Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayda bir sefer spor hocam ölçümü alıyor Can'ım zaten mezurada aldım bakalım kendim ölçücem

O zaman hep dikkat edicez önümüzdeki hafta en az 1 kilo verelim hadii
canim ben 2 kilo vermeliyim yoksa hedefime ulasamam off hepp bu misafir isleri yuzundn ya butun dyzenim bozuldu derkn takimdan atilmam faln offf bu hafta keyfi kacirdimmm bana 1.8 kg olarak geri dondu nefret ediyorum kilo sorunundan korkudan yiyemiorum yemeyince sinirleniorum yiyince pisman oluyorum sonra amann nasilsa bugun biyle oldu diorumm malımm benn!!!

Menumu yaziyorum cok moralim bozuk 2 hafta incesine dondumm halbuki bugun 69 olabilirdim kendim ettim kendim buluyorum suanda..Neyse hepsini yollicamm sözz veriyorummm..
Sabah:3 yumurtali omlet 2 dilim ekmek birkac dilim kasar peyniri 1 t.kasigi acuka
oglen yarim tabak kiymali turlu oatates yok icinde 1 dilim ekmek
bukadar baska bisey yemedim yemicmde

Selam kızlar benim bebiş bugün çok huysuz.gecede uyumuyo hiç.çok fenayım bunalıma girdim resmen.şimdi bi 2 saat uyusa keşke

Kizlar bende yediklerimi sayayim

Sabah bir kase kuru kayısı

Oglen 2 kase yayla corbasi ve gunluk menuyu kapatiyorum

Bunlar cok az degilmi doyuyormusun bunlarla.
Akşama kadar doyuyorum akşamın geç saatlerinde acıkma ya başlıyorum biraz ama biraz direniyorum yemiyorum . Spora da gittiğim için erkenden uykum gelip yatıyorum erken sorun olmuyor ama bu aralar erken uyumak çalışmamı etkilediği için bu uyku problemini biran önce çözmem gerek

iyi akşamlar kızlar bugün kahvaltıda yumurta ve zeytin yemedim onun yerine yeşillik ve biraz peynir 1 bardak ıhlamur içtim sonra 3 saat yürüdüm eve geldim çok soguktu dışarısı çok üşüdüm birde canım sıkın olunca salonada gitmedim akşam yemeğinde bol limonlu mercimek çorbası ve bol yeşillik salata yedim çünkü üzüntüden şekerim 180 çıktı

Menum sabah; kalkar kalkmaz 2kuru kayisi bir bardak ilik su ictim
Kahvalti:2yumurta , kk peynir, 10 zeytin, kapya biber, salatalik, bir avuc findik.
Aksam; 4kasik pilav, ciger , salata
üstünede dayanamadim 3kare cikolata yedimolmasaydi iyiydi ama.öglen1saat yürüdüm

Slm kizlar.bugun ki menum;
08.00 azicik peynir,1zeytin,1 kucuk etimek form
12.00 tarcinli yogurt
13.00 3 kayisi 1 ceviz
14.00 5 tane form sunta:)
15.00 1 yumurta 1 etimek form
18.00 tarcinli yogurt.

Kacamak yok bugun ama migrenim vardi yemek te yapamadim.
Bu hafta 1 kilo verdim ama daha hizli olmali diye dusundumde sonrada boylesi daha iyi kalici olsunda.
67 kiloyum tammmm 59.9 u goreyim size burda tum gun yesil cay ismarlayacagim bakin :) :) :)

afiyet olsun bayılırım cigere off

Uzülme canim her sey düzelir .moralini bozma azimli ol yeter

SekerPancarii selincigim,bizim takimin kilolarinin yanima yada baska bir listede yaslarinida yazabilirmiyiz bir defa.burada konusuyoruz falan yas bilirsem daha iyi olur diye dusunuyorum :)

Ayy iyi ki burada zayifliyoruz valla sizle konismak,akil almak,bilgi vermek cok hosss:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…