- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #122.981
ben bildirim yapamiyorum dimicok kotu oldu benim icin ama yilmadm devam ediorum 70.7 bugun kilom cok sukur 2.5 ayda 10 kiloya vedaaa
Neslihan abla bana küs müsün acaba
Maşallah maşallah sana..aynen dediğin gibi nasıl oluyosa bu hafta ben 700 gr verdim ama vücudum bi çekildi gibi eşim bile dedi..Kızlarrrrrrrr sevincimi sizlerle paylaşmak istedim
Geçen ay bizim takımda ölçülerimizi almıştık
Bu ay çok fazla kiloda eksilme olmayınca ( devamlı artıları ödemleri vermek için uğraşınca ) ölçülerde de pek bir değişiklik olduğunu düşünmemiştim ama gördüklerime inanamadım
................................Geçen ayın 27.sinde.......................................Bu ay
Göğüs............................... 106 cm...................................................105 cm
Bel......................................102 cm....................................................98 cm
Göbek.................................112 cm...................................................108 cm
Basen..................................123 cm...................................................121 cm
İnanılmaz sevindim demekki cidden tartı fark etmesede beden fark ediyormuş
Evdekiler ay ufaldın ufaldın dedikçe bazen acaba len bunlar uyduruyormu beni motive etmek için diye düşünüyordum ama cidden ufalmışım
Evet canim akşamı hafif tutup hemen dengeleBugün sınav vardı
Sabah
Yarım simit
Çay
Öğle
Pasta
Yarım tabak makarna tavuklu
Çay
Akşamı hafif tutarım
yok bitanemm neden küseyimm. hepimizin ortak derdi kg ama ben çok yoğunumm alıntı yapıp katılamıyorummNeslihan abla bana küs müsün acaba
bravo banummmKızlarrrrrrrr sevincimi sizlerle paylaşmak istedim
Geçen ay bizim takımda ölçülerimizi almıştık
Bu ay çok fazla kiloda eksilme olmayınca ( devamlı artıları ödemleri vermek için uğraşınca ) ölçülerde de pek bir değişiklik olduğunu düşünmemiştim ama gördüklerime inanamadım
................................Geçen ayın 27.sinde.......................................Bu ay
Göğüs............................... 106 cm...................................................105 cm
Bel......................................102 cm....................................................98 cm
Göbek.................................112 cm...................................................108 cm
Basen..................................123 cm...................................................121 cm
İnanılmaz sevindim demekki cidden tartı fark etmesede beden fark ediyormuş
Evdekiler ay ufaldın ufaldın dedikçe bazen acaba len bunlar uyduruyormu beni motive etmek için diye düşünüyordum ama cidden ufalmışım
isabet cnmm kurallara uymazsak kg veremyizzListenin son hali bu kizlarhepinizi tebrik ederim afrasyab canim bu hafta da listeye girmek kismet olmadi birr kural daha ekliyorum kizlar cuma bildirimleri en geç 12.00 da yapılmış olacak zaten sabah kalkinca tartiliyoruz hemen girip yazin en fazla da 15.00 a kadar bekliycem ve paylaşicam listeyi
incelicemm balımm
Kızlar haydiii spor zamaniiiibu aksam bu videoyu yapalim
bu benımm hergun yaptığım karma nesli sporum da varr
Kızlar haydiii spor zamaniiiibu aksam bu videoyu yapalim
yani ben bu menuye ne diyimki iremcimmm sen anladın onuBugün sınav vardı
Sabah
Yarım simit
Çay
Öğle
Pasta
Yarım tabak makarna tavuklu
Çay
Akşamı hafif tutarım
Vaaoooooooovvv harikasinnn banuşuuumm ♥♥♥♥♥¤♡♡♡( ay alintida yapamadım smileyler açilmadi)
Maşallah maşallah sana..aynen dediğin gibi nasıl oluyosa bu hafta ben 700 gr verdim ama vücudum bi çekildi gibi eşim bile dedi..
Tekrar tebrik ediyorum seni canım..
bravo banummm
bende 10cm incelme var bel-göbek ve basendee mel b nın hikmeti vallahii
Valla azminiz beni hayran bıraktı insallah bizlerde sizin gibi azimli oluruzÇok teşekkürler kızlar valla havalara uçuyorum şu anda
Demin Annem aradı ne yapıyorsun diyeHemen onada anlattım hatta şu anda bilgisayarda kendime 1 sene boyunca dolduracağım Aylık kilo ve ölçü listeside hazırlıyorum dedim
Valla helal kız sana belki sen okadar fark etmiyorsundur ama çok büyük fark vararada gitmesede kesinlikle pes etme sen eminim çok daha güzel kilolarda verirsin diye verdi çoşkuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?