- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.401
bu hedefi hatırlayımda daha bi azim sarsın beniii yılbaşında 71 koshneslikosh 71 e koshhh]♥♡♥14. TAKIM YILBAŞI HEDEFLERİİ♥♡♥
Rengarenknesli------71,5
Bengiisuu----67.0
Şekerpancarı71-----53.0
Sevtal87------65.0
Afrayab-----53.0
Asena87-----62.0
Miyav_su-----75.0
Sudbanazenin-----79.0-79
Sarraf------ 86.0
Denizmrv------
İrem-----77.0
Nice15------
Moon8187----- 67.0
Oynakbaşi34-----
Ayyy okadar usengecim ki kendime bile bakamiyorum sen bebek uyutmaktan falan bahsediyorsun ya kendimi duaundumde:)Selam kızlar.20 dkdır bebişi sallıyorum ama o bana bakıp gülüyo.uyumuyoo.uyutup hemen akşamki sporumu yapcam sinrada menümü yazcam.
Zaten Can'ım glifor kullanıyorum doktor sürüyerek ya başka bir hap yada iğne verecek inan bana ben şu glifora dayanamıyorum hayatımı alt üst etti çok güzel tebrikler Can'ım benim inşallah hep birlikte veririzbak canımm evrene olumlu mesaj yolla o direnç düşecekk sen ilaç filan kullanmayacaksın kendini evrenin şifalı ellerine zamana bırak ve gerekeni yapmaya odaklan. sen çaresini biliyorsunn karatay okuduğuna göre ben yendimm sende yenersin sakın bundan başka bişi düşünme ilaca asla başlama devam kg vermeye bak ben 15kg verdim verdimde takıldım75-78 arası hiç pes etmedimm. aldım78 oldum verdim 75 oldum hep sabittim bu bile başarı benim için ama şimdi kararlılık ve azmım beni yine buldu 67 olacam bak buraya yazıyorumm
teşekkür ederim canım gercekten beni duygulandırdın şuan 16 kg verdim 96 kg 80 kg düştüm şubat ayında doktoruma çıkıcam inşallah 67 kg olurum ve direnç kırılmış olur yoksa insülim pombası kullanıcam ben onu istemiyorum sonrada yüzme kursuna yazılıcam nasip olursa birde şeker düşer gözlüklerimden kurtulucam çok hedefim var bakalım sormak istegin varsa çekinme sor rabbim sana da şifa versin hep birlikte zayıflayalım.....
Kizlarr merhaba...Biz ek gidaya basladikta kizimla o yuzden mutfaktan cikamaz oldum yok onu sevmedi bunu sever belkii pişir ALLAH pişir..Hic iyi olmadi agzim bos durmuoooo..
Menum:Sabah 2 yumurta 3 dilim ekmek 2 dilim kasar peyniri
oglen:1 salatalik rendesi ve yogurtlu karabugday
ara 3 lokum
bukadarr
iyi akşamlar kızlar nabersinizz. ben gene tum gun gezentiydimm ve yine çok yoruldumm. öğleden önce işlerim vardı ve gene arabayı otoparka bırakıp heryere yurudumm, saat 12 de yoga dersim vardıı çok güzel geçti gene. bu yoga çok yoruyo beni geçen derste yormuştu su an göz kapaklarım düşüyor o derece. e bi geçmiş yapayım menu yazayımm
Zaten Can'ım glifor kullanıyorum doktor sürüyerek ya başka bir hap yada iğne verecek inan bana ben şu glifora dayanamıyorum hayatımı alt üst etti çok güzel tebrikler Can'ım benim inşallah hep birlikte veririz
Fırsat buldukca yuruyuse cikmaya calisiyorumda artik kar kendini resmi olarak gosterdi bu aralar artik biraz zor duruyo ama artik yapabildigim kadariyla evde spor yapmaya calisacamyürüyüşe çıkın yada evde ebru şallı ile pilates yapın
Sizde yan etkisi farlı olmuş bende ise tam tersi hiçbirşey yemesem reklamlarda Abur cubur reklamı görsem afedersin midem bulanıyor inan başım agrıyor bazen söylenenleri anlayamıyorum misal bugün bu grubun kurallarını 8 kere okudum anlamadım inan ama sen en güzelini yapmışsın Can'ım tabiki sen bırakınca sende iyi olmuş bende aynı etkiyi göstermeyebilir tam terside olur inan Karatay ile çok iyiyim inşallah böyle devam ederim ilacı bırakınca ondan korkuyorum cevapların ve bana moral verdiğin için sagol hatta bu kuralları anlamadım diye grupdan ayrılsan mı diye düşündümCanım banada 2 sene evvel doktor Glifor tarzı bir hap vermişti hatta 1000 mglıkBunu bir kaç sene düzenli olarak kullanman lazım dedi ama acıkcası o ilaçı içtiğimde nedense kendimi bir tuhaf hissediyordum ve sanki o açlık hallerim süre olarak daha geç başlasada daha şiddetli oluyordu
bir 6 ay kadar kullandıktan sonra kendi kafama göre bıraktım ve ben sağlıklı beslenerek de bu şekeri sınırın altında tutabilirim dedim6 ay kadar karatayımsı ( yani sağlıklı ) beslendim ( karatayımsı diyorum çünkü hiç tam uyamadım ) ve değerlerime baktırdığımda doktor bile şaşırdı gayet güzel ne koletrol ne birşey yok dedi üstelik ufak ufakda olsa kilolar gitmeye başlamıştı
Tabi yinede sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum hala
Yine tabiki sen doktorun ne diyorsa onu yap ama sağlıklı beslenmeye devam ettiğin sürece emin ol onuda yakında bırak diyebilir doktorun
Sagol bitanem yanlız olmadığıma sevindim canımAminnnnn canım inşallah hepbirlikte incecik olduğumuzuda yakında görürüz
İnsülin direnci bende de mevcut ve yanında olmazsa olmazı pkoBen ilk ikisininde kiloya kilonunda onlara sebep olduğunu öğrendiğimde desenize resmen Şeytan üçgenine düşmüşüm demiştim Kadın Doğumcuma
Ama ben inanıyorum RAbbimin izniyle o Şeytan üçgeninide kırıp çok daha rahat olacağız
Şükür eskisi gibi aç kalınca hemen şekerim düşmüyor, elim ayağım titremiyor hatta asabi olmuyorum artık kilolar gittikce hatta eşim bile o zamanlar kusura bakma ama çekilecek gibi değildin bakma seni çok sevdiğimden ve anladığımdan ses etmiyordum diye itiraf etti sonradan
Ben inanıyorum sende o insülin pompasına gereksinim duymayacaksın kilolar gittikce
Aklıma takılan birşey olursa emin ol hiç çekinmeden sorarımsonuçta hepimiz yol arkadaşı sayılırız ve bu zayıflama yolculuğumuzda hepimiz seve seve birbirimize destek oluruz
Allah yardımcın olsun canımalışana kadar biraz sıkıntı yaşarsın ama bir kaç güne alışır yanlız sevmedi ama ona faydalı olacak şeyleri yinede ara ara yap malum bir şeyi sevene kadar 20 kere yemek gerekiyormuş ( benim kızlar kereviz ağızlarına sürmezlerdi inatla mercimek çorbasına ekledim ilkten mırın kırın yaptılar şimdi Anne pazardan kereviz alsana diyorlar ) çorba içinde hele ne istesen kakalayabilirsin
Kızz Neslihancığım bir sen birde ben KKnın en çok gezen hatunları ilan edileceğiz yakında
Bugün bizim takımda bir arkadaş dışarı çıkmayacağımı duyunca şaşırdıdedim 3 gün peş peşe dışardaydım evi temizliyeyim nasılsa yarın yine bir kapı bulurum ama bir aksilik olmazsa yarında çıkmam ütülerimi de yaparım
Hoş geldin canimmHerkese hayirli günler bende geldim araniza
Oooo tebrik ederim canimmgünaydın kızlar...
bugun dayanamadım bi tartıldımda 1.5 kilo vermişi cumadan bu yana yarına kadar 2 olsa bari :)mantıklı olmaz tabi 1 günde yarım kilo:)
su ve hareket hala yok ama ya cok takıyorum ama bugün su içmeye başlıyorum söz:)
ayyy bi rahatladım sanki kıyafetlerim üstümden düşecek şu an ahahahah :)
Hoşgeldin canım. Çok teşekkür ederim 27 yaşım 70 kilom 160 da boyum insülin direncim oldu 2.doğumdan sonra emzirmiyorum da yuvarlanıp gidiyorum ben daha önce bir grupta 90 dan 54 e düştüm kaptanım Kuralları biliyorum ama bu sefer veremiyorum.avukatım işsiz cinsinden 19 Aralık'ta Hakimlik sınavım var
100 den 50 yemi supersin canım vallaaacanım bende var insülin direnci geçmiş olsun bende senin gibi 100 kg dan 50 düştüm 2 sene sonra tekrar aldım bu sefer doktora gittim ve ilaç kullanıyorum şuan 80 kg ve Karatay beslenmesi yapıyorum sende incele
Karatay tarzimi besleniyorsunuz bana öyle geldiveeeee cuma heyecanım gene tavanda çok heyecanlıyomm
perşembe menumm
sabah 7,45 de: tereyagda yumurta+avakado+zeytin+peynir+ çiğ kuruyemiş le kahvaltım
öğle 13,30 da: 1 kelle paça çorba yeşillik
ara: 1 bardak yeşil iksir sebze suyu
akşam 18,00 de:biraz kıymalı patlıcan+ 1 kaşık ( etli yeşil mercimekli ve siyez bulgurlu pilav)+salata
spor: öğleden önce 1 saat yurume+ öğlen 1 saat yoga
İnşallah Can'ım hep birlikte bu sefer geri almak istemiyorum Allah'ın izniyle sizede dua edeyim sizde almayın manken gibi gacılar olun100 den 50 yemi supersin canım vallaaayine yaparsın sen
Bunlar cok az degilmi doyuyormusun bunlarla.Menü
Sabah
1 tane muz
Öğle
Mercimek Çorbası
2 tane kadın budu köfte
Az patates salatası
Akim
1 tane elma
Azıcık da çubuk kraker
1 buçuk saat spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?