Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kizlar
cocuklari biraktim annemde uyudum simdi kalktimm iyimi
Daha spor filan yok
Ogken cikicam ozaman yurucem
Bugun kendimi inceceilk hissediyom sirtim ve karnim incekdi valla
Bakalim gecmise kim neler yapmis

Oyyy gozun aydin kabizlik zor bisidir. Ben kabiz olmam ama gunde 1 sefer bile ciktigimda rahatsiz olurum ben cok cikarim gun ici allah kurtarmis cnm

Teşekkürler kızlar desteğiniz dualariniz için evi satmamiza kayinbabamin gönlü razi olmadi saolsun eşimin ablasi bizde yardim ederiz dedi satmicaz evi çok üzülmüştm arkadasi aradi eşimin güvenlik sertifikasini yenileyip güvenlik olarak çalışacak yada başka bi yerden is haberi bekliyoruz inşallah orasi olursa orda çalışacak Allah in izniyle herşey yoluna girecek

Küçük bi miktar tazminat alicaz canim işsizlik maasi da olacak işe başlayana kadar bizi idare edecek inşallah dualarin için cok saol canim

kizlarrr benim yeme icme isleri bitmistir menumu yazayimm bu arada bidik 2 gundur goz actirmio bana..
sabah:2 haslanmis yumurta 3 dilim kasar peyniri sekersiz cay
ogle:3 etli az pirincli dolma+2 kasik yogurt
ara:1 avuc findik 1 buyuk bardak sut

evde kuruyemis bittigi icin artik findik falanda yiyemicem iyi bisey oldu benim icin..bu hafta sizinde deateklerinizle kesinlikle -gormeliyim 72.9 bike olsa gormeliyim görmeliyim görmeliyim..
yarin sabah kahvaltim ayni olucak ogle yemeginde tavuk hasla en son saat 4.30 gibide tavuk corbasi icip gunu bitirmeyi planliyorum ALLAH nasip ederse..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Gezenti oynakbaşı ancak geldi

Sabah erkenden kuzuyu Anaokuluna gönderip Annem ve kızkardeşimle Eminönüne attık kendimizi
Baya bir dolaştık hatta kendime bulmuşken 10 Tlye ev ayakkabısı aldım düz siyah babet Normalde ev ayakkabısı giyme huyum yoktu ama KV bana ev ayakkabısını koymak için kumaş kese yapınca hadi alayım bir tanede bari misafirliklerde giyerim dedim
Küçük kuzumda geçenlerde tek boynuzlu peluş at görmüştü ve çok pahalı diye alamamıştım ( en ufağı 50 liraydı ) bugün tesadüf çarşıda aynısını hatta orta boy olanlarından gördüm 15 lirayada onu aldım ve tabiki olmazsa olmazım taze Türk kahvemide kaptığım gibi döndük

Kızımı dedesi Anaokulundan almıştı o yüzden direk Annemlere geçtim hadi birde kahve içelim falan diye tutturunca ancak bu saatte evime dönebildim hatta birazda iş bile yaptım

Herkese merhaba.menümü yazayım hemen.
Saat.... 11.00 gibi...2 şekerli tarçınlı süt
Saat.... 14.00..40 dk eliptik+250 twester+150 mekik peşinden 2 şekerli sütlü kahve
Saat..15.00...1 kase cacık+1 dilim kep.ekm.
Saat...17.00...1 kase süzme mercimek çorbası 1 dilim kep.ekm.
Saat...19.30...40 dk eliptik +250 twester+150 mekik.
Acıkırsam sütlü kahve içerim yada bardak çorba.tabiki yeşilçay ve mısır püskülü çaylarımıda içiyorum aralarda.
İnş.cumaya herkes görmek istediği olmak istediği kiloyu görür kızlar.

Salı menu

Sabah 1 simit krem peynir

Öğle patatesli pide ayran

Akşam patlıcan yemeği bulgur pilavı

2 saat yürüyüş

Gözün aydın canım benim Allah büyük işte

Canim benim çok sevindim adına herşey yoluna girer insallh bitanem

canım benim inş. hersey yoluna girer. Rabbim bir kapıyı kaparsa başka bir kapıyı açar. benim eşim de böyle işten çıkarılmıştı ama sonradan daha güzel bir işe girdi. inş. herşey gönlünce olur.

Pazartesi menum
Sabah 1 dilim tam bugday ekmeği peynir zeytin domates
Ara meyve
Aksam ekmeksiz paça çorbası

ohhh çok şükür selinimmm, allah bi kapı açar emin ol herşey guzel olacak bitanemm . bu habere zıplanır valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…