- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.001
Aaayy hemen ekleyim seni listeye düzenleme yapipselam kızlar
bilgisayarı kaynım almıştı. telefondan da giremedim bir türlü.
bugünkü kilom 58.7 ben de inanamadım ama tartının yalancısıyım.
1 kilo verdim
eşim işten geldi. Allah tan bilgisayarı getirdi. bugün telefonda çok uğraştım sadece sayıyı yazarım dedim olmadı.yuzdemiz guzelmiş ama baya sabit var bölünecek saglık olsun
afrasyap gelmezse listeye haftaya girsin selinimm biraz bekle bakalım duruma göre.
Valla azminiz beni hayran bıraktı insallah bizlerde sizin gibi azimli oluruz
Ya bu arada dayanamadim 1 kucuk kase kadar kelle paca yedim normalde diyetteyken sakatat yemiyirum ama cok actim sanirim dayanamadim
selam kızlar
bilgisayarı kaynım almıştı. telefondan da giremedim bir türlü.
bugünkü kilom 58.7 ben de inanamadım ama tartının yalancısıyım.
1 kilo verdim
iyi fikir aslında. sabahtan beri nasıl uğraşıyordum bi türlü olmadı telefonla. bu arada incelmişsin harikasın. inş. daha da incelirsin.
bugun az kasvet vardı ama öğleden sonra gene açtıı guneştşk ederim canım. iyiyim. sen nasılsın...
alanya nasılll
bu güzel bi haberrr en azından ayrılman içinn. çok sevindimmm bebeğini hayırlısıyla eline al canımm sevgilerkızlar aranıza yenı katılmıstım ama ayrılmak zorundayım....
hamileyim kızlar
buraya ılk basladıgımda da yazmıstım bebek istiyorum dıye.....
Allahım nasıp ettı.
valla moncummm bu sefer ucuz yırttın hadii bakalımm bekliyoz senii. birbirimize ihtiyacımız var öyle değilmii@moon8187 Tatlim çok üzüldün ve devam etmek çok istediğin için seni listelere geri aldim lütfen sık paylaşımda bulun ve cumalari bildirimini hić aksatma
Caniiimm Allah anali babali büyütsün hayırlı evlat olsun inşallahkızlar aranıza yenı katılmıstım ama ayrılmak zorundayım....
hamileyim kızlar
Allahım nasıp ettı.
bu güzel bi haberrr en azından ayrılman içinn. çok sevindimmm bebeğini hayırlısıyla eline al canımm sevgiler
Caniiimm Allah anali babali büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah
ay çok güzel bi haber. Rabbim hayırlı sağlıklı güzel bir evlat nasip etsinkızlar aranıza yenı katılmıstım ama ayrılmak zorundayım....
hamileyim kızlar
Allahım nasıp ettı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?