- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.581
Merhaba canım.evet yendin beni tebrikler.tabiki bu haftada devam.şekere gelince biara bıraktım hamileyken sonra yenilerde yeniden başladım.kuru tatlı meyveler olunca şeker atmıyorum bazen atıyorum.çayı şekersiz içemiyorum çay keyfim kalmıyo zaten hergün içmiyorum eşim olursa kahvaltıda ben biyere gidersem yada biri gelirse.gerçi hergünde içsem yine şekerli içerimde.neyse benimde tek zafım çayda şeker işte bırakamıyorum.seni bu hafta kocaman sabote edicem takipteyim.Aaa cnm basiniz sagolsunn . 3 bardak sekerlii cay da nesiii hemen o sekerler yerine incir kayisi uzum gibi meyveler koyup zamanla şekeri hayatindan cikar bitanemm . Sporlarinnn harikaa . Takipteyimm menuleri ona gore
Bu hafta ana listedesin canim eğer takima sık girip paylaşımda bulunmaya devam edersen yani sende yariştasinsanırım selin hanım yarısmaya ben dahil olmuyorum
O zaman neden bunca çabaGünaydın millet.ben kilobbildirimi yapamıyorum annemdeyim çooook güzel kahvaltımıda yaptım ohh şekerli şekerli çayımı içiyorum.diyette neymişki.biz hertürlü güzeliz.öylemiyizki
Canim bilgilerini paylaşnadin güncel kilo hedef kilo
Ya kaptan niye bozuyosun.kapışma var sabote varrr.onayla sen beni.ben hiç salarmıyım kendimi.bu arada reglide oldum.kilolarımı negüzel verdim veriyorum dönermiyim eskiye hiç.hem diyetten değil benim gerçekten yeme alışkanlığım düzenim böyle oldu.O zaman neden bunca çabayiyip içip şişip otururalim bunalima girelim özgüven olmasin ne zaman zayiflicammm ben krizlerine girelim sadece yemek yerken mutlu olalim öyle mi
Ya kaptan niye bozuyosun.kapışma var sabote varrr.onayla sen beni.ben hiç salarmıyım kendimi.bu arada reglide oldum.kilolarımı negüzel verdim veriyorum dönermiyim eskiye hiç.hem diyetten değil benim gerçekten yeme alışkanlığım düzenim böyle oldu.
O sabiteye kendunnn gelme kuzummm dikkat et bak ben eksideyimm cumadan :)Merhaba canım.evet yendin beni tebrikler.tabiki bu haftada devam.şekere gelince biara bıraktım hamileyken sonra yenilerde yeniden başladım.kuru tatlı meyveler olunca şeker atmıyorum bazen atıyorum.çayı şekersiz içemiyorum çay keyfim kalmıyo zaten hergün içmiyorum eşim olursa kahvaltıda ben biyere gidersem yada biri gelirse.gerçi hergünde içsem yine şekerli içerimde.neyse benimde tek zafım çayda şeker işte bırakamıyorum.seni bu hafta kocaman sabote edicem takipteyim.
Anaaaaaa ciddimisinn abooo basildikk
Ya kaptan niye bozuyosun.kapışma var sabote varrr.onayla sen beni.ben hiç salarmıyım kendimi.bu arada reglide oldum.kilolarımı negüzel verdim veriyorum dönermiyim eskiye hiç.hem diyetten değil benim gerçekten yeme alışkanlığım düzenim böyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?