- 16 Şubat 2009
- 34.857
- 123.230
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.521
Ayda bir sefer spor hocam ölçümü alıyor Can'ım zaten mezurada aldım bakalım kendim ölçücemAaa bak ben bu msj görmedimcanim çok üzülürüm ama lütfen bir daha böyle şeyler söyleme biz bir takımız ve ne olursa olsun birbirimizi birakmiyoruz sende bizi birakmiyorsun kilolarin hepsini göndericez sen hiicc kafana takma bu hafta gitmez öbür hafta gider sende çok güzel gidiyorsun zaten sporun da menülerinde çok güzel karşılığıni alacaksin hem bak hiç mezurayla ölçülerini aldin mi sen çok spor yapıyorsun belki kas kütlen artti bence ölçülerini al her hafta inceldigini göreceksin
Teşekkürler ederim yardım meleğim
Canim takimlarda en fazla 12 kişi olabiliyor bizim takimda yer kalmadi malesef ben seni 8. Takima yönlendiriyimYani evet
canim ben 2 kilo vermeliyim yoksa hedefime ulasamam off hepp bu misafir isleri yuzundn ya butun dyzenim bozuldu derkn takimdan atilmam faln offf bu hafta keyfi kacirdimmm bana 1.8 kg olarak geri dondu nefret ediyorum kilo sorunundan korkudan yiyemiorum yemeyince sinirleniorum yiyince pisman oluyorum sonra amann nasilsa bugun biyle oldu diorumm malımm benn!!!O zaman hep dikkat edicezönümüzdeki hafta en az 1 kilo verelim hadii
Tammmammm:)))Canim takimlarda en fazla 12 kişi olabiliyor bizim takimda yer kalmadi malesef ben seni 8. Takima yönlendiriyim
Akşama kadar doyuyorum akşamın geç saatlerinde acıkma ya başlıyorum biraz ama biraz direniyorum yemiyorum . Spora da gittiğim için erkenden uykum gelip yatıyorum erken sorun olmuyor ama bu aralar erken uyumak çalışmamı etkilediği için bu uyku problemini biran önce çözmem gerekBunlar cok az degilmi doyuyormusun bunlarla.
83 lerde geziyodum en sonEn son kaçtın acaba iremcimhadi listeye ekle kilonu
afiyet olsun bayılırım cigere offMenum sabah; kalkar kalkmaz 2kuru kayisi bir bardak ilik su ictim
Kahvalti:2yumurta , kk peynir, 10 zeytin, kapya biber, salatalik, bir avuc findik.
Aksam; 4kasik pilav, ciger , salata
üstünede dayanamadim 3kare cikolata yedimolmasaydi iyiydi ama.öglen1saat yürüdüm
Uzülme canim her sey düzelir .moralini bozma azimli ol yeteriyi akşamlar kızlar bugün kahvaltıda yumurta ve zeytin yemedim onun yerine yeşillik ve biraz peynir 1 bardak ıhlamur içtim sonra 3 saat yürüdüm eve geldim çok soguktu dışarısı çok üşüdüm birde canım sıkın olunca salonada gitmedim akşam yemeğinde bol limonlu mercimek çorbası ve bol yeşillik salata yedim çünkü üzüntüden şekerim 180 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?