Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Mooncum çok iyi gidiyodun sen kaçamakları dengele lütfen ve elinden geldiğince girmeye çalış buraya uğrayinca daha motive olursun kilon sabitlendiyse şok diyetle vücudu şaşirtabilirsin :)))

Tekrar hoşgeldin tatlım bol bol paylaşım bekliyorum

♥♥Haftalık Hedef Listesi♥♥
Rengarenknesli----
Sevtal87------
Moon8187----
Bengiisuu------
Denizmrv----
Nice15----
BuketAk38-----
Afrasyab------
Şekerpancarı71-----60.6---58.8

Herkes benim yaptiğim gibi bu cumaya kaç kilo olmayi hedeflediğini yazsin fıstıklaarr

♥♥Haftalık Hedef Listesi♥♥
Rengarenknesli----
Sevtal87------
Moon8187----
Bengiisuu------
Denizmrv----
Nice15----63.7---62.9
BuketAk38-----
Afrasyab------
Şekerpancarı71-----60.6---58.8

Herkes benim yaptiğim gibi bu cumaya kaç kilo olmayi hedeflediğini yazsin fıstıklaarr

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı günler

Sabah beri ancak fırsatım oldu buraya girmeye Dün zaten küçük kuşum öksürüyordu hafifden tabi havalar soğudu diye petekleri yakınca daha beter oldu ve sabah soluğu sağlık ocağında aldık
Şükür sadece üst solunum yoluymuş hatta doktor antibiyotikde verdi ama henüz onu kullanmayı düşünmüyorum bağışıklık kazanmaması için
Hemen eve gelir gelmez ince pyjamalarını giydirdim, tavuk suyuna tel şehriye çorbası yaptım ve hanıma salonda hasta yatağınıda yapıp şimdi de keyif kahvemi içerim

Bir iki güne toparlanır sanırım yarında artık kendini nasıl hissederse ona göre Anaokuluna gönderip göndermeyeceğime karar vereceğim
Okulda hepsi zaten aynı durumda hatta diğer Annelerle kurduğumuz gruptan yazıştıkk onlarda iyi hissediyorsa yolla nasılsa bizimkilerde aynı dediler

Öğleden sonrada yatak odama bir girişeyim diye düşünüyorum hazır her yer çok güzel temizlenmişken azıtmasın dedim tabi birde baya ütüm var onlarıda akşama kadar aradan çıkartırım

Sevindim canim gezip eğlenmene:) valla çok canim sıkıldı her hafta takimda o kadar kişi olurken cuma günü kimse uğramamiş bende yetişemedim

Canım yaa çok üzüldüm paylaşım yapamamışsınız bir ara girip baktığımda 2 bildirim eksikti hatta yazdım da eksik olanlar bildirimini yapsında paylaşayım diye sonradan da benim pc kafayı yedi hatta sen cevrimiçi görünüyordun heh yetişti halleder selinim dedim ama aksilik olmuş sanırım
İnşallah bir daha olmaz eminim önümüzdeki hafta ilk 3e girer cezayı telafi edersiniz

dün de oruç tutmuştum bugün de tuttum allah kabul ederse
bugün işe yürüyerek geldim eve de yürüyerek gidecegim akşam da mekik çekeceğim inşallah

Gecmis olsun banum acil sifa olsun minigine. Cok giremiyorum ya işi biraktim daha beter yogunumm :) kosturmacam bitmedii. Sen nasilsinn keyfin nasil

dün de oruç tutmuştum bugün de tuttum allah kabul ederse
bugün işe yürüyerek geldim eve de yürüyerek gidecegim akşam da mekik çekeceğim inşallah
Allah kabul etsin canim. Ben yuruyuslere bi sure ara vermek zorundayimm sol dizimdeki menuskus nuksetti mecbur yer sporlarina devam edicemm. Ise basladindi nasil gidiyor couklarla

Allah kabul etsin canim. Ben yuruyuslere bi sure ara vermek zorundayimm sol dizimdeki menuskus nuksetti mecbur yer sporlarina devam edicemm. Ise basladindi nasil gidiyor couklarla
teşekkür ederim canım
geçmiş olsun dikkat et kendine dediğin gibi yer sporları yaparsın plank mekik halledersin sen canım
evet işe başladım üstesinden gelmeye çalışyıorum da diyet elden gitmişti bu hafta hem borcumu ödeyeyim hemde midemi az yemeye hazırlayayım dedim insan isteyince nasıl yemiyor oruç tutarak anlıyorum çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…