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][/TR]
Tamamdir :)Çok iyi canim ama abartmak yok artik tamam mi
Sorma denizim hemen bacimi aradim oda ankarada yasiyi. Allah cumlemizi korusun
Biz borek yemiyoz erikcim sizin kizlara oasta tarifi vereyimmi
Getirin getirin 6.takım taşıdı pastaları borekleri bize sonuç bizimdir tabi kiKapişalim bakalim erikcim bu börek tarifini yapar misarfirliğe sizin takıma getiririz
canim cuma günü kimin ortalaması yüksek olursa o kazanır karşılıklı durtmek kışkırtmak pasta borek taşımak serbest@erigim nasil yapiyoruz yarışı bilgilendir beni
soğan kaynatıp iç söktürücü özelliği var şişlik içinde 15-20dal maydonoz bir çay bardağı su bir çay bardağı süt ekleyip blenderdan geçirip icsbilirsinKimsenin ödemle şişlikle ilgili bi fikri yokmu
Canım emziriyorum ben olurmu yinede yapayımmıSoğan kaynatıp iç
soğan kaynatıp iç söktürücü özelliği var şişlik içinde 15-20dal maydonoz bir çay bardağı su bir çay bardağı süt ekleyip blenderdan geçirip icsbilirsin
ilk reglin mi bebeğin kaç aylık birde ria taktirdin miCanım emziriyorum ben olurmu yinede yapayımmı
Çok teşekkür ederim canım.bu 3.regli olacaktı.bebeğim 8.5 aylık.Allah bağışlasın bebişini canım.ria taktırmadım normal korunuyoruz.soğanı soyup kaynatcam inş.işe yararilk reglin mi bebeğin kaç aylık birde ria taktirdin mi
Şimdi ilaçtan daha faydalı soğan sütünde sıkıntı yapmaz maydonoz yerine ıspanak kullan emziriyorsan ben de emziriyorum sıkıntı olmuyor arastirdim
Benim oğlum da 8ayini yeni doldurdu benimde üçüncü reglim 4ayda ria taktirdim benim o nedenle henüz düzene oturmadı ama 6.reglde filan düzene giriyormuş inşallah ise yarar söylediklerimÇok teşekkür ederim canım.bu 3.regli olacaktı.bebeğim 8.5 aylık.Allah bağışlasın bebişini canım.ria taktırmadım normal korunuyoruz.soğanı soyup kaynatcam inş.işe yarar
İnş.canım.şimdi kaynatıyorum hergün 1 bardakmı içcemBenim oğlum da 8ayini yeni doldurdu benimde üçüncü reglim 4ayda ria taktirdim benim o nedenle henüz düzene oturmadı ama 6.reglde filan düzene giriyormuş inşallah ise yarar söylediklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?