- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.961
Malesef diskalifiye oldun canim ama istersen yazmaya devam et sadece listede olamicaksin artik kilonu menunu paylaşabilirsinben bildirim yapamiyorum dimicok kotu oldu benim icin ama yilmadm devam ediorum 70.7 bugun kilom cok sukur 2.5 ayda 10 kiloya vedaaa
Küsmek degil canim bu bir yarişma ve kurallari var listede olmak insana sorumluluk yüklüyor bu sorumluluklari yerine getirmeliyiz .......
Estağfurullah canim en azindan cumalari kilo bildirseydin kurtarabilirdim kismet böyleymiş sen azmini yitirme menunu kilonu yaz hep canim tabiki yine bizimlesinask olsunSekerPancarii sorumsuzmuyum ben bikiosunz nekadr istikratli ve kararli okdugumu hergun yazardim menumu duygularimi hedeflerimi paylasirdim simdi diskalifiye olunca salicam die korkuorum hem kurallari sonuna kadr okumadigimdn bikdirim yapmadgm icin diskalifiye oljcami dusunemedim..Napalim kismet burdayim ama sizinleyim yine bildiririm kilomu bi atılmış hissettim zoruma gitti
Olsun bengim bu hafta daha sıkı sarilir halledersin senBenim kilom sabit canlarim yaagramı gramına ayniyim. ..70 çıkmıştım hafta ici o geri gitti sadece
Tamam canım sabit yazıyorum :)Merhaba canım dün sabahta annemdeydim.sabit yazalım ozaman.
Teşekkürler tatlımTebrik ederiz arkadaslar
maşallah sana cnmmben bildirim yapamiyorum dimicok kotu oldu benim icin ama yilmadm devam ediorum 70.7 bugun kilom cok sukur 2.5 ayda 10 kiloya vedaaa
küsmedik sen katılıma devam et oldumu kurallar böle
yuzdemiz guzelmiş ama baya sabit var bölünecek saglık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?