- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.561
Bence menün güzel.lahmacunun ysnina salata ve ayranda ekleseydin daha saglikli olurdu sankiSabah 2 yumurta 2 dilim kepek ekmeği şekersiz Çay.
Öğlen 1 kase yoğurt Brokoli 1 dilim kepek ekmeği
Akşam bir tane lahmacun 50 dk yürüyüş 100 mekik 5 bardak su
Yapalim tabi canimya su eşleşip yarismak hic nasip olmadi bana yapsak miki
Ayy canim Allah kolaylik ve sabir versinSelam kızlar benim bebiş bugün çok huysuz.gecede uyumuyo hiç.çok fenayım bunalıma girdim resmen.şimdi bi 2 saat uyusa keşke
Afiyet olsun tatlimKizlar bende yediklerimi sayayim
Sabah bir kase kuru kayısı
Oglen 2 kase yayla corbasi ve gunluk menuyu kapatiyorum
Bak ne güzel gidiyor kilolarrFree Takim 442. Etap
Oynakbaşı34( 94.5/ / /%)
İrem( 83/80.9 / 2.1/%)
Sanirim 77 de falan mı kalmıştın listede en son o kiloya gelince oylama yapip alicam listeye seni tatlim tekrar bi bakip net bilgi veririm sanaBen de bir gün listede olabilecek miyim
Canim bak sağlığın da etkileniyor lütfen üzülme artik çok güzel menunde sporunda çok güzel kilolar vereceksin eminimiyi akşamlar kızlar bugün kahvaltıda yumurta ve zeytin yemedim onun yerine yeşillik ve biraz peynir 1 bardak ıhlamur içtim sonra 3 saat yürüdüm eve geldim çok soguktu dışarısı çok üşüdüm birde canım sıkın olunca salonada gitmedim akşam yemeğinde bol limonlu mercimek çorbası ve bol yeşillik salata yedim çünkü üzüntüden şekerim 180 çıktı
Menü gayet güzel tatlim bitteri bi kare yeseydin daha iyiydiMenum sabah; kalkar kalkmaz 2kuru kayisi bir bardak ilik su ictim
Kahvalti:2yumurta , kk peynir, 10 zeytin, kapya biber, salatalik, bir avuc findik.
Aksam; 4kasik pilav, ciger , salata
üstünede dayanamadim 3kare cikolata yedimolmasaydi iyiydi ama.öglen1saat yürüdüm
Ooohh benim yeşil çayim tarçınlı ve karanfilli olsunnnSlm kizlar.bugun ki menum;
08.00 azicik peynir,1zeytin,1 kucuk etimek form
12.00 tarcinli yogurt
13.00 3 kayisi 1 ceviz
14.00 5 tane form sunta:)
15.00 1 yumurta 1 etimek form
18.00 tarcinli yogurt.
Kacamak yok bugun ama migrenim vardi yemek te yapamadim.
Bu hafta 1 kilo verdim ama daha hizli olmali diye dusundumde sonrada boylesi daha iyi kalici olsunda.
67 kiloyum tammmm 59.9 u goreyim size burda tum gun yesil cay ismarlayacagim bakin :) :) :)
Yazalim tatlim isimlerimizi yaziyim yanlarina yaşimizi yazalım en küçüğümüz kim acabaSekerPancarii selincigim,bizim takimin kilolarinin yanima yada baska bir listede yaslarinida yazabilirmiyiz bir defa.burada konusuyoruz falan yas bilirsem daha iyi olur diye dusunuyorum :)
Ayy iyi ki burada zayifliyoruz valla sizle konismak,akil almak,bilgi vermek cok hosss:)
Gayet dengeli bi menü tatlınm spor da harikaSabah 2 yumurta 2 dilim kepek ekmeği şekersiz Çay.
Öğlen 1 kase yoğurt Brokoli 1 dilim kepek ekmeği
Akşam bir tane lahmacun 50 dk yürüyüş 100 mekik 5 bardak su
Iyi yapmışsın canim afiyet olsun kayisi iyidir bağırsakları çalıştırırArkadaslar 1 kase daha kuru kayisi yedim menume ilave
Ooohh siz eşleşmissiniz bilee ne güzel bu hafta da çekişmeli geçsin yarişalim o zmaannnKendinle degil benimle yarış
Bende bi dahaki cumaya kadar 2 kg hedefim var hodri meydan diyelim mi kim hedefine ulasacak bakim
ÇOk güzel bir menü canim afiyet olsun spor da ćok iyiSelam kızlar..menüm..
Sabah: soğanlı yumurta, peynir, beş zeytin, üç ceviz, şekersiz çay...
Akşam: dört lahana dolması, tarhana çorbası, salata..
Bugün leslie 4 mil yaptım su iki litreye yakın olmuştur..
Canim soganli yumurtayi nasil yapiyorsun ikisinide cok severim.Selam kızlar..menüm..
Sabah: soğanlı yumurta, peynir, beş zeytin, üç ceviz, şekersiz çay...
Akşam: dört lahana dolması, tarhana çorbası, salata..
Bugün leslie 4 mil yaptım su iki litreye yakın olmuştur..
Üst üste iki ögün patates fazla olmus canim yaaselam kızlar
sabah: omlet peynir
öğle: patates salatası bir tane sigara böreği
akşam: patates salatası
Canim benim 18 cokta fazla degil aslinda sanslisin bile bu seviyede yakalamjssin. Seker metabolizman bizulmadan insulini duzene sok bitanem. Bak inan 3 ayda 5 in altina duser sagligina kavusursun. Aglamkla bisi olmaz. Simdi basina geleni yani hastaligini nazikce kabullen ve onunla gene nazikce vedalas kenine terapi yap. su an bulundugun durum icin sukret ve daha iyisi icin caba gayret goster. Herseyin basi maneviyat inanc ve istikrar buna goven oldumu. Kendine guven yolundan asla donmeİnşallah Can'ım ya çok zor bir durumdayım manevi açıdan insülin seviyem 18 şimdi tahlileme baktım
Merhaba canım.bebişim 10 aylık şimdide acilden geldim ateşi varchuysuzluk uykusuzluk daha neler nelerBebisin kac aylik canim.Benimkisi 7aylik srnin halini cok iyi anliyorum
haklısın canım da yemesem çöpe gidecektiÜst üste iki ögün patates fazla olmus canim yaa
canım bebeğin üstünü çıkar bi kaba su koy. bi bezi ıslatıp suyunu sık çocuğun heryerine sür. ben o şekilde düşürüyordum ateşini. yalnız dikkat et baktın ateşi düştü üşümesin giydir hemen. Rabbim acil şifalar versin.Merhaba canım.bebişim 10 aylık şimdide acilden geldim ateşi varchuysuzluk uykusuzluk daha neler neler
Tşk.ederim canım.antibiyotik verdi doktor şuan ateşi normal tkip ediyorum.canım bebeğin üstünü çıkar bi kaba su koy. bi bezi ıslatıp suyunu sık çocuğun heryerine sür. ben o şekilde düşürüyordum ateşini. yalnız dikkat et baktın ateşi düştü üşümesin giydir hemen. Rabbim acil şifalar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?