- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.921
Cok utandim vallaevett şimdi sıralıyorumm
bildirimler bitince takım ortalamasını hesapla
sonra listeyi 6. takıma kontrole götür
onay alınca paylaşıma taşıı
paylaşım alanını biliyorsun dimii
öğrenirsin cnmmmYoo bilmiyorum
Bebişi uyutayım mekik çekicem vicdan yaparım yoksa
Cok utandim vallaanlamadım bi türlü bilmeyince yanlış veya eksik yapmak istemem
tipik kaynana görümce elti vakaları işte. şunu anladım ki her zaman mesafe iyidir ve yeri geldiğinde lafını söyliyceksin. yok bu kırılır yok şu gücenir olan sana oluyor sonra. acıma acınacak hale gelirsin sonra derdi teyzem. teyzem de ne zalimmiş derdim ama o lafın ne demek olduğunu insanları tanıdıkça anlıyorum.Aynen öyle canım inan adam yerine konmuyordum değil gelinbenden '' ŞU '' yada '' BU'' diye bahseden KVm Annemin bile yanında hep benim kızlarım herşeyin en iyisine laik der dururdu Anneciğimde aman şimdi dünüre laf söylersem kızımın huzur kaçar diye hiç ses etmez içine atardı halada der o lafları ben unutmadım diye hatta KPm vefat etti 4 sene evvel ama ne Annem ne Babam hakkımızı helal etmiyoruz derler çünkü bizde manevi yandan öte maddide zararları çok olurdu
Şimdi hep diyorum kesinlikle artık kimse için kendimi üzemem kim neyi hak ediyorsa onu görür benden diyehatta KVnin yüzüne bile dedim saygı talep edilmez hak edilir diye
Artık bana danışmadan iş yapmazönceden borç takaralardı artık KV yeri geldiğinde harçlık bile çıkarıp verir
Teşekkür ederjm canım benimmm iyi geceler :) sorarım takilirsamben kaçar bengimm
yarın benide bulamazsan 6. takımmm sewettın meleklerine sor sana yardıma koşan olurrr bendende selam ettt
cümletenn iyi gecelerrr
Iki listede tamam canim büyük ihtimal ben ogleden sonra boş olurumTeşekkür ederjm canım benimmm iyi geceler :) sorarım takilirsam
Eline sağlık :) iyi geceler canım benimIki listede tamam canim büyük ihtimal ben ogleden sonra boş olurumiyi geceler tatlim
Cok utandim vallaanlamadım bi türlü bilmeyince yanlış veya eksik yapmak istemem
kızlar benim güncel kilom 72.3
rica etsem hesaplabilir misiniz benimkinide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?