Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gell neslicimm :) saol canım benim

ben öğlenleri iş yerinde çıkan yemeği yiyorum.
bugünde patates ve etle bir şeyler yapmaya çalışmışlar.tabağımda 2-3 tane patates 2-3 tane de et vardı. onları yedim.
pirinç pilavı vardı. pişmemisti zaten. 1-2 çatal aldım.
1 kase cacık.

buraya katılmasaydım yemeğin suyuna ekmeği bana bana yerdim.
ama halsizlik var başımda ağrıyor.
bugun poğaca yememek için aç kaldım:/

kızlar ben sabahları evde kahvaltı edemiyorum ne yapabilirim.
hane şu bim de satılan kepekli sandiviç ekmekleri varya onun içini boşaltıp kendime sandiviç yapıyorum ama her zaman olmuyor.
sizin var mı pratik meulerınız.

kızlar bu aksama ve yarın işte yiyebileceğim ne yemek yapayım sizce...tek im buarada.kafamda sekillensinde giderken alışveriş yapayım...hiç çorba tarifi de gelmiyo aklıma güzelde bir yemek yapayım diyorum fazla kaloriside olmayan

ben araöğünlerde cevis ve kayısı yiyorum doğru veya yanlış ama idare ediyorum.tabi abartmamayıda bilmek lazım.sanırım bundan dolayı basım ağrımadı hiç ki migrenim var benim.
aynen benimde işte söyledim diyette olduğumu ekmekarası falan yiyorlar ben yemiyorum
sabahları bende kahvaltı yapamam Ama mutlaka 1 dilim ekmege peynir sürerim ve 1 zeytin yerim.

mesele bence şu:insanın canının istediği şeyleri yiyebilmek için her zmaan ki yediği,fedakarlık yapabileceği yiyeceği yememesi gerekiyor.mesela sabah 1 dilim ekmek yiyorum eger gün içinde hoşlandığım bişey yediysem akşam ekmek yemiyorum.öğlen zaten ekmek yemiyorum falan:)
hee bu benim düşüncem cok mu basarılısın diye sor daha uygulamadayım :)

mantıklı ..bende geçen hafta leblebi ile kuru üzümü karıştırdım işe getirdim. ama çok yedim galiba
akşamları salata veya çorba tarzı düşünüyorum.
bakalım umarım iyi olur.

mantıklı ..bende geçen hafta leblebi ile kuru üzümü karıştırdım işe getirdim. ama çok yedim galiba
akşamları salata veya çorba tarzı düşünüyorum.
bakalım umarım iyi olur.
aynen,elinin altında olunca insan abartıyor.gecen hafta bende cevizle kayısıyı abartır gibi oldum sanki.bugün bitti de kurtuldum.bu hafta ara öğünlere elma ve eti form yada mandalina ve galeta düşünüyorum.

ne çorbaları var ya benim hiç aklıma gelmiyor?

Canim bardağına iki üç kuru karanfil bir tane de cubuk tarçın koy yesilcayinı koy demlensin iliyinca bir dikişte iç ben böyle yapıyorum yoksa bende içemem Biden bakalım tatlim

Canim kozlenmis patlıcan salatası ve domatesli sehriye çorbası olabilir mesela ...ekmek hakkını sehriye de kullanirsin limon sıkar içersin ...başka aklıma gelirse yazayım canım bende suan yemek düşünüyorum patlıcan im olsa sana söylediğim menüyü yapardım ama çorbayı yapacagim insallah

cnm nefisyemek tarifleri diye bir site var ben ordan bakıyorum çorba çeşitlerine.

cnm nefisyemek tarifleri diye bir site var ben ordan bakıyorum çorba çeşitlerine.
bu akşam tarhana varsa evde onu yapayım ne zamanlardır yemiyorum.
öğlen salata yedim ya bugün baska salataya tahammülüm olmaz :)
evde haşlanmış karabuğday var bide onu yiyeyim bari yoğurtla ama hiç te gözümü doyurmadı yaniiii.
zaten yarın öğlen işede yemek yapmalıyım.
heee bu akşam patates haşlayım en iyisi yarına salatasını falan getiririm iş belki

ayyy vazgectim hazır karabugday varken:
mantarı alıp soğanla kavurup karabugdaya eklerim.yanınada yoğrut :)

Son düzenleme:
öğle aramda bi adanalı olarak şalgam suyu içtim
akşam menümde kabak borani ve çorba olacak ekmek yemicem.
inş bu sefer kılo verırım.
bu arada karabugday marketlerde kılosu 10 tl ye satılıyo sız kaca alıyosunuz..
üreticiden kılosu 1.75 tl imiş.bize gelene kadarkı fıyatına paha biçilemez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…