Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu hedefi hatırlayımda daha bi azim sarsın beniii yılbaşında 71 koshneslikosh 71 e koshhh

Selam kızlar.20 dkdır bebişi sallıyorum ama o bana bakıp gülüyo.uyumuyoo.uyutup hemen akşamki sporumu yapcam sinrada menümü yazcam.
Ayyy okadar usengecim ki kendime bile bakamiyorum sen bebek uyutmaktan falan bahsediyorsun ya kendimi duaundumde:)
Cocuk olunca Allah veriyo heralde o sevgiyi icguduyu.Allah bagislasin...

Buarada aksam salata yemistim sadece bi ara kalktim cildirdim ve 3 tane nugget kizarttim.1 taneyi yedim.2.yi yerken cok sagliksiz dedim kendi kendime ve biraktim :)

Zaten Can'ım glifor kullanıyorum doktor sürüyerek ya başka bir hap yada iğne verecek inan bana ben şu glifora dayanamıyorum hayatımı alt üst etti çok güzel tebrikler Can'ım benim inşallah hep birlikte veririz

Aminnnnn canım inşallah hepbirlikte incecik olduğumuzuda yakında görürüz
İnsülin direnci bende de mevcut ve yanında olmazsa olmazı pko Ben ilk ikisininde kiloya kilonunda onlara sebep olduğunu öğrendiğimde desenize resmen Şeytan üçgenine düşmüşüm demiştim Kadın Doğumcuma
Ama ben inanıyorum RAbbimin izniyle o Şeytan üçgeninide kırıp çok daha rahat olacağız
Şükür eskisi gibi aç kalınca hemen şekerim düşmüyor, elim ayağım titremiyor hatta asabi olmuyorum artık kilolar gittikce hatta eşim bile o zamanlar kusura bakma ama çekilecek gibi değildin bakma seni çok sevdiğimden ve anladığımdan ses etmiyordum diye itiraf etti sonradan

Ben inanıyorum sende o insülin pompasına gereksinim duymayacaksın kilolar gittikce
Aklıma takılan birşey olursa emin ol hiç çekinmeden sorarım sonuçta hepimiz yol arkadaşı sayılırız ve bu zayıflama yolculuğumuzda hepimiz seve seve birbirimize destek oluruz

Allah yardımcın olsun canım alışana kadar biraz sıkıntı yaşarsın ama bir kaç güne alışır yanlız sevmedi ama ona faydalı olacak şeyleri yinede ara ara yap malum bir şeyi sevene kadar 20 kere yemek gerekiyormuş ( benim kızlar kereviz ağızlarına sürmezlerdi inatla mercimek çorbasına ekledim ilkten mırın kırın yaptılar şimdi Anne pazardan kereviz alsana diyorlar ) çorba içinde hele ne istesen kakalayabilirsin

Kızz Neslihancığım bir sen birde ben KKnın en çok gezen hatunları ilan edileceğiz yakında
Bugün bizim takımda bir arkadaş dışarı çıkmayacağımı duyunca şaşırdı dedim 3 gün peş peşe dışardaydım evi temizliyeyim nasılsa yarın yine bir kapı bulurum ama bir aksilik olmazsa yarında çıkmam ütülerimi de yaparım

Canım banada 2 sene evvel doktor Glifor tarzı bir hap vermişti hatta 1000 mglık Bunu bir kaç sene düzenli olarak kullanman lazım dedi ama acıkcası o ilaçı içtiğimde nedense kendimi bir tuhaf hissediyordum ve sanki o açlık hallerim süre olarak daha geç başlasada daha şiddetli oluyordu
bir 6 ay kadar kullandıktan sonra kendi kafama göre bıraktım ve ben sağlıklı beslenerek de bu şekeri sınırın altında tutabilirim dedim 6 ay kadar karatayımsı ( yani sağlıklı ) beslendim ( karatayımsı diyorum çünkü hiç tam uyamadım ) ve değerlerime baktırdığımda doktor bile şaşırdı gayet güzel ne koletrol ne birşey yok dedi üstelik ufak ufakda olsa kilolar gitmeye başlamıştı
Tabi yinede sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum hala

Yine tabiki sen doktorun ne diyorsa onu yap ama sağlıklı beslenmeye devam ettiğin sürece emin ol onuda yakında bırak diyebilir doktorun

Sizde yan etkisi farlı olmuş bende ise tam tersi hiçbirşey yemesem reklamlarda Abur cubur reklamı görsem afedersin midem bulanıyor inan başım agrıyor bazen söylenenleri anlayamıyorum misal bugün bu grubun kurallarını 8 kere okudum anlamadım inan ama sen en güzelini yapmışsın Can'ım tabiki sen bırakınca sende iyi olmuş bende aynı etkiyi göstermeyebilir tam terside olur inan Karatay ile çok iyiyim inşallah böyle devam ederim ilacı bırakınca ondan korkuyorum cevapların ve bana moral verdiğin için sagol hatta bu kuralları anlamadım diye grupdan ayrılsan mı diye düşündüm

Sagol bitanem yanlız olmadığıma sevindim canım

Oooo tebrik ederim canimm supersin valla darısı bize olsun insallahh

Hoşgeldin canım

canım bende var insülin direnci geçmiş olsun bende senin gibi 100 kg dan 50 düştüm 2 sene sonra tekrar aldım bu sefer doktora gittim ve ilaç kullanıyorum şuan 80 kg ve Karatay beslenmesi yapıyorum sende incele
100 den 50 yemi supersin canım vallaaa yine yaparsın sen

Karatay tarzimi besleniyorsunuz bana öyle geldi

Selam.bebişi yine uyutmaya çalışıyorum.menümüde yazayım.
11.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
12.00... 2 haşlanmış yumurta beyazı
14.30... 2 şekerli sütlü kahve 2 gün kurusu biraz kuruyemiş
17.15.. 2 şek.kahve
18.00... 4 kaşık taze fasulye yarım kase mercimek çor.
20.30.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik.
Birazdanda yeşilçayımı içicem yanında gün kurusu ve kuruyemişle.
Bakalım tartı ne dicek yarın.

RengarenkNesli, post: 43881223, member: 565913"]
14, Takim ....Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.asena87[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.rengarenknesli[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.sekerpancarı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.afrasyab[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Sarraf[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Sudbanazenin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Miyav_su[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Sevtal87 [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][/TR]
[[/TABL[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table]​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…