Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar hayirli gecelerannemlerdeyim pek yazamıyorum sohbet muhabbet yarin geçmiş yaparim umarim menüler güzeldir bu hafta bomba gibi olmalıyiz 4. Takimla yariştayiiz Aç yatin hafif uyanin fiitt kalincanlarriimm

Aaa cnm basiniz sagolsunn . 3 bardak sekerlii cay da nesiii hemen o sekerler yerine incir kayisi uzum gibi meyveler koyup zamanla şekeri hayatindan cikar bitanemm . Sporlarinnn harikaa . Takipteyimm menuleri ona gore
Merhaba canım.evet yendin beni tebrikler.tabiki bu haftada devam.şekere gelince biara bıraktım hamileyken sonra yenilerde yeniden başladım.kuru tatlı meyveler olunca şeker atmıyorum bazen atıyorum.çayı şekersiz içemiyorum çay keyfim kalmıyo zaten hergün içmiyorum eşim olursa kahvaltıda ben biyere gidersem yada biri gelirse.gerçi hergünde içsem yine şekerli içerimde.neyse benimde tek zafım çayda şeker işte bırakamıyorum.seni bu hafta kocaman sabote edicem takipteyim.

"RengarenkNesli, post: 43692442, member: 565913"]
14, Takim ....Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartensi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.rengarenknesli[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]♡\♡[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.sekerpancarı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.afrasyab[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.sevtal[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Sarraf[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD] .[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Asena87[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]

[TD]
[/TD]

[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]11.Esen13[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR]
[TR][/tr][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[TD]12.İrem[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
[TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TR][/TR][/TR][TR]

[/TR]
[/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

Günaydın fıstıklaarr yeni bir haftaya başlangıç yaptik booll eksi getirsin bize bu hafta annemlerdeyiz ben ara ara girer yoklarim sizi gelsin kilo bildirimlerii ben yarin yazarim eve gidince

Günaydın millet.ben kilobbildirimi yapamıyorum annemdeyim çooook güzel kahvaltımıda yaptım ohh şekerli şekerli çayımı içiyorum.diyette neymişki.biz hertürlü güzeliz. öylemiyizki

Günaydın millet.ben kilobbildirimi yapamıyorum annemdeyim çooook güzel kahvaltımıda yaptım ohh şekerli şekerli çayımı içiyorum.diyette neymişki.biz hertürlü güzeliz. öylemiyizki
O zaman neden bunca çabayiyip içip şişip otururalim bunalima girelim özgüven olmasin ne zaman zayiflicammm ben krizlerine girelim sadece yemek yerken mutlu olalimöyle mi

O zaman neden bunca çabayiyip içip şişip otururalim bunalima girelim özgüven olmasin ne zaman zayiflicammm ben krizlerine girelim sadece yemek yerken mutlu olalimöyle mi
Ya kaptan niye bozuyosun.kapışma var sabote varrr.onayla sen beni.ben hiç salarmıyım kendimi.bu arada reglide oldum.kilolarımı negüzel verdim veriyorum dönermiyim eskiye hiç.hem diyetten değil benim gerçekten yeme alışkanlığım düzenim böyle oldu.

işte bunlari duymak çok güzel

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı ve bol ekili bir hafta diliyorum

Bugün hesapta oturup sizlerle çok hoş uzun uzun sohbet ederim diye düşünürken yine Annem aradı dün lodostan biraz uyduyla sıkıntı yaşamışlar bizim ufak damatta bızıklıyayım derken bozmuş tabi bana yetiş diyorlar
Neyse birazdan çıkar giderim de küçük kuzuyuda Anaokulundan alıp öyle dönerim ki sonra rahat olayım

İnşallah bu haftada dikkatli gidip eksiler görürüz tartılarda

O sabiteye kendunnn gelme kuzummm dikkat et bak ben eksideyimm cumadan :)
günaydın arkadaşlar.
RengarenkNesli bende alanyadan yeni taşındım.
Anaaaaaa ciddimisinn abooo basildikk ilahii ne zaman tasindiniz merkezdemisinn. Belki ilerde tanisiriz . Inanamiyom ya bi alnya liya rastladumm

Eferinn sana eferinn ha soyle itiraf ett ama ben kazancamm naparsan da yapp selin kaydett bak kenara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…