Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

08.00 1 sucuklu yumurta,peynir,1 dilim ekmek
11.00 tahinli corek
13.00 sut ve yulaf
14.00 1 dilim baklava
16.00 1 mandalina
18.00 sadece kocaman corba.
19.00 1 kivi
Gun boyu;3 bardak maydanoz suyu
1 saatte spor yapacagim evde olabildigince...
Tahinli çörek ve baklava olmamiş asenacim helede o kadar kaçamakli günden sonra bunlar dışında gayet iyi spor da var

ADAYLAR LİSTESİ 441.ETAP♥
Asena87(68.0/68.0 / 0/%) yeni üye başlangıç tarihi17.kasim.2015, 4 aralik.2015 listede başlangıç kilo:70 hedef kilo:58
Esen13(79.0/ / /%)yeni üye başlangıç tarihi.17.kasim.2015, 4 aralik.2015 listede başlangıç kilo:79 hedef kilo:65
Sudbanazenin(93.5/ 91.0/ 2.5/%2.67)yeni üye başlangıç tarihi 20 kasim 2015 4 kasim 2015 listede, başlangıç kilo:93.5 hedef kilo:80
Cornella(73.2/ 72.3/0.9 /%1.23) yeni üye başlangıç tarihi 23 kasim 2015 11 aralık 2015 listede başlangıç kilo:73.2 hedef kilo:64

kızlar aranıza yenı katılmıstım ama ayrılmak zorundayım....
hamileyim kızlar

buraya ılk basladıgımda da yazmıstım bebek istiyorum dıye.....
Allahım nasıp ettı.

Anammm ne güzelll
Rabbim inşallah sağlıklı ve hayırlı birşekilde kuçağına almayıda nasip eder
Bundan sonra sadece sağlıklı beslen ve gerisi Rabbime bırak
Sakın kilo alacağım diye aç bırakma kendini ben 108 kgla hamile kalıp 103 kgla doğuma girmiş insanım 5 kg verdim resmen ama sağlıklı beslenerek sende inşallah çok fazla kilo almadan kuzunu doğurur sonrada artık kilo verdi varsada gelirsin yine

Selinciğim istersen Moon ARkadaşınıza birde özelden mesaj at hani çok üzüldü belki takıma bakmak gelmez içinden en azından KKya girdiği an özel mesajı görür bu sefer son şansınıda kaçırmış olmasın

Ya ben kaciyorum her ozel yiyecekten ama isuerinde surekli pasta tatlibaklava falan geliyo.kucuk bisey yeyip hemen kaciyorum ortamdan yemeyim diye.odaya kaciyorum odaya getiriyolar arkamfan.mucadrle ediyorum,herkese soyluyorum ben diyetteyim lutfen diye isyerimide yeni degistirdim farkli anliyorlar.burnu havadaymisimda aralarina gidip yemoyomusum gbi oluyo.bi tane yeyip kaciyorum.benimde icim hic rahat fegil.su bikac gunfur surekli bunlari yeyipburaya bahaneler uretmekte istemiyorum ama lactigim halim bu inanin.
Boyle kilo verilmez bende farkindayim.offff

kızlar aranıza yenı katılmıstım ama ayrılmak zorundayım....
hamileyim kızlar

buraya ılk basladıgımda da yazmıstım bebek istiyorum dıye.....
Allahım nasıp ettı.
Cok sevindim canım rabbim Hayırlı hayırlı kuçağına almayi nasip etsin yine uğra buraya canım bekleriz

Canıni skma hiç canım eninde sonunda anlayacaklardir seni ...sen canının istediği gibi devam et diyetini yap zamanla samimiyetini anlarlar bozma hiç moralini oldumu

08.00 1 sucuklu yumurta,peynir,1 dilim ekmek
11.00 tahinli corek
13.00 sut ve yulaf
14.00 1 dilim baklava
16.00 1 mandalina
18.00 sadece kocaman corba.
19.00 1 kivi
Gun boyu;3 bardak maydanoz suyu
1 saatte spor yapacagim evde olabildigince...
Canim hem Tahinli çörek hem baklava ağır olmuş sanki :) inşallah sporunu yapmissin dir

Selam kızlar...
Bugün annemdeydim şimdi geldim.menüm:
Sabah: yağda iki yumurta, köy peyniri, üç zeytin, üç ceviz, iki günkurusu...

Saat 15:30 da bir kase bulgur salatası..
Akşam: sadece yoğurt yedim.salatayı telafi etmeye çalıştım..
Bol suyumu içtim.spor yapamadım malesef bebiş fena bu ara dişten dolayı iki dakika oturtmadı yoruldum...

Menun dengeli canım. ..bebisin de zor dönemi diş çıkarma inşaallah çabucak atlatirsin canim

Cuma menüm
Sabah 1 dilim t.b peynir
Öğlen çok az patates salatası
Armut hurma
Aksam haslama et suyunu yedim ekmeksiz
1 lt su Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…