- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.041
Şu zamana kadar ne kadar kilo verdin bu diyetle bende başlamak istiyorum inşallahSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Sabah 07:45 gibi evden çıkınca uğramaya fırsatım olmadıbiraz evvel eve gelip kalan bir iki işimide yapıp kendimi buraya attım
Kuzuyu Anaokuluna bıraktıktan sonra büyük kızımla sağlık ocağına gittik endoskopi sonucunu doktorumuza göstermek içinşükür oda sadece midesini rahatlatacak şurup verdi ve beslenmesine dikkat ederse reflünün geçici bir şey olduğunu söyledi
Dönüştede Annemlere uğrayıp öğle yemeğimide yedikten sonra eve attım kendimi
Şimdide keyif kahvemi içerken sizlere bakayım dedim
Hatta aklımdayken bugünki yediklerimi ve yiyeceklerimi paylaşayım nasılsa dışına çıkmayacağım
Uyanınca ( 07:30da ) 1 bardak cevizli su + içindeki 1 ceviz
Sabah; ( 08:15 de ) 2 adet mandalina1 şekersiz çay ( sağlık ocağı açılana kadar vakit geçsin diye büyük kızımla çay bahçesine gittik
Öğle; ( 12:00de ) 1 tabak domatesli makarna
ara; ( 14:00de ) 1 adet şekersiz nescafe ( yani şu anda)
Akşam ( 16:00da kesin olacak ) 1 büyük fincan sahlep + 1 sıra bitter çikolata
Gece; ( 22:00 gibi kesin ) 1 bardak cevizli suyum + içindeki 1 ceviz
Kesinlikle bunların dışına çıkmayacağım o yüzden şimdiden paylaşmak istedimKarbonhidrat gününde tatlı serbest ama ben bugünde yine sadece çok hafif geçirmek adına sahlep ve bitter tercih etmek istiyorum bir sonraki karbonhidrat günümde kızımın doğum günü olduğu için o gün 1 ince dilim pasta yiyeceğim o güne kadarda ne kadar eksik görürsem kardır
İnşallah çok güzel eksilerde görürüm yarın sabah
Çok şükür canım iyileştim ama tabi hafif kuru öksürük var tabi oda bir kaç güne geçer oda
İnan bende ilk başladığımda anam nasıl olacak diye panik yapıyordum gün yaklaştıkça ama inan oruçtan hiç farkı yok hatta aksine oruçdan daha kolay sonuçta su, çay ve kahve serbest
Dün bir arkadaşın sıvı günüydü inan nasıl bir moda girdiysem kesinlikle bir an önce gelsin o gün dedim :)
Ayın 3.de ikinci sıvı günüm geliyoro zamana kadarda baya bir eksi görmüş olacağım inşallah
Geçmiş olsun canimKızlar iyi akşamlar hastaydim kaç gündür giremedim kusura bakmayın
Çok geç kalkmişsin denizcimBugun 2de kalktim 3te mantarli krep yedim bi cafede. Sekersiz cay.
Aksam bir kasik pilav iki kasik taze fasulye marul salata tursu.
Akşama kadar güzel canim kumpir olmasa iyiydi tabi ama en azindanbi porsiyon yememissin bugün telafi et akşamin çok hafif olsun canimherkese iyi aksamlar kusura bakmayin bu hafta cok file verdim pek giremiyorum firsatim olmuyo haftaya vizelerim var da
sabah
saat 11de beyaz peynir kasar peyniri domates salatalik ve ceviz badem yaninda 1 bardak sekersiz karisik bitki cayi
oglen
saat 2de 2 biber dolmasi ve salata
aksam
saat 6da yarim porsiyon karisik kumpir(bu kotu oldu biliyorum ya arkadaslarimla disari gittik acikmistik ben de yedim valla)
su 1.5 litre kadar
spor 45 dk yuruyus
Geçmiş olsun nice cim neyin varKızlar iyi akşamlar hastaydim kaç gündür giremedim kusura bakmayın
Afiyet olsun tatlim çok iyi menüSalı menüm
Sabah peynir zeytin domates salatalık
Ara yesilcay
Oglen haşlanmış yumurta salatasi
Ara bitki cayi
Aksam 1 kase paça birazcik ta ekmek
1 lt su Spor da yapamadım ama aksama kadar yazlık kışlık dolap içleri yastık yorgan ugrastim evi serecegim artık yavaştan
Güzel bence canim kuruyemiş kavrulmuş yemişse yeme bence ama kavrulmamiş findik badem yiyorsan olur hiç meyve yok canim günde bi tane meyve ekleyebilirsin aslinda bide akşam ekmek yeme bence yaptığın yemekten 2 kasik kadar al ıspanak karnabahar kabak gibi kalorisi çok düşük sebzeler iyi olur meselaMerhaba arkadaşlar.eve 1 saat önce geldim ve bebişti oydu buydu akşamki eliptiğimi yapamadım ama 150 mekik tamamdır.kendime 10 günde 2-3 kg verdirecek bi liste yaptım yazıcam şimdi sizce nasıl kaptan sendende yorum bekliyorum.
Sabah saat 11 gibi ... 2 haşlanmış yumurta salatası maydonozlu yada omlet
Arads yeşil çay ayran birer bardak 1 gün kurusu 2 şekerli sütlü kahve
Saat ... 17.00 -18.00 gibi cacık 1 dilim kep.ekm. yada biraz ne yemek yaptıysam biraz ekmeksiz
Yatana kadarda yeşil çay biraz kuruyemiş.
Hergün gündüz ve akşamda 40 dk eliptik+200 twesrwer+150 mekik.
Zaten geneldede böyle yapıyorum ama akşamları değişiyo.
Evet kızlar nasıl.dediğim gibi geneldede böyle yapıyorum ek olarak tavsiye edeceğiniz bişey olursa sevinirim
Canim hadi hayırlı olsun ben ilk yaptığımda 2 kilo gitmişti benden ama sonrasında çok daha dikkatli ye verdiklerin geri gelmesin çok merak ediyorumherkese gunaydin 5ten beri uyuyamadim vicdan azabndan heralde:)
dun karabugdaylarimi aldim aksamdn islattim cumaya kadar detoxtayim umarim sutumu etkilemez..Gerci bulgurun sut yaptigi dogruysa karabugdayda yapmali ara ogundede elma yicem bakalim ise yaricakmi..yorumlari okuyunca yapip yapmamakta cok kararsiz kaldim dikir ayriliklarina dustum ama denicem bakalim bu hafta iyi olursa birlikte yapariz:)
Iremcim bu diyete mi karar verdin bence iyi yapmışsın hem hergün ne yiyeceğin belli olur hemde pilavini da yersin makarnani daŞu zamana kadar ne kadar kilo verdin bu diyetle bende başlamak istiyorum inşallah
Meyve sebze gününde ya meyveyi yada sebzeyi tercih ediyorsun ve gün boyu devam ediyorsun canim meyveyi sectin diyelim her öğün de tek çeşit meyve yiceksin mesela 3 mandalina yada 2 elma veya 1 armut ama diğer öğünde tekrar hangi meyveyi istersen muz dahil ondan yiyebilirsin90 gün diyetinde meyve sebze günün de më tarz şeyler yiyoruz sınırsız mı
Sen basla canim.hergun takip edicem seni bende bir hafta sonra baslamayi dusunuyorum90 gün diyetinde meyve sebze günün de më tarz şeyler yiyoruz sınırsız mı
Gunaydin kaptancimGünaydın fıstıklaaaaaarrnasilsiniz canlarim güzel bir gün olur inşallah boll eksi getirir bize
Siz kaç kilo verdiniz bu diyetle bir de mesela şimdi ben başladım protein günü diyor nasıl bir menü yapmam lazım şimdi okudum da arada salata falan yazıyo anlayamadımIremcim bu diyete mi karar verdin bence iyi yapmışsın hem hergün ne yiyeceğin belli olur hemde pilavini da yersin makarnani dadiyetin açıklamasinda öğlen ne yediysen akşam aynasının ekmeksiz ve az olanini ye diyor ama biz banuyla öyle yapmadık öğle farkli akşam farkli yedik hem çesit oluyor sıkmiyor hemde tek çeşit beslenme olmuyor ve çok güzel kilo verdiriyor
Gel beraber başlayalımSen basla canim.hergun takip edicem seni bende bir hafta sonra baslamayi dusunuyorum
Şu zamana kadar ne kadar kilo verdin bu diyetle bende başlamak istiyorum inşallah
Kızlar iyi akşamlar hastaydim kaç gündür giremedim kusura bakmayın
90 gün diyetinde meyve sebze günün de më tarz şeyler yiyoruz sınırsız mı
İnşallah . Bişey daha rica etmek istiyorum ama umarım zahmet olmaz size . Protein gününde proteinleri de karıştırmayın diyor . Bana 4 günlük bir örnek menü yazar mısınız ben her siteye baktım ilk defa uygulayacağım hevesliyim yalnış bi şey yapmak istemiyorum o yüzden bu kadar çok soru soruyorumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Yine karga kahvaltısını etmeden uyandım hatta kuzuyu bugün eşimle birlikte bıraktık AnaokulunaHem sevinsin istedik hemde eşim onu üst kata çıkartırken bende okuldaki hatunları yakaladım alınması istenen etkinlik seti için para vermek için Kadınlar meğer 10 gibi çay bahçesinde buluşalım demişler ama yağmur yağıyor birde işlerim var diye bende diğer bir bayana verdim parayı iletsin diye
Dönüştede eve az da olsa yürümüş temiz hava almış oldum
Bugün meyve sebze günüm ( uyanır uyanmaz mandalina yemiştim şimdide 1 elma yedimartık daha sonra sebze tüketirim sanırım birazda hissiyatıma bağlı )
Cumartesi günü kızımın doğum günü kutlaması olacak ( aslınd doğum günü pazar günü ama benim karbonhidrat günüme deng gelsin diye 1 gün evvel yapalım diye tutturdu ve sağ olsun benden onayı almadan Anannesini ve teyzesini davet etti bileBabanneyide çağıralımda tam olsun bari ) tabi bu durumda benim temizliği daha bir ayrıntılı yapmam şart
Çok az ütülerim var bugün onları halledip yatak odamıda düzenlerim ( ille o dolap içlerini her defasında tekrar indirip düzeltiyorum sağ olsun özellikle büyük kız ve eşim altan çekip üsttekileride yamultuyorlar)
Bu gece birde koltuklarımı silerim ki havası değişsinYarında artık diğer temizliklere girişip cuma günüde pastasıyla boğuşurum
Canım benim 1.5 ay oldu başlayalı ve toplam giden 8 kg tabi eminim çok güzel spor yapabilseydim çok daha güzel kilolar giderdi ama ben kesinlikle halimden memnunumsonuçta ne diyetler denedim bazen aylarca gram vermedim yada vere vere ayda 2 kg ancak verdim şimdi şükür çok güzel gidiyor üstelik canımın istediğinide yiyebiliyorum diyet modunda değilim
Çok çok geçmiş olsun canımRAbbim acil şifalar versin
Selinciğimin dediği gibi çiğ olarak her türlü sebzeyi yiyebilirsin ama sadece yağsız olması şart
Orginalinde sırf meyve diyor ama benim kan şekerim fırladığından kötü hissettiğim için sebzeyide ekledim benhatta 4 gün önceki meyve günümün akşamında çok canım istedi diye erken saatte cacık yedim ve yinede çok güzel bir rakam gördüm ertesi sabah
Hatta geçen gün aynı diyeti yapan arkadaşımla bu meyve gününü hafif gün gibi ilan edip o gün atıyorum sırf çorba yada cacıkda yapabiliriz diye konuştukhani maksat tek tip olmasın ve arada inanın canı bu tip sağlıklı ve zararsız şeyler çektiğinde gönül rahatlığı ile yiyebilmek
Zaten yasak olan tek şey farklı yada aynı tip besinleri karıştırmamakbaşka hiç bir yasak olmadığı içinde insanın canı kaçamak dahi çekmiyor malum yasak olan daha cazip gelir bize yasak yok biz tercih etmiyoruz yani
Umarım sende başlar çok güzel rakamlar görürsün tartıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?