- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.541
Menün bana cok az geldi canim ya halsizlik yasamiyormusun bu kadar az yemekleKizlar bende yediklerimi sayayim
Sabah bir kase kuru kayısı
Oglen 2 kase yayla corbasi ve gunluk menuyu kapatiyorum
sagol canım teşekkür ederim....Uzülme canim her sey düzelir .moralini bozma azimli ol yeter
Bebisin kac aylik canim.Benimkisi 7aylik srnin halini cok iyi anliyorumSelam kızlar benim bebiş bugün çok huysuz.gecede uyumuyo hiç.çok fenayım bunalıma girdim resmen.şimdi bi 2 saat uyusa keşke
canım halsiz kalmadın mı bunları yiyince merak ettim...Kizlar bende yediklerimi sayayim
Canim evdeyim zaten tum gun ev isleri dısında bi aktivitem olmadigi icin halsizlik falan olmuyor calisiyor olsam yada aktif bi hayatim olsa mutlaka etkilerdicanım halsiz kalmadın mı bunları yiyince merak ettim...
Canim bi arkadasta sormus aynisini evdeyim tum gun ev işleri dısinda pek bi isim olmadigi icin halsizlik falan olmuyor cok sukur ama aktif bi hayatim olsa mutlaka etkilenirdimMenün bana cok az geldi canim ya halsizlik yasamiyormusun bu kadar az yemekle
spor yapmıyor musun canım ? evde daha çok etkili olur diyet+ spor....Canim evdeyim zaten tum gun ev isleri dısında bi aktivitem olmadigi icin halsizlik falan olmuyor calisiyor olsam yada aktif bi hayatim olsa mutlaka etkilerdi
Evet canim ya bende istiyorum hirslanirizda bu hafta ugrasip 1.5 kilo vermek hedefim.ya su eşleşip yarismak hic nasip olmadi bana yapsak miki
Canim ya nasil duruyorsun oyle ogleden sonra hep ac.ben bayilirim heralde hemen.herkesin bunyesi iste ara ogunlerle ayakta diruyorum bendeKizlar bende yediklerimi sayayim
Kilo icin mi uzuldun canim.guzel beslenmissin bugun.Allah hepimize yardim etsin :)iyi akşamlar kızlar bugün kahvaltıda yumurta ve zeytin yemedim onun yerine yeşillik ve biraz peynir 1 bardak ıhlamur içtim sonra 3 saat yürüdüm eve geldim çok soguktu dışarısı çok üşüdüm birde canım sıkın olunca salonada gitmedim akşam yemeğinde bol limonlu mercimek çorbası ve bol yeşillik salata yedim çünkü üzüntüden şekerim 180 çıktı
Uvvvv bu cikolata hic iyi olmamis:) bugun ek spor yap bence hemen.Menum sabah; kalkar kalkmaz 2kuru kayisi bir bardak ilik su ictim
Kahvalti:2yumurta , kk peynir, 10 zeytin, kapya biber, salatalik, bir avuc findik.
Aksam; 4kasik pilav, ciger , salata
üstünede dayanamadim 3kare cikolata yedimolmasaydi iyiydi ama.öglen1saat yürüdüm
Normalde yuruyuse cikiyordum kar falan yagdi baya oyle yuruyebilecek bir yer yok bende bi sure evde spor yapmayı dusunuyorumspor yapmıyor musun canım ? evde daha çok etkili olur diyet+ spor....
insan yürümeyi bırakınca tabiri caizse tembelleşiyor...iyi olur sizin için bizim burada yürüyüş yolu ve parkurumuz var orman içinde şanslıyız zaten karda 10sene sonra yağdı gecen sene...Normalde yuruyuse cikiyordum kar falan yagdi baya oyle yuruyebilecek bir yer yok bende bi sure evde spor yapmayı dusunuyorum
sagol canım teşekkür ederim....Evet canim ya bende istiyorum hirslanirizda bu hafta ugrasip 1.5 kilo vermek hedefim.
Canim ya nasil duruyorsun oyle ogleden sonra hep ac.ben bayilirim heralde hemen.herkesin bunyesi iste ara ogunlerle ayakta diruyorum bende
Kilo icin mi uzuldun canim.guzel beslenmissin bugun.Allah hepimize yardim etsin :)
Uvvvv bu cikolata hic iyi olmamis:) bugun ek spor yap bence hemen.
Canim ben yemekle aclikla bi sıkıntı yasamıyorum yani 3 gun yemessem belki acıkmam ben can sıkıntısında falan kendimi yemege veriyorum birazda monoton bir hayat olunca can sıkıntısından yemek yemeye verdigim icin bu hale geldimEvet canim ya bende istiyorum hirslanirizda bu hafta ugrasip 1.5 kilo vermek hedefim.
Canim ya nasil duruyorsun oyle ogleden sonra hep ac.ben bayilirim heralde hemen.herkesin bunyesi iste ara ogunlerle ayakta diruyorum bende
Kilo icin mi uzuldun canim.guzel beslenmissin bugun.Allah hepimize yardim etsin :)
Uvvvv bu cikolata hic iyi olmamis:) bugun ek spor yap bence hemen.
Bulundugum yerde baya kar var mart sonuna nisan ortalarina kadarda devam eder normalde benimde yuruyuse ciktigim bi yol vardi son zamanlarda oraya sokak kopekleri grup olarak fazlaca takılıyorlar onceden korkmazdimda 2 kere etrafimi cevirdikten sonra korku basladi bendedeinsan yürümeyi bırakınca tabiri caizse tembelleşiyor...iyi olur sizin için bizim burada yürüyüş yolu ve parkurumuz var orman içinde şanslıyız zaten karda 10sene sonra yağdı gecen sene...
bizim burdada var köpekler ve ben cok korkarım o yüzden arkadaşım ile gidiyorum yürüyüşe sağlık olsun sizde evde yaparsınız...Bulundugum yerde baya kar var mart sonuna nisan ortalarina kadarda devam eder normalde benimde yuruyuse ciktigim bi yol vardi son zamanlarda oraya sokak kopekleri grup olarak fazlaca takılıyorlar onceden korkmazdimda 2 kere etrafimi cevirdikten sonra korku basladi bendede
Son donem duzensizlesmisti yuruyusum ama staja giderken durak yarim saat bir mesafe uzaktaydi o yolu yuruyerek gidip geliyordum arti isyerindede git gellerden gunde 15000 adım attıgım zamanlar oluyordu
O yuzden baya bi hareketsiz kaldi vucudum bu ara
Benim migrenim var ama 20 gundur ilkkez bugun oldu.demekki duzenli araogunlu yeyince az oluyomus.Canim ben yemekle aclikla bi sıkıntı yasamıyorum yani 3 gun yemessem belki acıkmam ben can sıkıntısında falan kendimi yemege veriyorum birazda monoton bir hayat olunca can sıkıntısından yemek yemeye verdigim icin bu hale geldim
Bu arada rekabet istersen yarisma istersen ben varim yarisalim cok istiyorsan
Bi sure oyle gorunuyor onceki tempomda keske buraya katilip diyet yapsaydim rahat 2 ayda 10 kilo vermistim ama gecmis gecmiste kaldi keske demek yerine onume bakip onumdeki gunleri degerlendirmeye karar verdimbizim burdada var köpekler ve ben cok korkarım o yüzden arkadaşım ile gidiyorum yürüyüşe sağlık olsun sizde evde yaparsınız...
Kendinle degil benimle yarışBenim migrenim var ama 20 gundur ilkkez bugun oldu.demekki duzenli araogunlu yeyince az oluyomus.
Yarisalim tabi olur.ben bu hafta 1.5 kilo vermek icin kendimlede yarisacagim:)
evet canım çok güzel düşünüyorsun tebrikler....Bi sure oyle gorunuyor onceki tempomda keske buraya katilip diyet yapsaydim rahat 2 ayda 10 kilo vermistim ama gecmis gecmiste kaldi keske demek yerine onume bakip onumdeki gunleri degerlendirmeye karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?