Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menün bana cok az geldi canim ya halsizlik yasamiyormusun bu kadar az yemekle
Canim bi arkadasta sormus aynisini evdeyim tum gun ev işleri dısinda pek bi isim olmadigi icin halsizlik falan olmuyor cok sukur ama aktif bi hayatim olsa mutlaka etkilenirdim

ya su eşleşip yarismak hic nasip olmadi bana yapsak miki
Evet canim ya bende istiyorum hirslanirizda bu hafta ugrasip 1.5 kilo vermek hedefim.
Kizlar bende yediklerimi sayayim

Sabah bir kase kuru kayısı

Oglen 2 kase yayla corbasi ve gunluk menuyu kapatiyorum
Canim ya nasil duruyorsun oyle ogleden sonra hep ac.ben bayilirim heralde hemen.herkesin bunyesi iste ara ogunlerle ayakta diruyorum bende

Kilo icin mi uzuldun canim.guzel beslenmissin bugun.Allah hepimize yardim etsin :)
Uvvvv bu cikolata hic iyi olmamis:) bugun ek spor yap bence hemen.

Normalde yuruyuse cikiyordum kar falan yagdi baya oyle yuruyebilecek bir yer yok bende bi sure evde spor yapmayı dusunuyorum
insan yürümeyi bırakınca tabiri caizse tembelleşiyor...iyi olur sizin için bizim burada yürüyüş yolu ve parkurumuz var orman içinde şanslıyız zaten karda 10sene sonra yağdı gecen sene...

sagol canım teşekkür ederim....

Sabah 2 yumurta 2 dilim kepek ekmeği şekersiz Çay.
Öğlen 1 kase yoğurt Brokoli 1 dilim kepek ekmeği
Akşam bir tane lahmacun 50 dk yürüyüş 100 mekik 5 bardak su

Canim ben yemekle aclikla bi sıkıntı yasamıyorum yani 3 gun yemessem belki acıkmam ben can sıkıntısında falan kendimi yemege veriyorum birazda monoton bir hayat olunca can sıkıntısından yemek yemeye verdigim icin bu hale geldim

Bu arada rekabet istersen yarisma istersen ben varim yarisalim cok istiyorsan

insan yürümeyi bırakınca tabiri caizse tembelleşiyor...iyi olur sizin için bizim burada yürüyüş yolu ve parkurumuz var orman içinde şanslıyız zaten karda 10sene sonra yağdı gecen sene...
Bulundugum yerde baya kar var mart sonuna nisan ortalarina kadarda devam eder normalde benimde yuruyuse ciktigim bi yol vardi son zamanlarda oraya sokak kopekleri grup olarak fazlaca takılıyorlar onceden korkmazdimda 2 kere etrafimi cevirdikten sonra korku basladi bendede

Son donem duzensizlesmisti yuruyusum ama staja giderken durak yarim saat bir mesafe uzaktaydi o yolu yuruyerek gidip geliyordum arti isyerindede git gellerden gunde 15000 adım attıgım zamanlar oluyordu

O yuzden baya bi hareketsiz kaldi vucudum bu ara

bizim burdada var köpekler ve ben cok korkarım o yüzden arkadaşım ile gidiyorum yürüyüşe sağlık olsun sizde evde yaparsınız...

Benim migrenim var ama 20 gundur ilkkez bugun oldu.demekki duzenli araogunlu yeyince az oluyomus.

Yarisalim tabi olur.ben bu hafta 1.5 kilo vermek icin kendimlede yarisacagim:)

bizim burdada var köpekler ve ben cok korkarım o yüzden arkadaşım ile gidiyorum yürüyüşe sağlık olsun sizde evde yaparsınız...
Bi sure oyle gorunuyor onceki tempomda keske buraya katilip diyet yapsaydim rahat 2 ayda 10 kilo vermistim ama gecmis gecmiste kaldi keske demek yerine onume bakip onumdeki gunleri degerlendirmeye karar verdim

Benim migrenim var ama 20 gundur ilkkez bugun oldu.demekki duzenli araogunlu yeyince az oluyomus.

Yarisalim tabi olur.ben bu hafta 1.5 kilo vermek icin kendimlede yarisacagim:)
Kendinle degil benimle yarış

Bende bi dahaki cumaya kadar 2 kg hedefim var hodri meydan diyelim mi kim hedefine ulasacak bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…