Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Şu zamana kadar ne kadar kilo verdin bu diyetle bende başlamak istiyorum inşallah

Salı menüm
Sabah peynir zeytin domates salatalık
Ara yesilcay
Oglen haşlanmış yumurta salatasi
Ara bitki cayi
Aksam 1 kase paça birazcik ta ekmek
1 lt su Spor da yapamadım ama aksama kadar yazlık kışlık dolap içleri yastık yorgan ugrastim evi serecegim artık yavaştan

14, Takim 435.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.ikbalsevde[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.denizkızı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Nhtylz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Rengarenknesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.irem [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]10.harikakanat [/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]11.cicisko [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]12.sevtap87 [/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]13.afsasyab[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][/TR]
[TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

[/QUOTE]

Merhaba arkadaşlar.eve 1 saat önce geldim ve bebişti oydu buydu akşamki eliptiğimi yapamadım ama 150 mekik tamamdır.kendime 10 günde 2-3 kg verdirecek bi liste yaptım yazıcam şimdi sizce nasıl kaptan sendende yorum bekliyorum.
Sabah saat 11 gibi ... 2 haşlanmış yumurta salatası maydonozlu yada omlet
Arads yeşil çay ayran birer bardak 1 gün kurusu 2 şekerli sütlü kahve
Saat ... 17.00 -18.00 gibi cacık 1 dilim kep.ekm. yada biraz ne yemek yaptıysam biraz ekmeksiz
Yatana kadarda yeşil çay biraz kuruyemiş.
Hergün gündüz ve akşamda 40 dk eliptik+200 twesrwer+150 mekik.
Zaten geneldede böyle yapıyorum ama akşamları değişiyo.
Evet kızlar nasıl.dediğim gibi geneldede böyle yapıyorum ek olarak tavsiye edeceğiniz bişey olursa sevinirim

herkese gunaydin 5ten beri uyuyamadim vicdan azabndan heralde:)
dun karabugdaylarimi aldim aksamdn islattim cumaya kadar detoxtayim umarim sutumu etkilemez..Gerci bulgurun sut yaptigi dogruysa karabugdayda yapmali ara ogundede elma yicem bakalim ise yaricakmi..yorumlari okuyunca yapip yapmamakta cok kararsiz kaldim dikir ayriliklarina dustum ama denicem bakalim bu hafta iyi olursa birlikte yapariz:)

Bugun 2de kalktim 3te mantarli krep yedim bi cafede. Sekersiz cay.
Aksam bir kasik pilav iki kasik taze fasulye marul salata tursu.
Çok geç kalkmişsin denizcim menun güzel canim afiyet olsun
Akşama kadar güzel canim kumpir olmasa iyiydi tabi ama en azindanbi porsiyon yememissin bugün telafi et akşamin çok hafif olsun canim
Kızlar iyi akşamlar hastaydim kaç gündür giremedim kusura bakmayın
Geçmiş olsun nice cim neyin var
Afiyet olsun tatlim çok iyi menü kolay gelsin bitirdin mi işlerin hepsini
Güzel bence canim kuruyemiş kavrulmuş yemişse yeme bence ama kavrulmamiş findik badem yiyorsan olur hiç meyve yok canim günde bi tane meyve ekleyebilirsin aslinda bide akşam ekmek yeme bence yaptığın yemekten 2 kasik kadar al ıspanak karnabahar kabak gibi kalorisi çok düşük sebzeler iyi olur meselaspor zaten harika
Canim hadi hayırlı olsun ben ilk yaptığımda 2 kilo gitmişti benden ama sonrasında çok daha dikkatli ye verdiklerin geri gelmesin çok merak ediyorum

Şu zamana kadar ne kadar kilo verdin bu diyetle bende başlamak istiyorum inşallah
Iremcim bu diyete mi karar verdin bence iyi yapmışsın hem hergün ne yiyeceğin belli olur hemde pilavini da yersin makarnani da diyetin açıklamasinda öğlen ne yediysen akşam aynasının ekmeksiz ve az olanini ye diyor ama biz banuyla öyle yapmadık öğle farkli akşam farkli yedik hem çesit oluyor sıkmiyor hemde tek çeşit beslenme olmuyor ve çok güzel kilo verdiriyor

90 gün diyetinde meyve sebze günün de më tarz şeyler yiyoruz sınırsız mı
Meyve sebze gününde ya meyveyi yada sebzeyi tercih ediyorsun ve gün boyu devam ediyorsun canim meyveyi sectin diyelim her öğün de tek çeşit meyve yiceksin mesela 3 mandalina yada 2 elma veya 1 armut ama diğer öğünde tekrar hangi meyveyi istersen muz dahil ondan yiyebilirsin oynakbasi34 daha bilgili bu diyet konusunda geldiğinde aklina takilan olursa ona da sorabilirsin hala devam ediyor bu diyete

14, Takim 435.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.ikbalsevde[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.denizkızı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Nhtylz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Rengarenknesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.irem [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]10.harikakanat [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]11.cicisko [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]12.sevtap87 [/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]13.afsasyab[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][/TR]
[TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

Siz kaç kilo verdiniz bu diyetle bir de mesela şimdi ben başladım protein günü diyor nasıl bir menü yapmam lazım şimdi okudum da arada salata falan yazıyo anlayamadım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Yine karga kahvaltısını etmeden uyandım hatta kuzuyu bugün eşimle birlikte bıraktık Anaokuluna Hem sevinsin istedik hemde eşim onu üst kata çıkartırken bende okuldaki hatunları yakaladım alınması istenen etkinlik seti için para vermek için Kadınlar meğer 10 gibi çay bahçesinde buluşalım demişler ama yağmur yağıyor birde işlerim var diye bende diğer bir bayana verdim parayı iletsin diye
Dönüştede eve az da olsa yürümüş temiz hava almış oldum

Bugün meyve sebze günüm ( uyanır uyanmaz mandalina yemiştim şimdide 1 elma yedim artık daha sonra sebze tüketirim sanırım birazda hissiyatıma bağlı )
Cumartesi günü kızımın doğum günü kutlaması olacak ( aslınd doğum günü pazar günü ama benim karbonhidrat günüme deng gelsin diye 1 gün evvel yapalım diye tutturdu ve sağ olsun benden onayı almadan Anannesini ve teyzesini davet etti bile Babanneyide çağıralımda tam olsun bari ) tabi bu durumda benim temizliği daha bir ayrıntılı yapmam şart
Çok az ütülerim var bugün onları halledip yatak odamıda düzenlerim ( ille o dolap içlerini her defasında tekrar indirip düzeltiyorum sağ olsun özellikle büyük kız ve eşim altan çekip üsttekileride yamultuyorlar )
Bu gece birde koltuklarımı silerim ki havası değişsin Yarında artık diğer temizliklere girişip cuma günüde pastasıyla boğuşurum

Canım benim 1.5 ay oldu başlayalı ve toplam giden 8 kg tabi eminim çok güzel spor yapabilseydim çok daha güzel kilolar giderdi ama ben kesinlikle halimden memnunum sonuçta ne diyetler denedim bazen aylarca gram vermedim yada vere vere ayda 2 kg ancak verdim şimdi şükür çok güzel gidiyor üstelik canımın istediğinide yiyebiliyorum diyet modunda değilim

Kızlar iyi akşamlar hastaydim kaç gündür giremedim kusura bakmayın

Çok çok geçmiş olsun canım RAbbim acil şifalar versin

90 gün diyetinde meyve sebze günün de më tarz şeyler yiyoruz sınırsız mı

Selinciğimin dediği gibi çiğ olarak her türlü sebzeyi yiyebilirsin ama sadece yağsız olması şart
Orginalinde sırf meyve diyor ama benim kan şekerim fırladığından kötü hissettiğim için sebzeyide ekledim ben hatta 4 gün önceki meyve günümün akşamında çok canım istedi diye erken saatte cacık yedim ve yinede çok güzel bir rakam gördüm ertesi sabah
Hatta geçen gün aynı diyeti yapan arkadaşımla bu meyve gününü hafif gün gibi ilan edip o gün atıyorum sırf çorba yada cacıkda yapabiliriz diye konuştuk hani maksat tek tip olmasın ve arada inanın canı bu tip sağlıklı ve zararsız şeyler çektiğinde gönül rahatlığı ile yiyebilmek
Zaten yasak olan tek şey farklı yada aynı tip besinleri karıştırmamak başka hiç bir yasak olmadığı içinde insanın canı kaçamak dahi çekmiyor malum yasak olan daha cazip gelir bize yasak yok biz tercih etmiyoruz yani

Umarım sende başlar çok güzel rakamlar görürsün tartıda

İnşallah . Bişey daha rica etmek istiyorum ama umarım zahmet olmaz size . Protein gününde proteinleri de karıştırmayın diyor . Bana 4 günlük bir örnek menü yazar mısınız ben her siteye baktım ilk defa uygulayacağım hevesliyim yalnış bi şey yapmak istemiyorum o yüzden bu kadar çok soru soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…