- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.361
Canim 2 buçuk hafta falan oldu sanirimZaten şu 2 haftadır bu sayfayla birlikte yoğurt girdi hayatıma cok mutluyum...haklısın işe gelirken dedğini getirip yiyebilirim.gerçi şu aralar tatlı istegimde yokkk :)
ayyy kızlar böyle giderse ben 1 ayda 5 kilo falan vereceğim inşallah :)
SekerPancarii yanlışmı oldu canım 2 hafta oldu dimi ben başlayalı.3.5 kilo verdiysem iyiymiş.ama ilk kilolar kolay gidiyordur belki :) ayy yok 3 haftamı oldu yavvv
Hangi takimda yarıştin canim??. Çok teşekkür ederim 27 yaşım 70 kilom 160 da boyum insülin direncim oldu 2.doğumdan sonra emzirmiyorum da yuvarlanıp gidiyorum ben daha önce bir grupta 90 dan 54 e düştüm kaptanım Kuralları biliyorum ama bu sefer veremiyorum.avukatım işsiz cinsinden 19 Aralık'ta Hakimlik sınavım var
Geçmiş olsun canimm bebişi öp benim içinSelam kızlar..
Uykusuz geçen bir gece (bebişden dolayı) regl ağrısı, baş ağrısı derken bu saate kaldı kahvaltım..
Dayanamadım bugün tartıldım eksideyim o mutlu etti beni..yarına hepimiz güzel eksiler görelim inşallah..
Anneme gidicem bugün akşama görüşürüz kızlar öpüldünüz
Tamam söz listede olabilecek miyim ?Niye bikalim şekeriimmsık sık uğra ama menü yazmadigin gün olmucak söz mü
Burda yumurtayla peynir birlikte yenebilir mi ? Akşamları da aynı şeyleri mi yiyoruz ? Bi de böyle nişasta ve karbonhidrat günümde yediklerimizle kilo almaz mıyız çok ilginç geliyor bana veya sırf meyve ?Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Tartıya bir gün kala inşallah herkes bu günü güzel değerlendirip en hafif şekilde atlatmayı başarır
Ben şükür cumaya göre eksideyim regl olmama rağmen ama inşallah yarın çok daha fazla eksi görürüm tartıda
Yine sabah erkenden güne başladımRegl yüzünden baya bir bel ağrım var ama bugün kaçarı yok evi dip köşe temizlemem lazım Cumartesiye misafirim var ve ancak biter işlerim dinlene dinlene ( eskiden hiç ağrısı sızısı olmayan ben son 6 aydır her regl olduğumda resmen sürünüyorum sanırım ayaklarımı üşütüyorum )
Beslenme olarak bugün Protein günümen hafif şekilde geçirmeyi planlıyorum
Canım neden zor olsunHemen seçenek üretiyorum sana
Mesela protein gününde kendine kapaklı bir kutuya tavuklu salata yapabilirsinkaşarlı tost yiyebilirsin yada sadece sucuklu ( karışık olmaz iki ayrı protein karıştırılmaması gerektiğinden ) ton balıklı sandeviç yiyebilirsin ( öğlenleri 1 dilim ekmek hakkın var ve her zaman yemezsen arada tost yada sandeviç olarak kullanabilirsin bence o hakkı )
Nişasta gününde mesela okuldayken yanında patates salatası götürebilirsin, kantinde varmı bilmiyorum ama mercimek çorbası içebilirsin
Karbonhidrat gününde simit yiyebilirsin, sade poğça yada börek yiyebilirsin ( tabi çok yağlı olmayacak ve abartılmayacak ) atıyorum sabah makarnanı haşlayıp ufak bir kutuda okula götürebilirsin
Meyve günü zaten sıkıntı olmaz
Akşamları da zaten evde olunca gününe uygun beslenmek çok daha kolay olur
Tabi yine sen bilirsinBenim kızımda iki gündür yine bana uyuyor Öğlen 12de yemeğini yiyip öyle gidiyor okula ve akşam 20:00de okuldan çıktığı için tenefüsde acıktığında gününe uygun birşeyler yiyor eve gelincede tabi o saatten sonra yemiyor Daha öncede 2 hafta kadar bana uydu 3 kg verdi ama sınavlarla boğuşunca biraz boşlamıştı ama şükür geride almadı
Çok güzel kilo vermişsin istikrarlı olmak gerekiyor işte Yürüyüşe başlıyorum birazdan inşallah kıracağım şu direnci
5 olması lazım 2 yıl önceydiHangi takimda yarıştin canim??
Sabah bir dilim kepekli ekmek bir büyük Parça yapsız peynirÖğlen haşlanmış Brokoli 50 dk hızlı tempo yürüyüş ara öğün pişmaniye şuana kadar 4 bardak su 1 fincan şekersiz kahve akşam yoğurt ve iki Haşlama yumurta yiyeceğim 100 de mekik suyu da 3 lt ye tamamlarsam ilk gün tamamdır ama gece yemek yememek için ne yapmam lazım ya5 olması lazım 2 yıl önceydi
100 den 50 ye micanım bende var insülin direnci geçmiş olsun bende senin gibi 100 kg dan 50 düştüm 2 sene sonra tekrar aldım bu sefer doktora gittim ve ilaç kullanıyorum şuan 80 kg ve Karatay beslenmesi yapıyorum sende incele
1.5 senede canım verdim ama sonra yavaş yavaş aldım bir sağlıklı beslenmedim ve dikkat etmedim 2.daha önce neden kilo aldıgımı araştırmadım ama şuan biliyorum zor oldu ama anladım100 den 50 ye minasıl basardin kac ayda
insülin direnci kırman için önce sağlıklı beslenme sonrada ya yürüyüş yada imkanınız varsa yüzün benim şuan bacaklarım kuvvetlensin yüzmeye başlıyacam nasip olursa mart ayındaÇok güzel kilo vermişsin istikrarlı olmak gerekiyor işte Yürüyüşe başlıyorum birazdan inşallah kıracağım şu direnci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?