Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben bildirim yapamiyorum dimi cok kotu oldu benim icin ama yilmadm devam ediorum 70.7 bugun kilom cok sukur 2.5 ayda 10 kiloya vedaaa

Canım sakın yılma Selinciğimin dediği gibi buraya devam hem eminim o kalan 5 kgyuda sen çok çabuk verirsin bu azimle

Neslihan abla bana küs müsün acaba

Canım merak etme Nelishan okadar yüreği güzel biri ki kimseye küsmez ancak yoğunluktan belki arada gözden kaçırdıkları olmuş olabilir

Kızlarrrrrrrr sevincimi sizlerle paylaşmak istedim

Geçen ay bizim takımda ölçülerimizi almıştık
Bu ay çok fazla kiloda eksilme olmayınca ( devamlı artıları ödemleri vermek için uğraşınca ) ölçülerde de pek bir değişiklik olduğunu düşünmemiştim ama gördüklerime inanamadım

................................Geçen ayın 27.sinde.......................................Bu ay

Göğüs............................... 106 cm...................................................105 cm
Bel......................................102 cm....................................................98 cm
Göbek.................................112 cm...................................................108 cm
Basen..................................123 cm...................................................121 cm

İnanılmaz sevindim demekki cidden tartı fark etmesede beden fark ediyormuş
Evdekiler ay ufaldın ufaldın dedikçe bazen acaba len bunlar uyduruyormu beni motive etmek için diye düşünüyordum ama cidden ufalmışım

Vaaoooooooovvv harikasinnn banuşuuumm ♥♥♥♥♥¤♡♡♡( ay alintida yapamadım smileyler açilmadi )

***14.TAKIM 441. ETAP***

Rengarenknesli ( 75.4/ 74.6/ 0.8/ %1.06)
denizmrv( 79.0/ 79 / 0 / 0% )
bengiisuu ( 69.5/ 69.5/ 0/%0)
Moon8187 ( 73.8/ / /% )
.3.Kez bildirimde bulunmadi diskalifiye oldu
Sevtal87(69.7 /69.7 / 0/% 0)

Şekerpancarı71(57.8 / 57.2/0.6 /%1.04)
Sarraf(90.1/89.4 /0.7 /%0.78) yeni üye baş.tarihi:13.kasim.2015, baş kilo:90.5 hedef kilo:70

14. TAKIM ORTALAMASI:%0.41

Listenin son hali bu kizlar hepinizi tebrik ederim afrasyab canim bu hafta da listeye girmek kismet olmadi birr kural daha ekliyorum kizlar cuma bildirimleri en geç 12.00 da yapılmış olacak zaten sabah kalkinca tartiliyoruz hemen girip yazin en fazla da 15.00 a kadar bekliycem ve paylaşicam listeyi

Maşallah maşallah sana..aynen dediğin gibi nasıl oluyosa bu hafta ben 700 gr verdim ama vücudum bi çekildi gibi eşim bile dedi..
Tekrar tebrik ediyorum seni canım..

Neslihan abla bana küs müsün acaba
yok bitanemm neden küseyimm. hepimizin ortak derdi kg ama ben çok yoğunumm alıntı yapıp katılamıyorumm
bildirim yaptınmı sende eksik olan sadece istikrar ve kurallara uymamak bi başarabilsen hizaya gelcek kg lar ama

bravo banummm
bende 10cm incelme var bel-göbek ve basendee mel b nın hikmeti vallahii

isabet cnmm kurallara uymazsak kg veremyizz

Kızlar haydiii spor zamaniiii bu aksam bu videoyu yapalim
incelicemm balımm

Bugünkü menumude geceyim

Sabah: yine erken ciktim birsey yiyemedim

Ögle:yemege cikamadim

Akşam: 2 adet haslanmis yumurta 2 yemek kasigi tulum peyniri 2 dilim et 1 mandalina ve kapanis

Allah hevesimizi sevkimizi arttirsin insallah

Ya pardon yapmamak aliskanlik olmus diye unuttum

1 acma 2-3 küçük dilim ıspanakli borek 1 dilim üçgen peynir 2 bardak cay 1 bardakta oralet ictim

Not bunlarin hepsi ikramdi reddemedin

Vaaoooooooovvv harikasinnn banuşuuumm ♥♥♥♥♥¤♡♡♡( ay alintida yapamadım smileyler açilmadi )

Maşallah maşallah sana..aynen dediğin gibi nasıl oluyosa bu hafta ben 700 gr verdim ama vücudum bi çekildi gibi eşim bile dedi..
Tekrar tebrik ediyorum seni canım..

bravo banummm
bende 10cm incelme var bel-göbek ve basendee mel b nın hikmeti vallahii

Çok teşekkürler kızlar valla havalara uçuyorum şu anda
Demin Annem aradı ne yapıyorsun diye Hemen onada anlattım hatta şu anda bilgisayarda kendime 1 sene boyunca dolduracağım Aylık kilo ve ölçü listeside hazırlıyorum dedim
Valla helal kız sana belki sen okadar fark etmiyorsundur ama çok büyük fark var arada gitmesede kesinlikle pes etme sen eminim çok daha güzel kilolarda verirsin diye verdi çoşkuyu

Valla azminiz beni hayran bıraktı insallah bizlerde sizin gibi azimli oluruz

Ya bu arada dayanamadim 1 kucuk kase kadar kelle paca yedim normalde diyetteyken sakatat yemiyirum ama cok actim sanirim dayanamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…