- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #119.901
Ayy ne guzel ya bu yasta genc ve fit bi anne olmussunuz :) selin abla diyebilir miyim acaba :)) ben de 20 yasindayim 1.65 boyundayim ve hedefim de sizin gibi 50leri gorebilmek asil hedefim 57 daha dogrusu :) 87 ile basladim mucadeleme simdi 80im insallah yakinda yillar sonra ilk kez 70lere inebiliceeemmm :) kaptanliginiz da hayırlı olsun tekrardan :)
Bir de bişey sormak istiyorum . Bu bardakta çorba şeklinde olan hazır çorbalar var.onlardan aldım 3 çeşit denemek için .onların bir zararı olur mu diyete baktım bi tanesine yaklaşık 95 kalori falan
gayet iyi hiçde yavaş değil
kendinden sende memnun ol tadını çıkar 79 un çok üzüldün yeter bitanem
bu hafta kapışma var sen seversin kapışmaları
Bir de bişey sormak istiyorum . Bu bardakta çorba şeklinde olan hazır çorbalar var.onlardan aldım 3 çeşit denemek için .onların bir zararı olur mu diyete baktım bi tanesine yaklaşık 95 kalori falan
Teşekkür ederim tatlim isteğin gibi hitap edebilirsintabiki azimle devam ettikten sonra istediğimiz kiloya ineceğiz sağlıklı ve kalıcı olarak inşallah :)
Çok güzel menü tatlim afiyet olsunİyi akşamlar
Sabah 2 haşlanmış yumurta Ve Lor
Yeşil çay
Ara çay bardağına yağsız süt
5-6ceviz
Aksam
Birer tabak bulgur ve yeşil fasulye
Ayran
Spor olarak günde 1000 lerce adım yürüyorum yeterli oluyordur inş. :))
Bazen 15 bine yaklaşıyor
Seninkide çok güzel tatliş afiyet olsunBen de yazayim hemen menumu
Sabah
8de beyaz peynir bikac parca kasar peyniri domates salatalik ve ceviz
Oglen
saat 1 bucukta patatesli sulu izmir kofte(2 tane) yaninda salata ve bi kucuk peynirli pogaca
Ara
saat 6da eve gelince 2 kucuk mandalina
Aksam
saat 7 bucukta 1 kase mercimek corbasi 3-4 parca tavuk yaninda 2 kasik kadar pilav ve salata
su 1.5 litre kadar
spor 45 dk yuruyus
Teşekkür ediyorum canım benim inşallah inebilirim istediğim kiloyamaşallah cnm. mezuniyete yaklaştın hadi bakalım. e yeni dönemde disiplinli devam edersen gider kilolar merak etme. bence disipline daha kolay girersin. yemekhane cıslarına dikkat ama
takım kapışması tarzı sanırım gelir halledersiniz erikcimle
Bilmem olabilir ama tadı fena değil yaniDaha once Neslihan kaptanim bahsetmisti bu hazir corbalarin fazla saglikli olmadigindan bence de oyle ya o toz corbalar pek saglikli gelmiyo bana ama tabi disari falan gidince acil bi durum icin falan kullanilabilir sanirim :)
Menun sade ve öz :)bugunku menum
sabah
bi tane tost
ogle
bir kase corba
aksam
zeytinyagli pirasa ayran
spor
yok
su
2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?