Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok yemicem biraz kuruyemiş bide sütlü kahve içerim.yarında yemem.4-5 kilo daha vereyim ozaman ödul olarak çok ince bi dilim belki yerim

Kızlar canım çok çikolatalı pasta tatlı filan istiyo regliden heralde napsamki

Bence varsa eger kuru incir veya gun kurusu kayisi ye seker ihtiyacını karsilayacaktir ben 2 regldir hic cikolata yemedim hep meyveyle bastirdim tatli ihtiyacimi ve bu aralar da reglim yaklasti canim tatli cektikce gunkurusu kayisi yiyorum mesela :)

Menumu de yazayim

Sabah
Sabah saat 8de beyaz peynir domates salatalik annemin kendine yaptigi tosttan 2 isirik aldim canim cekti diye yaninda da ceviz ve badem ve yarim bardak sekersiz cay

Oglen
Saat 1de 3 nugget yaninda sogus domates salatalik 1 gunkurusu kayisi 1-2 tane badem ve ceviz ve 1 bardak sekersiz sutlu kahve

Ara
Oglen tavuk falan az geldigi icin aciktim o yuzden saat 4 gibi gene sagolsun annecigimin koydugu elmami yedim :)

Aksam
Saat 8de ( kaptanim 6dan sonra yemeyin dedin ama ben genelde okuldan ancak bu saatte geldigim icin biraz gece kalabiliyo) 1 kase tavuk corbasi yaninda 2 kasik kabak ve salata

Su 1.5 litre kadar
Spor 45 yuruyus

Kaptanim haftanin her gunu ben okula gidip gelirken 2 durak kadar yuruyorum yani rutin olarak onun disinda ekstra bisey yapamadim bu hafta bakalim dersten sonra halim kalirsa yapmaya calisicam bugun

Herkese selamlar
Iftar menumu yaziyim.bir tabak corba+ bir bucuk yogurtlu gul boregi + iki baklava
Malesef kotu bir iftar oldu.ama evde olunca dayanamadim.ben tatliya dayanamiyorum hic olmamasi lazim.
Menu listesini bugun doldurdunuzmu arkadaslar yoksa benmi gormedim

sorma canım ya ben de oruç tutuyorum dün tatlı krizine girdim iki dilim baklava yedim ki ben hiç tatlı sevmem. oruçtan herhalde

Bende menümü yazim Hayırlı akşamlar bu Arada
8.00 beyaz peynir 5 zeytin domates salatalık maydanoz bi iki lokma ekmek 1 kupa bitki çayı
10.00 1 avuç leblebi 1 elma
12.00 1 fincan sütlü bol tarçınlı kahve
13.30 5 yemek kaşığı etli sebze yemeği 4 kaşık yağsız makarna bol Salata yarım bardak ayran
15.00 1 kupa yeşil çay
17.00 1 meyva
19.00 balık ve salata
Şimdi bi bardak nane limon içiyorum
14 bardak su içtim yatan kadar 2 4 bardak daha içerim
Bide bugün 2 badem şeker yedim çünkü çok başım ağrıdı o yüzden yedim

Güzel menü canım bide kahveyi şekersiz içsen emin ol öyle daha lezzetliegzersizlerin harikaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…