- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.601
Supersiniz tebrik ediyorum**14. Takım 437. Etap***
Rengarenknesli(75,0 / 74.8/ 0.2/ %0.27)
denizmrv( 79.5 / 78 / 1.5 / 1.88 % )
bengiisuu ( 72.4 /69.8 / 2.6/ %3.59)
nice15 ( 63.7/ / /% )
Moon8187 (73.8/ 72.6/1.2 /% 1.63)
Sevtal87( 72.1/71.1 / 1/ %1.39 )
Harika kanatlar(77.8 / / /%)yeni uye baş tarh:12 ekim baş kilosu:78.0 hedef kilosu:68
Afrasyab(59/ / /%)yeni uye baş tarh:12 ekim baş kilosu:60.0 hedef kilosu:53
Oh sukur kacamaga ragmen eksideyimm buna sukur. Kizlar yebriklerr yuzd3ler suoer
Çok tatlısın tabi balım çok güzel bi menügunun menusunude yazayim nedense cok tokum suanda:)
Sabah:2 haslanmis yumurta 7-8 dilim kasar peyniri(bugun cok oldu)1 domates ve sekersiz cay 4 minnacikin zeytin
Ögle:1 minik kalcali but ama kucuk gercektn dersi alinkis sekilde 1 t.k salca ile yagsiz pisirildi
Suanda saat 3 ve 4 te olmak uzere 2 kase brokoli corbasi
16.30 turk kahvesi 1 kesme sekerli..
**p.tesiden itibaren sabah yumurtalarimi 1e düşürücem neden 2 yumurta yiyosam anlamadm:) ortalama 75 cal.olan yumurtadan kesince haftalik 525 cal.eksiltmis oluyorummmm:) cok tatliyimmmmmm
Neden o kadar degisiklik oluyor acabaselam kızlar
evde değildim bugün nete giremedim
bişey sorucam sizlere. digital tartı aldım ama rakamlar hep değişiyor. 57 den 60 a tüm rakamları gördüm. sürekli de aynı yerde tartıldım. ilk çıktığımda kilom yüksek görünüyor. garanti olsun diye iki üç defa daha çıkıyorum o zamanda rakamlar arasında iki üç kilo oynuyor. ne önerirsiniz?
Özledim banuşum senin renkli msjlariniSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Kaçak oynakbaşı geldiiiiiiii
İki gündür fırsat bulupta uğrayamadımDün zaten sabahtan akşama kadar Aşure faslıyla boğuştum ( önceki günde koca evden adım atmayınca laptob başına geçmeme fırsat olmadı )
Aşkam üzerede o yorgunlukta birde sırayla Annem, KV, kızkardeşim ve eşimin halalarına Aşure götürdük ailecek
Nasıl yorulduysam resmen eşimin halasında saat 22:00yi daha yeni geçerken felaket uykum geldi ve gözlerimi kalkana kadar zor açık tuttumEve gelincede çok fazla oyalanmadan kendimi direk yatağa attım
Şükür sabah uykumu alarak uyandım ve bugünde akraba günümüz varValla yarın hiç bir güç beni evden çıkaramaz Allahtan daha erkende az da olsa buraya bakmaya fırsatım oldu
Bugünden itibaren çok daha sıkı tutacağım beslenmemide( dün diyet dışına çıkıp Aşure yemiş biri olarak )
Yeni yıla 8li rakamlarda gireceğim inşallah ama tabiki sıkı tutmazsam nah girerim
Diğer menülerin gibi süper olmasada idare eder nesliicimgünaydınn kaçaklarrr bende dun gelemedim koşturmaca yorgunluk derken uyyakaldım
cuma menumu yazayım
sabah yumurtalı+bal kaymaklı +2 dlm ekmekli ödüllü kahvaltım :)
akşam fırında balık salata+1 bira
spor bu gun yapmadım gene hiç oturmadım biraz bahçeyle ilgilendim, evde uğraştım yine totom yer görmedi
Neslim aslinda bende onu dicektim hep burada olabilecek bi kaptan yardimcisi olsa süper olur bu aralar eşim hep evde pek firsatim olmayabilir girmeye sabah akşam ugrarim yine ama bi yardimci iyi olurSekerPancarii selincim son menu listesini buldum kendimi ekledim ama istersen bi yardımcı-koç tayin edelimm menu listesine bakacak, spor a teşvik edecek, buralarda sürekli bulunabilecek ne dersin
KIZLAR MENULERRR EKSİK, EKSİK MENULER GELSİN İŞARET KONSUN LÜTFEN BU HAFTANIN FATURASINI GÖRELİM BAKALIM
Nerelerdesin sen ikbalcim bak listeye yazmayi unutmuşum seni hiç hatirlatmiyorsun hani kilo bildirimiSupersiniz tebrik ediyorum
Süper bi menü bengiimCuma menüm
Sabah t.b. ekmeği peynir yumurta zeytin
Öğlen 1 kase çorba
Aksam haslama tavuk 2 kaşık Firik pilavı
1 lt su 1 saat yürüyüş
Canim benim kolay gelsin bebeğe bakacak biri var mi bari ordaKızlar ilk sporumu yaptım ama şimdi yine yapıcam çünkü kaynanama gitcem kaçta gelirim belli degil.böyle hiç hoşuma gitmiyo ama aşure yapıyo mecbur gitcem.bebişin düzeni bozuluyo böyle.kimse işi vücü var bebeğin düzeni var demiyo çok anlayışsız bi durum.şimdi acele acele spor emzircem jazırlanıp gitcem.akşama görüşürüz.
eline maşanı al selinimmmnice15 I ikbal_sevde I irem093 denizmrv Afrasyab harika kanatlar menü listeleri neden boş ve sizleri takimda göremiyorum neden harika kanatlar geçen hafta hiç gelmedin irem sende gelmiyorsun artik nice şehir dışına çıkıyordun galiba Afrasyab daha sık gir canım ikbal bi dün görünüp kaçmışsin deniz sen nerdesin fıstık neden menu listesini doldurmuyorsun
selincim bu hafta misafirlerim vardı yarından itibaren dah sık burda olucam.nice15 I ikbal_sevde I irem093 denizmrv Afrasyab harika kanatlar menü listeleri neden boş ve sizleri takimda göremiyorum neden harika kanatlar geçen hafta hiç gelmedin irem sende gelmiyorsun artik nice şehir dışına çıkıyordun galiba Afrasyab daha sık gir canım ikbal bi dün görünüp kaçmışsin deniz sen nerdesin fıstık neden menu listesini doldurmuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?