- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.821
ay çok üzüldümm 3. olabilirmişiz bu yuzdeyle***14. TAKIM 437. 438. ETAP***
Rengarenknesli ( 75.4/75,3 /0,1 / %0,07) yüzde ikiye bölündü
denizmrv( 79.5 / / / % )bildirimde bulunmadı
bengiisuu ( 72.4 /69.6 /2.8 / %1.93) yüzde ikiye bölündü
nice15 ( 63.7/63.7 / 0/% 0)kilosu sabit
Moon8187 ( 73.8/72.3 /1.5/%1.0 ) yüzde ikiye bölündü
Sevtal87(72.1/ 71.1/1.00 / %0.69 )yüzde ikiye bölündü
Şekerpancarı71(60.7/60.6 /0.1 /0.08%)(sln71 adli üye nick değiştirdi) 396. Etapta mezun olan üye geri döndü(yüzde ikiye bölündü)
14. Takım Ortalaması: %0.54
Hemen vereyim bi sicacik çay bitanem iyyim tatlişim açim accik ama oda olacaknasılsın cnm benımm topıgını zıyarete geldımm hanı cayımmm
ezıyet cekmee yaa yi gıtsın sekerımmHemen vereyim bi sicacik çay bitanem iyyim tatlişim açim accik ama oda olacaksen nasılsın♥♥♥
Sevindim canim gezip eğlenmene:) valla çok canim sıkıldı her hafta takimda o kadar kişi olurken cuma günü kimse uğramamiş bende yetişemedimkızlar selam
baya ıssızlaşmış burası ben cuma konya ya gittim bilgi vermiştimm hepinize, eşim erken gelince erkenden gittik. 4 kuzen gırgır şamata nete filan da giremedim haber de verdiğimden içim rahattı. sanırım listede sıkıntı olmuş selincim, kardeş takımda farketmemişş. bu hafta telafi ederiz artık 1 cezaaldık sanırım ama kimse takmamış görünüyorr.
Bende neslim kismet değilmişay çok üzüldümm 3. olabilirmişiz bu yuzdeyleya neden kimse farketmemiş anlamadım ben kardeş takımda, diğer takımdan nasıl kimseler farketmez eksikliğimizi yok artık diyorum vallahi , bi bakıp toparlamak bukadarmı zorr
Yoookk verecek 8 kilom varr kizz senin gibim zayif degilim menezıyet cekmee yaa yi gıtsın sekerımm
Slm arkadaşlar bende dün diyete başladım Benide aranıza alırmısınız
ben de canım bnmYoookk verecek 8 kilom varr kizz senin gibim zayif degilim menbiraz kilo aldim da
Aayy bebeğim saolben de canım bnmgobegım benden onde yuruyoo .. sen dogum yapmıssın tas gıbı hatunsunn vallaaa
tskler cnm bnmAayy bebeğim saolsende manken gibisin maşallah güzelim benim
ay ordakı pasta boreklerdn uzak durr hattaYaş:32 Boy:1.78 Kilo:84.9 malesefff Cumartesi günü diyetisyene gittim bu hafta yediklerini yaz sadece 1 hafta sonra diyet vercem dedi
Okul Öncesi Ögretmeniyim Öğlenciyim Doktorum sabah erken kalkmam gerektiğini söyledi . Bakalım yarın ilk gün sizde destek olursanız inş şöyle 70 kilo olsammm
Aynı mesajı bizim takımada bırakmışsınız...Slm arkadaşlar bende dün diyete başladım Benide aranıza alırmısınız
Evet oraya yazdıgımı silmek istedim ama silemedim Bu grubun paylaşımları hoşuma gitti Burda olmak istedim TatlımmAynı mesajı bizim takımada bırakmışsınız...galiba kurallardan habersiniz kuzum
Tamam kuzum sorun yokEvet oraya yazdıgımı silmek istedim ama silemedim Bu grubun paylaşımları hoşuma gitti Burda olmak istedim Tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?