- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.421
Doğumdan sonra hiç adet olmadıysan içemezsin beklicen.Canım emzirenler içiyomu tarlusal..ben sekiz aydır olmadım bebiş emiyo diye cesaret edemedim ama öyleyse içebilirim dimi...
kızlar grip olmuşum çok halsizim
bişey soracağım...ben spor egzersiz falan yapmıyorum.hatta sıfır hareket...forumada bakınca kimi jillian kimi lesli yok su yok bu...zaten sıkılganım 1 ay boyunca aynı seyi yapamıyorum.akşamları dışarı cıkmıyorsam 5 te evde oluyorum.zaten haftada 4 gün yapsam süper olacak...1 saat terlemeli ne önerirsiniz.spor salonu işinide beceremiyorum.sahile inip yürümek zor geliyor birde insem yürüsem o spor aleterinde it serseri oluyoozamanda yürümem bi işe yaramıyo...
akşamları film izlerken keşke sürekli hareket yapabilsem ayyy cok zor geliyo ya...
bu arada burası yeri değil ama gün içinde sizle daha çok konusuyorum :)
bu üşengeçliğim hayatımın her alanında var.işim yoğunken sadece işe gidip ne ev ne yemek ne sac baş umrumda olmuyo...suaralar müsaitim bu kezde zor geliyo...ben zayıflamak,spor yapmak,düzenli yemek yemek,evimi düzenli temizlemek ve kendi bakımımıda bırakmamak istiyorum bunun için bir yerden başlamalıyım dimiiiii hadi beni gaza getirin :)
içinizde evliliği,çocuğu olupta bunları yapanlarda vardır...
Cok iyi canim menün yarin tartildiğinda simdiki kilonu hedef kilonu ve boyunu da yaz tatlimBugunku menumu yalnis yere yazmisim
Sabah:erken ciktigim icin kahvalti yapamadim
Ogle 3 yemek kasigi bezelye
Aksam: 3-4 yemek kasigi guvec bir parca avuc ici buyuklugunde haslanmis et 3 yemek kaşığı yogurt
1 mandalina
Not: bugun daha tartilmadim tartilir tartilmaz kilomuda yazacagim insallaj
S SEVTAL87 canim 69.7 kilosun bende 68im suan.ocak sonuna 70 gun var.ve sen istersen 10 kiloyu verebilirsin.kac kilodan bu kiloya indigini ve sartlarini bilmiyorum ama bunalima girme biraz bu is icin fedakarlik yapmamiz gerekecek...ben inaniyorum sende moralini yuksek tut ki en ufak bi cokmede yemeye baslariz yoksa...Kızlar kızlar depresyone giriyorum canım çok sıkılıyo.200 gr çok az ya.vermemeşim yani .ocak sonuna kadar 60 olmak istiyorum.kızım 1 yaşına gircek ozaman.bende formumda olmalıyım.neyse bubhafta böyle oldu diye moral bozmayalım.ama yinede depresyon geçerli.
Tamam yazarimCok iyi canim menün yarin tartildiğinda simdiki kilonu hedef kilonu ve boyunu da yaz tatlim
Tabiki başaricaz canim azmedip basaricazTamam yazarim
Simdiden verecegime dair umutlarim cogaliyo insallah basaricam hepimiz basaririz
Listeyi paylaştim herkesi tebrik ediyorum fıstıklar***14.TAKIM 440. ETAP***
Rengarenknesli ( 76.0 / 75.4/ 0.6/ %0.79)
denizmrv( 79.0/ 79/ 0/ 0% )kilosu sabit
bengiisuu ( 69.8 / 69.5/0.3 / %0.43)
nice15 ( 63.7/ / /% ) izne ayrilmak istiyor
Moon8187 ( 73.8/ / /% )2. Kez bildirimde bulunmadi
Sevtal87(69.9 /69.7 / 0.2% 0.29) hedef kilosunu 60 a indirmek istiyor
Şekerpancarı71(59.0/57.8 /1.2 /%2.03)
14. TAKIM ORTALAMASI:%0.51
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?