- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.601
Masallahhh cnmm afiyet oksun menu harikagünaydin herkese.
sabah tartıldım haftasonuda vermişimdir diye düşünüyordum ama aynı yım
yani tam 68.0 kilo.
sabahta yarım dilim ekmek ve peynir yedim o saatte anca o kadar napiiiim :)
öğlenede ıspanak ve karabugday salatası getirdim işe...
hepinize kolay gelsin...
Olacak isallah yasasiiin oleyyyGunaydin:) Bol hareketli ve eksili bir hafta olur hepimiz icin insallah:)
O sabiteye kendunnn gelme kuzummm dikkat et bak ben eksideyimm cumadan :)
Anaaaaaa ciddimisinn abooo basildikkilahii ne zaman tasindiniz merkezdemisinn. Belki ilerde tanisiriz . Inanamiyom ya bi alnya liya rastladumm
Eferinn sana eferinn ha soyle itiraf ett ama ben kazancamm naparsan da yapp selin kaydett bak kenara
Böyle bir sey olsa ne güzel olur degil mi?
Masallahhh cnmm afiyet oksun menu harika
Olacak isallah yasasiiin oleyyy
canım iş yerindeyim ve netimiz sınırlı çekmiyor çoğu zaman. yorumları kaçırırsam kusura bakmayın.Canim bilgilerini paylaşnadin güncel kilo hedef kilo[/QUOTE
Görüşcez bağalımm görüşcez .O sabiteye kendunnn gelme kuzummm dikkat et bak ben eksideyimm cumadan :)
Anaaaaaa ciddimisinn abooo basildikkilahii ne zaman tasindiniz merkezdemisinn. Belki ilerde tanisiriz . Inanamiyom ya bi alnya liya rastladumm
Eferinn sana eferinn ha soyle itiraf ett ama ben kazancamm naparsan da yapp selin kaydett bak kenara
Afiyet olsun canim benim önemli olan zaten dengelemeyi bilmek :)Sorma kuzummm hamsipilav delisiyiz ama artik ince seriyoom pilavini merak etme icine bulgurda koyyomm sekile soktumm onuda . Ama kacamagim yok hafta sonuu buna sukurrr ayyyy yarin tartiyi merak ediyommm cildirabilirimm
Teşekkür ederim canimm ....Yeni takım kaptani yardımcımızbengiisuu hayırlı olsun bitanemmm
Canim ben bu durumlarda kuru incir ve ceviz yiyorum acaip şekerli olduğu için o tatlı isteğimi azaltıyor sen de deneyebilirsin tatlimkilo vermek hakkaten meşakkatli oyüzden verdikten sonra almamak için gayret göstermeliyiz,azönce öğlen yemeğine ıspanak karabugday salatasını yedim.yagsız tatsız tuzsuz...ayyy hiç beni mutlu etmedi valla ben yemek yapıp yemelıyım demekki...
bu arada gribim diye mi bilmiyorum cok halsizim canım acayip tatlı istiyo sabahtan beri kendimi tutuyorum az önce mandalina yedim isteğimi alsın diye ama bakalım.....vücudum aşağı doğru çekiliyo sanki halsizlikten...
ayyy yok mu benim tatlı isteğimi köreltecek ya da marketlerde falan light tatlı falan???
bende ara öğünlerde kayısı ve ceviz yiyorumda ona sarmak istemedim ama en masumuda o görünüyorCanim ben bu durumlarda kuru incir ve ceviz yiyorum acaip şekerli olduğu için o tatlı isteğimi azaltıyor sen de deneyebilirsin tatlim
En masumu bu canım kayısı değilde inciri dene içerisindeki maddelerden dolayi kesiyor şeker isteğini ...ben de gribim meyveyi fazlaca yedim ve tatlı istedi canım bende ıhlamur elma tarçın karanfil kaynattim bal koydum limon sktim ictim bunu baya bi ıyi geldi tarçın da kan şekerini dengeledigi için iyi geliyorbende ara öğünlerde kayısı ve ceviz yiyorumda ona sarmak istemedim ama en masumuda o görünüyor
Bende merkez sayilir evim dim cayinda ama hergun cocuklari okula getiriyomm servis yok . Kendi aracimla gidip geliyomm cikisa kadar annemdeyim hemen hergun. Gidip donmek mesakatlişuan alanyada değilim. ama geri dönesim var.
merkez sayılır canım sen .
Ozaman dogru yerdesin gitsin kg larkızlar bu arada ben tartıldım tamda tahmin ettiğim gibi 73.2 kg geldim.
2 haftada 2 kilo almışım.
annem gelmişti.
Ben iciyomm hadi herkes icsin mademGünaydın kızlaargüzel eksili bir hafta geçiririz inşallah hep berabercee bu hafta hepimiz yesilcay içelim varmisiniz günde iki fincan hizlandiralim metabolizmalari oyke sade sevmeyen içerisine tarçın veya karanfil atabilir ne dersinizzz
Cok gecmis olsun sen bekle beni geliyommGüncel kilom 70.3 artıdayım bendegrip oldugumdan meyve filan ağırlık verdim hemen yansımış
2 kare bitter le kesebilirsin yada diger oneri guzel cnmkilo vermek hakkaten meşakkatli oyüzden verdikten sonra almamak için gayret göstermeliyiz,azönce öğlen yemeğine ıspanak karabugday salatasını yedim.yagsız tatsız tuzsuz...ayyy hiç beni mutlu etmedi valla ben yemek yapıp yemelıyım demekki...
bu arada gribim diye mi bilmiyorum cok halsizim canım acayip tatlı istiyo sabahtan beri kendimi tutuyorum az önce mandalina yedim isteğimi alsın diye ama bakalım.....vücudum aşağı doğru çekiliyo sanki halsizlikten...
ayyy yok mu benim tatlı isteğimi köreltecek ya da marketlerde falan light tatlı falan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?