- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.881
hadi bakalımm cuma heyecanı başlasınnn selinimm. sabahki şaşkınlıkla bide naptımm gazımı alıpp, baktımm çocuklar uyyuyo indim çay kenarına biraz yuru biraz alet derken 20dk dolandımm geldimm nası girdim havaya sormaa selinimmGünaydın fıstıklaarrbol eksili bir gün olsun cumaya bir kala bugün perşembe yaniiii akşam yemekleri mümkünse 5 de yeniyor ve asla pilav ekmek makarna hamur işi kesinlikle yemiyoruz hafif bir aksam yemegiyle günü kapatip sonrasinda hiç birşey yemiyoruz bool su içiyoruz cumaya oluyoruuuzz
Sabah sabah neselendik işte
Kızzzz yeni aşık liseliler gibisin bakıyorum
Maşallah diyeliminşallah yarı az daha aşağısını bile görürsün
Cok güzel bir menü neslimm afiyet bol eksi olsunnnve perşembe menummm
uyanınca 1 bardak kefir içip yurudum az
sabah 11 de yumurta zeytinn peynir salata ceviz
öğle 14,00 de 3 kaşık etli karnıbahar atıştırdım 1 bardak kefir içtimm
akşam 18,00 de: yarmalı yoğurt corbası+ciger sote+taze soğan
sporlarımm
sabah: 20dk yurume
öğle: 40dk karma spor: lesli+step+karın-bacak-kol (mel b )+plates
akşam: 5dk kol direnç
Güzel menü selinimm :) bugün tüm menuler güzel herkes yarına hazirrMenüm
Sabah 2 dilim ekmek
11 tane zeytin
Az peynir
1 haşlanmis yumurta
Bi parça kaşar
2 çatal helvaa
Öğle: pasta yaptim kvdemlere 2 yemek kaşığı krema yedim kendim yaptim yağsizdibir iki çatal tavuklu patates
Aksam: biraz firinda tavuk patlıcan(ortaya koydum tepsisiyle az yedim tirtikladim biraz)
Çatalin ucuyla pilav
Yarım küçük kase kırmızı mercimek
1 tabak salata
2 kaşık yoğurt
Ara 2 kaşık yoğurdun içine 1 er çay kaşığı tarçın zerdecal zencefil kattim yedim
Yok isim tatlım bilmiyorum ama sen ne yapmam gerektiğini söyle ben yaparım canim :)Iyi akşamlar kızlar kvdemler hala bende vee süpriiiiizz bende kalacaklarkalsınlar başım gözüm üstüne de yarin cuma hemen listeyi hazırlamam lazimm artık ben listeyi koyarim bengicim senin işin yoktur inşallah sizler
afiyet olsun bol eksiler dolsun selinimmMenüm
Sabah 2 dilim ekmek
11 tane zeytin
Az peynir
1 haşlanmis yumurta
Bi parça kaşar
2 çatal helvaa
Öğle: pasta yaptim kvdemlere 2 yemek kaşığı krema yedim kendim yaptim yağsizdibir iki çatal tavuklu patates
Aksam: biraz firinda tavuk patlıcan(ortaya koydum tepsisiyle az yedim tirtikladim biraz)
Çatalin ucuyla pilav
Yarım küçük kase kırmızı mercimek
1 tabak salata
2 kaşık yoğurt
Ara 2 kaşık yoğurdun içine 1 er çay kaşığı tarçın zerdecal zencefil kattim yedim
Kvdemlere pasta koydum yemekten sonra ufacik çatalla tadina baktım sadece meyve koydum sonra ondan da yemedim eksiiileer biriksin diyeeGüzel menü selinimm :) bugün tüm menuler güzel herkes yarına hazirr
Menun guzel canım :) afiyet olsunkızlar ben daha öncelerı cuma gunu tartıda daha eksık cıkabılmek ıcın maydanoz suyu içerdım çok ıyı ödem atıyor.
suan ıcemıyorum bebek ıstedıgım ıcın hanı nolur nolmaz. dıye.
evde varsa ıcın farkı gorursunuz.
gelelım menume....
sabah: sandıvıc yaptım ekmegın ıcını cıkardım.
öğle: 1 kase mercımek corbası
4-5 adet kup seklınde tavuk gogus etı
ara: nescafe
aksam:dunle aynı
1 kase tavuk corbası
1 çiğköfte cok az rus salatası.
sporda 30-40 dk arası yuruyus.
Ben listeyi koycam şimdi canim herkes kendini ekliyor zaten yüzdeleri kontrol edersin bende vakit buldukça bakarımYok isim tatlım bilmiyorum ama sen ne yapmam gerektiğini söyle ben yaparım canim :)
tamam toplam nasıl hesaplanıyor canimm sonra nereye yazılıyor toplamBen listeyi koycam şimdi canim herkes kendini ekliyor zaten yüzdeleri kontrol edersin bende vakit buldukça bakarım
umarımmm bol eksi görürsün bengümmPersembe menüm
Sabah 1 dilim t.b peynir bir çatal yumurta
Öğlen 4 y.k domatesli pulgur pilavı yoğurt
Aksam 2 y.k domatesli pulgur pilavı okadar meyve filan yemedim yarın eksi görmek istiyorum artikkkk
1 lt su
20 dk yürüyüş 2 şarkı dans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?