Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay çok üzüldümm 3. olabilirmişiz bu yuzdeyle ya neden kimse farketmemiş anlamadım ben kardeş takımda, diğer takımdan nasıl kimseler farketmez eksikliğimizi yok artık diyorum vallahi , bi bakıp toparlamak bukadarmı zorr

Sevindim canim gezip eğlenmene:) valla çok canim sıkıldı her hafta takimda o kadar kişi olurken cuma günü kimse uğramamiş bende yetişemedim

Bende neslim kismet değilmiş cumadan beri de kimse uğramıyo zaten bi iki dışinda

Slm arkadaşlar bende dün diyete başladım Benide aranıza alırmısınız

Tabiki tatlim hoş geldin , ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim.cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Yaş:32 Boy:1.78 Kilo:84.9 malesefff Cumartesi günü diyetisyene gittim bu hafta yediklerini yaz sadece 1 hafta sonra diyet vercem dedi
Okul Öncesi Ögretmeniyim Öğlenciyim Doktorum sabah erken kalkmam gerektiğini söyledi . Bakalım yarın ilk gün sizde destek olursanız inş şöyle 70 kilo olsammm

ay ordakı pasta boreklerdn uzak durr hatta
ama sporsuz gıtmıyo bı spor merkezıne yazılmalısın bencee

SABAH omates ,Sogan kavurması 3 yk .5 zeytin. 2 dilim çavdar ekmek 2 adet ceviz
YARIM LİTRE SU
ARA:2 adet incir kuru
ÖĞLE:100gr et salata 2 dilim ekmek
ARA:100gr portakal
1 LİTRE SU
AKŞAM:1 çay bardağı kurutulmuş patlıcanla sogan domates soteledim
1 Dilim Ekmek
ARA:1 Adet cennet hurması 1 su bardagı keçi sütü
YARIM LİTRE SU
BUGÜNLÜK BU KADAR

Eklentiler

• image.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 29
Diyetisyenim bu hafta yasakları yazdı Yeme planını kendin oluştur dedi 2 litre su iç
6 öğün beslen spor yap dedi Spor salonuna inş yazılcam Sabahları yürüyüş yapcaz Komşularla birlikte pes etmezlerse artıkkk

Kizlar gunaydin buhunku kilom tabikiiii+++ 72.8 sinirlerdeyimmm...
Kizlar bu hafta hep misafirim olucak o yuzden pek ugrayabilecegumi sanmiyorum ama dikkat edicem hatta haftayada cok yogun olucam..Haftasonuda misafirlerim vardi bol kacamakli bi cumartesi oldu ama pazar gunu bomba kahvalti edip baska bisey yemedim aksam esim cekirdek citlerkn bi avuc yedim okadarrr dolapta koca bi pasta var ama yemicem söz veriyorum..Benim kilom acaip durakladi daha incede yazmistim ibre bol küsüratlida olsa 72 den yukari cikmak istemiyorum!! takildim kaldim 3 asagi 5 yukari hep ayni yerlerdeyim

Günaydın kızlar hiç iyi bir haftasonu geçirmedik takim olarak kimse takima doğru düzgün uğramadi neden böyle oldu bilmiyorum yeni bir haftaya başlangıç yaptık umuyorum artida değilsinizdir ama takima uğramadiginiz menu paylaşmadiğiniz için şüphedeyim açıkçası hadi bakalim bildirimler gelsin bakalım durum ne................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…