- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.901
tamam toplam nasıl hesaplanıyor canimm sonra nereye yazılıyor toplam
Evet biliyorum canım :) bende farkındayım ama metabolizmayı şaşırtma yollarindayim şaşırmiyor bir türlü :) eksiyi göreyim dengeleyecegim geri neslimmumarımmm bol eksi görürsün bengümm
menunn evet az yemissin ama ben çok dengeli bulmadımm bebeğimm biliyorsun beni senn
proteın denedinmi cnmm. ah bunyeyle 1 yıl olacak başım dertte ama benimde kaçamaklarım yok değildi. kg az kalınca kaçamak affetmiyor bunye buna eminim artık.. koca 6 gun yeme 7. gun ye hopppp başa sarıyorsunn. seninn hedefe ne kaldı kuzumm. ben 71 de mezunum ama 68 olmadan istemicem mezunıyet :))Evet biliyorum canım :) bende farkındayım ama metabolizmayı şaşırtma yollarindayim şaşırmiyor bir türlü :) eksiyi göreyim dengeleyecegim geri neslimm
Tamam neslim sende olursan iyi olur yanlış bisey yapıp emekleri boşa vermekten korkarim canım sonra o toplam yüzde nereye yazılıyor canımben bi aksilik olmazsa yarınn 4 de evdeyimmm bişey çıkmazsa yanii. gelince kontrol ederimm listeyi.
tum yuzdeleri tolayıpp toplam kişi sayısına bölüyorsun cnmm. yani arıtmetik ortalama alıyorsun
Ben 65 koydum hedefi canım insallah tabi 69 a inmiştim geri 70 lere çıktım annemler burdaydi yedim canım birazda böyle olduproteın denedinmi cnmm. ah bunyeyle 1 yıl olacak başım dertte ama benimde kaçamaklarım yok değildi. kg az kalınca kaçamak affetmiyor bunye buna eminim artık.. koca 6 gun yeme 7. gun ye hopppp başa sarıyorsunn. seninn hedefe ne kaldı kuzumm. ben 71 de mezunum ama 68 olmadan istemicem mezunıyet :))
:) ozman başka hareketler yap canım sessizceBugün annemdeydim eve gidince sporumu yaparım dedim ama alt kat komşum memleketinden gelmiş..şimdi yorgundur üstünde tepinmeyeyim dedim yoksa bugün zumba günüm..
ortalama yazan yer varya takım ortalaması mavi ile en sona cnm.. en son istersen kontrole götür 6. takıma onay al paylaş 5 den önce okeyTamam neslim sende olursan iyi olur yanlış bisey yapıp emekleri boşa vermekten korkarim canım sonra o toplam yüzde nereye yazılıyor canım
sağlık olsunnn. umarım ben kadar takılmazsınn. ben sabah ölçü aldımm yılbaşından buyana karın göbek basen den acayıp gitmişş bengümm mel b nin hediyesi bana bu. kasan elbisem vardı onu da denedimm az gögus ve kldan kastıı ben iri yapılıyım ya belden de bol geldii . üstüm kalın benimm mememmm yok amaBen 65 koydum hedefi canım insallah tabi 69 a inmiştim geri 70 lere çıktım annemler burdaydi yedim canım birazda böyle olduproteinide denedim canım olmadı ne yapsam olmuyor bende sastim kaldım
sessizce dans et kuzum sendee olmazmıı. ben çokkk dans ettığımı bilirimmBugün annemdeydim eve gidince sporumu yaparım dedim ama alt kat komşum memleketinden gelmiş..şimdi yorgundur üstünde tepinmeyeyim dedim yoksa bugün zumba günüm..
Fark ettiyse ne güzel neslimm :) ohh citir olcazzz ...sağlık olsunnn. umarım ben kadar takılmazsınn. ben sabah ölçü aldımm yılbaşından buyana karın göbek basen den acayıp gitmişş bengümm mel b nin hediyesi bana bu. kasan elbisem vardı onu da denedimm az gögus ve kldan kastıı ben iri yapılıyım ya belden de bol geldii . üstüm kalın benimm mememmm yok ama
mel bye bayılıyorummm ben ya ezberledimm 10dk altında olmuyo genelde kaç oylu baya fayda gördümm yap bitanemFark ettiyse ne güzel neslimm :) ohh citir olcazzz ...mel b senden duydum bende yapıyorum ama düzenli yapmadım ...benimde tam tersi basenlerim var benimde ora dar gelir beli bol gelir üstte sorun yok
evett şimdi sıralıyorummBizim sayfadamı paylaşılacak csnim ben başka yerde paylaşıliyor zannediyorum
Yoo bilmiyorumevett şimdi sıralıyorumm
bildirimler bitince takım ortalamasını hesapla
sonra listeyi 6. takıma kontrole götür
onay alınca paylaşıma taşıı
paylaşım alanını biliyorsun dimii
Bebişi uyutayım mekik çekicem vicdan yaparım yoksasessizce dans et kuzum sendee olmazmıı. ben çokkk dans ettığımı bilirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?