Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Masallahhh cnmm afiyet oksun menu harika
Gunaydin:) Bol hareketli ve eksili bir hafta olur hepimiz icin insallah:)
Olacak isallah yasasiiin oleyyy

şuan alanyada değilim. ama geri dönesim var.
merkez sayılır canım sen .

kızlar bu arada ben tartıldım tamda tahmin ettiğim gibi 73.2 kg geldim.
2 haftada 2 kilo almışım.
annem gelmişti.

Görüşcez bağalımm görüşcez .

Sorma kuzummm hamsipilav delisiyiz ama artik ince seriyoom pilavini merak etme icine bulgurda koyyomm sekile soktumm onuda . Ama kacamagim yok hafta sonuu buna sukurrr ayyyy yarin tartiyi merak ediyommm cildirabilirimm
Afiyet olsun canim benim önemli olan zaten dengelemeyi bilmek :)

Günaydın kızlaar güzel eksili bir hafta geçiririz inşallah hep berabercee bu hafta hepimiz yesilcay içelim varmisiniz günde iki fincan hizlandiralim metabolizmalari oyke sade sevmeyen içerisine tarçın veya karanfil atabilir ne dersinizzz

Güncel kilom 70.3 artıdayım bende grip oldugumdan meyve filan ağırlık verdim hemen yansımış

kilo vermek hakkaten meşakkatli oyüzden verdikten sonra almamak için gayret göstermeliyiz,azönce öğlen yemeğine ıspanak karabugday salatasını yedim.yagsız tatsız tuzsuz...ayyy hiç beni mutlu etmedi valla ben yemek yapıp yemelıyım demekki...

bu arada gribim diye mi bilmiyorum cok halsizim canım acayip tatlı istiyo sabahtan beri kendimi tutuyorum az önce mandalina yedim isteğimi alsın diye ama bakalım.....vücudum aşağı doğru çekiliyo sanki halsizlikten...
ayyy yok mu benim tatlı isteğimi köreltecek ya da marketlerde falan light tatlı falan???

Canim ben bu durumlarda kuru incir ve ceviz yiyorum acaip şekerli olduğu için o tatlı isteğimi azaltıyor sen de deneyebilirsin tatlim

bende ara öğünlerde kayısı ve ceviz yiyorumda ona sarmak istemedim ama en masumuda o görünüyor
En masumu bu canım kayısı değilde inciri dene içerisindeki maddelerden dolayi kesiyor şeker isteğini ...ben de gribim meyveyi fazlaca yedim ve tatlı istedi canım bende ıhlamur elma tarçın karanfil kaynattim bal koydum limon sktim ictim bunu baya bi ıyi geldi tarçın da kan şekerini dengeledigi için iyi geliyor

şuan alanyada değilim. ama geri dönesim var.
merkez sayılır canım sen .
Bende merkez sayilir evim dim cayinda ama hergun cocuklari okula getiriyomm servis yok . Kendi aracimla gidip geliyomm cikisa kadar annemdeyim hemen hergun. Gidip donmek mesakatli
kızlar bu arada ben tartıldım tamda tahmin ettiğim gibi 73.2 kg geldim.
2 haftada 2 kilo almışım.
annem gelmişti.
Ozaman dogru yerdesin gitsin kg lar
Ben iciyomm hadi herkes icsin madem
Güncel kilom 70.3 artıdayım bende grip oldugumdan meyve filan ağırlık verdim hemen yansımış
Cok gecmis olsun sen bekle beni geliyomm
Hayirli oksun k.yardimciligin cnm

2 kare bitter le kesebilirsin yada diger oneri guzel cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…