- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.421
Oyyy gozun aydin kabizlik zor bisidir. Ben kabiz olmam ama gunde 1 sefer bile ciktigimda rahatsiz olurum ben cok cikarim gun ici allah kurtarmis cnmGünaydın kızlar
Bugün çok güzel birsey oldu.kabızlık sorunum çözüldü
dün aksam komşumuz sinemaki getirdi çayını yap iç iyi gelir dedi hakketten sonunda tuvalete çıkabildim
ve cuma günü 63.7 gösteren tarti bugün 62.4 gösterdi
Canimmm nolur uzme kendinii. Esin is bulamazmi ki hemen satmasaniz az bekleseniz varsa imkan ne bileyim. Allah rizkinizi versin daim etsin isallah.Eşimi işten çıkarmişlar ev almıştik daha kredisi bitmeden satmak zorundayizçok Üzgünüm
Küçük bi miktar tazminat alicaz canim işsizlik maasi da olacak işe başlayana kadar bizi idare edecek inşallah dualarin için cok saol canimKizlar bugun saf proteine basladim..bugun yarin bu sekilde devam etme niyetindeyim ALLAH hepimizin yardimcisi olsun..SekerPancarii canim ALLAH yardimciniz olsun hic tanismasak bile aklimdan cikmadin inan RABBIM buyuk imarim tazminat vs.alabilmistir esin en azindan bir sure idare edersiniz
Canim cok üzüldüm Allah kolaylik versin vardır bundada bir hayır bilemeyiz sağlığınız yerinde olsun daEşimi işten çıkarmişlar ev almıştik daha kredisi bitmeden satmak zorundayizçok Üzgünüm
Gözün aydın canım benim Allah büyük işteTeşekkürler kızlar desteğiniz dualariniz için evi satmamiza kayinbabamin gönlü razi olmadi saolsun eşimin ablasi bizde yardim ederiz dedi satmicaz evi çok üzülmüştm arkadasi aradi eşimin güvenlik sertifikasini yenileyip güvenlik olarak çalışacak yada başka bi yerden is haberi bekliyoruz inşallah orasi olursa orda çalışacak Allah in izniyle herşey yoluna girecek
Canim benim çok sevindim adına herşey yoluna girer insallh bitanemTeşekkürler kızlar desteğiniz dualariniz için evi satmamiza kayinbabamin gönlü razi olmadi saolsun eşimin ablasi bizde yardim ederiz dedi satmicaz evi çok üzülmüştm arkadasi aradi eşimin güvenlik sertifikasini yenileyip güvenlik olarak çalışacak yada başka bi yerden is haberi bekliyoruz inşallah orasi olursa orda çalışacak Allah in izniyle herşey yoluna girecek
Teşekkürler kızlar desteğiniz dualariniz için evi satmamiza kayinbabamin gönlü razi olmadi saolsun eşimin ablasi bizde yardim ederiz dedi satmicaz evi çok üzülmüştm arkadasi aradi eşimin güvenlik sertifikasini yenileyip güvenlik olarak çalışacak yada başka bi yerden is haberi bekliyoruz inşallah orasi olursa orda çalışacak Allah in izniyle herşey yoluna girecek
ohhh çok şükür selinimmm, allah bi kapı açar emin ol herşey guzel olacak bitanemm . bu habere zıplanır vallaTeşekkürler kızlar desteğiniz dualariniz için evi satmamiza kayinbabamin gönlü razi olmadi saolsun eşimin ablasi bizde yardim ederiz dedi satmicaz evi çok üzülmüştm arkadasi aradi eşimin güvenlik sertifikasini yenileyip güvenlik olarak çalışacak yada başka bi yerden is haberi bekliyoruz inşallah orasi olursa orda çalışacak Allah in izniyle herşey yoluna girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?