Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Masallaahh canım yarın eksileri görürsün kesin

di mi yaa ben hiç yiyemem zaten gözüm hep eksik var mı yok mu arar. misafirler gittikten sonra bi tabak hazırlar tv açar rahat rahat yerim.

Merhabalar bugünkü menüm..
Sabah: kıymalı yumurta, tulum peyniri, iki ceviz, şekersiz çay..
Saat 15 de şekersiz türk kahvesi
Akşam 17:30 : bir tabak ıspanak, marul salatası, yoğurt..

görümcem aradı niye öyle gittin bi kusur mu ettim dedi. yok dedim işim vardı. bişey olmaz kalabalıktı sen de yorgundun olur öyle şeyler falan filan. sinir var takar kafaya günlerce yatamaz yoksa. baktı ben gülerek konuştum keyfi yerine geldi.

Slm kizlar...
08.00 yarim dilim ekmek peynir
11.00 2 kayisi 1 ceviz
13.00 cok az karabugday
14.00 mandalina
2 bardak maydanoz suyu
16.00 2 galeta
18.00 sutlu tarhana corbasi.iki kasik eriste.ekmek yok

Aksamda 1 saat spor yapacagim ins.

Ooo bi de görümce..bu insanlar bilinçli mi yapıyo yahu..sonra deniyorki art niyet arama..hiç vermeseymiş daha iyiymiş...
yok canım art niyetli bi insan değil. dalgınlık var onda sinir ilaçlarının da etkisi var. yoksa telefon edince açık açık bozulduğumu söylerdim. en ufak şeyi kafaya takıp günlerce gözüne uyku girmeyen bir insan.

Neyse iyi yapmışsın o zaman gerçi ben daha o an kusardım kesin içimi eskiden hep sessiz kalıp eve gelince sinirden ağlardım bana şunu dedi bunu yaptı diye ( ama benimki cidden can yakmak için yapıyordu ) en son dellenip isyan bayrağını açtıktan sonra herkese KV dahil birşeye kızdığım an içimdekini saygısızlık yapmadan söylüyorum valla benim Fettan Görümceyle Anası bile destur der oldu

Terbiyesizlik saygısızlık asla yapmam en tatlı halimle söylerim ama hepsı o zamandan beri bana nasıl davranmaları gerektiğini bilirler
Kaç kere ilk seneler aç kalıp KVden geri döndüm nekadar nefret ettiğim yemek varsa hepsini gıcıklığına yapardı ve resmende derdi sevmiyorsan yemezsin olur biter diye peynir ekmek yiyeyim bari dediğimde de peynirim yok derdi ( aslında dolapta her çeşit kahvaltılığınıda görürdüm sonradan ) yinede ses etmez bulaşıklara kadar yıkar eve öyle geçerdim ( yan apartmandı ) sonrada oturup ağlar dururdum sonrada tabiki kaçınılmaz son sinirden bir tek adamı yemediğim kalırdı
Şimdi geleceğimizi haber verince bana sorar kızım sen ne yersin ona göre pişireyim diye

mesajı yenı gördum ben eve gec geldıgım ıcın uyamıcakmısım ama keske az yeseydım ya cok acıkmıstım....

kızlar ben daha öncelerı cuma gunu tartıda daha eksık cıkabılmek ıcın maydanoz suyu içerdım çok ıyı ödem atıyor.
suan ıcemıyorum bebek ıstedıgım ıcın hanı nolur nolmaz. dıye.
evde varsa ıcın farkı gorursunuz.

gelelım menume....
sabah: sandıvıc yaptım ekmegın ıcını cıkardım.

öğle: 1 kase mercımek corbası
4-5 adet kup seklınde tavuk gogus etı

ara: nescafe

aksam:dunle aynı
1 kase tavuk corbası
1 çiğköfte cok az rus salatası.

sporda 30-40 dk arası yuruyus.

ben de yapamıyorum işte. biraz biraz açıldım gerçi. çok laf sokan bir eltim vardı. bikaç defa ben de cevap verdim laf soktum oturdu yerine. gerçekten de bazen insanlara haddini bildirmek gerekiyor. iyi niyet de bi yere kadar. saf görüp yüz buluyorlar sonra.

Aynen öyle canım inan adam yerine konmuyordum değil gelin benden '' ŞU '' yada '' BU'' diye bahseden KVm Annemin bile yanında hep benim kızlarım herşeyin en iyisine laik der dururdu Anneciğimde aman şimdi dünüre laf söylersem kızımın huzur kaçar diye hiç ses etmez içine atardı halada der o lafları ben unutmadım diye hatta KPm vefat etti 4 sene evvel ama ne Annem ne Babam hakkımızı helal etmiyoruz derler çünkü bizde manevi yandan öte maddide zararları çok olurdu

Şimdi hep diyorum kesinlikle artık kimse için kendimi üzemem kim neyi hak ediyorsa onu görür benden diye hatta KVnin yüzüne bile dedim saygı talep edilmez hak edilir diye
Artık bana danışmadan iş yapmaz önceden borç takaralardı artık KV yeri geldiğinde harçlık bile çıkarıp verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…