- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #121.841
Mooncum çok iyi gidiyodun sen kaçamakları dengele lütfen ve elinden geldiğince girmeye çalış buraya uğrayinca daha motive olursun kilon sabitlendiyse şok diyetle vücudu şaşirtabilirsin :)))Kizlar gunaydin buhunku kilom tabikiiii+++ 72.8 sinirlerdeyimmm...
Kizlar bu hafta hep misafirim olucak o yuzden pek ugrayabilecegumi sanmiyorum ama dikkat edicem hatta haftayada cok yogun olucam..Haftasonuda misafirlerim vardi bol kacamakli bi cumartesi oldu ama pazar gunu bomba kahvalti edip baska bisey yemedim aksam esim cekirdek citlerkn bi avuc yedim okadarrr dolapta koca bi pasta var ama yemicem söz veriyorum..Benim kilom acaip durakladi daha incede yazmistim ibre bol küsüratlida olsa 72 den yukari cikmak istemiyorum!! takildim kaldim 3 asagi 5 yukari hep ayni yerlerdeyim
Tekrar hoşgeldin tatlım bol bol paylaşım bekliyorumYaş:32 Boy:1.78 Kilo:84.9 malesefff Cumartesi günü diyetisyene gittim bu hafta yediklerini yaz sadece 1 hafta sonra diyet vercem dedi
Okul Öncesi Ögretmeniyim Öğlenciyim Doktorum sabah erken kalkmam gerektiğini söyledi . Bakalım yarın ilk gün sizde destek olursanız inş şöyle 70 kilo olsammm
ooo süper gitmiş canı maşalllahCuma kilom...60.6
Şimdiki kilom....59.5
Fark...1.100gr
Artiicuma kilom 63.7
bugün 64.2
fark +500 gr
Sevindim canim gezip eğlenmene:) valla çok canim sıkıldı her hafta takimda o kadar kişi olurken cuma günü kimse uğramamiş bende yetişemedim
Buketcim hosgeldin bende 39 yasinda 2 cocuklu bir anneyim. Kalan 8kg mim ile boğuşuyor um. Azmin daim oksun. Kendinden bahsettinmi hemn bakim gecmiseSlm arkadaşlar bende dün diyete başladım Benide aranıza alırmısınız
malesef canım benim çok üzgünüm
Gecmis olsun banum acil sifa olsun minigine. Cok giremiyorum ya işi biraktim daha beter yogunumm :) kosturmacam bitmedii. Sen nasilsinn keyfin nasilSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı günler
Sabah beri ancak fırsatım oldu buraya girmeyeDün zaten küçük kuşum öksürüyordu hafifden tabi havalar soğudu diye petekleri yakınca daha beter oldu ve sabah soluğu sağlık ocağında aldık
Şükür sadece üst solunum yoluymuş hatta doktor antibiyotikde verdi ama henüz onu kullanmayı düşünmüyorum bağışıklık kazanmaması için
Hemen eve gelir gelmez ince pyjamalarını giydirdim, tavuk suyuna tel şehriye çorbası yaptım ve hanıma salonda hasta yatağınıda yapıp şimdi de keyif kahvemi içerim
Bir iki güne toparlanır sanırımyarında artık kendini nasıl hissederse ona göre Anaokuluna gönderip göndermeyeceğime karar vereceğim
Okulda hepsi zaten aynı durumda hatta diğer Annelerle kurduğumuz gruptan yazıştıkk onlarda iyi hissediyorsa yolla nasılsa bizimkilerde aynı dediler
Öğleden sonrada yatak odama bir girişeyim diye düşünüyorumhazır her yer çok güzel temizlenmişken azıtmasın dedim tabi birde baya ütüm var onlarıda akşama kadar aradan çıkartırım
Canım yaa çok üzüldüm paylaşım yapamamışsınızbir ara girip baktığımda 2 bildirim eksikti hatta yazdım da eksik olanlar bildirimini yapsında paylaşayım diye sonradan da benim pc kafayı yedi hatta sen cevrimiçi görünüyordun heh yetişti halleder selinim dedim ama aksilik olmuş sanırım
İnşallah bir daha olmazeminim önümüzdeki hafta ilk 3e girer cezayı telafi edersiniz
Allah kabul etsin canim. Ben yuruyuslere bi sure ara vermek zorundayimm sol dizimdeki menuskus nuksetti mecbur yer sporlarina devam edicemm. Ise basladindi nasil gidiyor couklarladün de oruç tutmuştum bugün de tuttum allah kabul ederse
bugün işe yürüyerek geldim eve de yürüyerek gidecegim akşam da mekik çekeceğim inşallah
teşekkür ederim canımAllah kabul etsin canim. Ben yuruyuslere bi sure ara vermek zorundayimm sol dizimdeki menuskus nuksetti mecbur yer sporlarina devam edicemm. Ise basladindi nasil gidiyor couklarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?