- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.861
Masallaahh canım yarın eksileri görürsün kesinSelamun aleyküm kizlar aksam oldu ama günü mutlu huzurlu neseli kapatmaniz dilegiyle:) iyi dileklerimden sonra menumu yazayim
Sabah:erken ciktim yapamadim
Öğle :yemege cikamadim
Akşam:1 kase çorba
Tavuk (1 baget)
5-6küçük dilim peynir ve 1 mandalina
Ve gunun menusu kapanir
Canim aksami hafif tutarsan sorun olmaz :) yarın bizim takım kazansın insallahhhMenü
2 yumurtalı peynirli omlet
Çay
Öğle
Bulgur pilavı
Kabak yemeği
Yoğurt
1 tane ekler
Arada kahve
1 tane çikolatalı gofret
Akşamı daha yemedim
di mi yaaAynen canim yaaa ben yemem bile hatta çoğu zaman kalabalık olduğunda ve nasıl bir mantıkla sayıya göre yapmazlar anlamadım .. inan o tabak vermedi ben utandim yerimde bi önemsiz gibi hissettim Ayy biz iyi evsahibeleriyiz canım
Ooo bi de görümce..bu insanlar bilinçli mi yapıyo yahu..sonra deniyorki art niyet arama..hiç vermeseymiş daha iyiymiş...yok dese anlardım da pilavı kaseye koymadan öyle tabağa boca etmesi sinirimi bozdu.
İnşallah ya sonucu yazarim artik sabahMasallaahh canım yarın eksileri görürsün kesin
yok canım art niyetli bi insan değil. dalgınlık var onda sinir ilaçlarının da etkisi var. yoksa telefon edince açık açık bozulduğumu söylerdim. en ufak şeyi kafaya takıp günlerce gözüne uyku girmeyen bir insan.Ooo bi de görümce..bu insanlar bilinçli mi yapıyo yahu..sonra deniyorki art niyet arama..hiç vermeseymiş daha iyiymiş...
Ayneeeennnnnn canımmmdi mi yaaben hiç yiyemem zaten gözüm hep eksik var mı yok mu arar. misafirler gittikten sonra bi tabak hazırlar tv açar rahat rahat yerim.
görümcem aradı niye öyle gittin bi kusur mu ettim dedi. yok dedim işim vardı. bişey olmaz kalabalıktı sen de yorgundun olur öyle şeyler falan filan. sinir var takar kafaya günlerce yatamaz yoksa. baktı ben gülerek konuştum keyfi yerine geldi.
Günaydın fıstıklaarrbol eksili bir gün olsun cumaya bir kala bugün perşembe yaniiii akşam yemekleri mümkünse 5 de yeniyor ve asla pilav ekmek makarna hamur işi kesinlikle yemiyoruz hafif bir aksam yemegiyle günü kapatip sonrasinda hiç birşey yemiyoruz bool su içiyoruz cumaya oluyoruuuzz
ben de yapamıyorum işte. biraz biraz açıldım gerçi. çok laf sokan bir eltim vardı. bikaç defa ben de cevap verdim laf soktum oturdu yerine. gerçekten de bazen insanlara haddini bildirmek gerekiyor. iyi niyet de bi yere kadar. saf görüp yüz buluyorlar sonra.Neyse iyi yapmışsın o zamangerçi ben daha o an kusardım kesin içimi eskiden hep sessiz kalıp eve gelince sinirden ağlardım bana şunu dedi bunu yaptı diye ( ama benimki cidden can yakmak için yapıyordu ) en son dellenip isyan bayrağını açtıktan sonra herkese KV dahil birşeye kızdığım an içimdekini saygısızlık yapmadan söylüyorum valla benim Fettan Görümceyle Anası bile destur der oldu
Terbiyesizlik saygısızlık asla yapmam en tatlı halimle söylerim ama hepsı o zamandan beri bana nasıl davranmaları gerektiğini bilirler
Kaç kere ilk seneler aç kalıp KVden geri döndümnekadar nefret ettiğim yemek varsa hepsini gıcıklığına yapardı ve resmende derdi sevmiyorsan yemezsin olur biter diye peynir ekmek yiyeyim bari dediğimde de peynirim yok derdi ( aslında dolapta her çeşit kahvaltılığınıda görürdüm sonradan ) yinede ses etmez bulaşıklara kadar yıkar eve öyle geçerdim ( yan apartmandı ) sonrada oturup ağlar dururdum sonrada tabiki kaçınılmaz son sinirden bir tek adamı yemediğim kalırdı
Şimdi geleceğimizi haber verince bana sorar kızım sen ne yersin ona göre pişireyim diye
Menun çok güzel canım :) afiyet olsunMerhabalar bugünkü menüm..
Sabah: kıymalı yumurta, tulum peyniri, iki ceviz, şekersiz çay..
Saat 15 de şekersiz türk kahvesi
Akşam 17:30 : bir tabak ıspanak, marul salatası, yoğurt..
ben de yapamıyorum işte. biraz biraz açıldım gerçi. çok laf sokan bir eltim vardı. bikaç defa ben de cevap verdim laf soktum oturdu yerine. gerçekten de bazen insanlara haddini bildirmek gerekiyor. iyi niyet de bi yere kadar. saf görüp yüz buluyorlar sonra.
Sağol cnm moral verdinCanim aksami hafif tutarsan sorun olmaz :) yarın bizim takım kazansın insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?