Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar..menüm..
Sabah: soğanlı yumurta, peynir, beş zeytin, üç ceviz, şekersiz çay...
Akşam: dört lahana dolması, tarhana çorbası, salata..

Bugün leslie 4 mil yaptım su iki litreye yakın olmuştur..

ya su eşleşip yarismak hic nasip olmadi bana yapsak miki
Yapalim tabi canim
Selam kızlar benim bebiş bugün çok huysuz.gecede uyumuyo hiç.çok fenayım bunalıma girdim resmen.şimdi bi 2 saat uyusa keşke
Ayy canim Allah kolaylik ve sabir versin
Kizlar bende yediklerimi sayayim

Sabah bir kase kuru kayısı

Oglen 2 kase yayla corbasi ve gunluk menuyu kapatiyorum
Afiyet olsun tatlim
Free Takim 442. Etap

Oynakbaşı34( 94.5/ / /%)
İrem( 83/80.9 / 2.1/%)
Bak ne güzel gidiyor kilolarr
Ben de bir gün listede olabilecek miyim
Sanirim 77 de falan mı kalmıştın listede en son o kiloya gelince oylama yapip alicam listeye seni tatlim tekrar bi bakip net bilgi veririm sana
Canim bak sağlığın da etkileniyor lütfen üzülme artik çok güzel menunde sporunda çok güzel kilolar vereceksin eminim
Menü gayet güzel tatlim bitteri bi kare yeseydin daha iyiydi
Ooohh benim yeşil çayim tarçınlı ve karanfilli olsunnn menü güzel Asenacim tabi akşam sulu yemek olsa daha iyiydi ama geçmiş olsun başin agriyormus nasıl oldun simdi
Yazalim tatlim isimlerimizi yaziyim yanlarina yaşimizi yazalım en küçüğümüz kim acaba bencede burda olmak beraber zayiflamak ćoookk güzel
Sabah 2 yumurta 2 dilim kepek ekmeği şekersiz Çay.
Öğlen 1 kase yoğurt Brokoli 1 dilim kepek ekmeği
Akşam bir tane lahmacun 50 dk yürüyüş 100 mekik 5 bardak su
Gayet dengeli bi menü tatlınm spor da harika
Arkadaslar 1 kase daha kuru kayisi yedim menume ilave
Iyi yapmışsın canim afiyet olsun kayisi iyidir bağırsakları çalıştırır
Kendinle degil benimle yarış

Bende bi dahaki cumaya kadar 2 kg hedefim var hodri meydan diyelim mi kim hedefine ulasacak bakim
Ooohh siz eşleşmissiniz bilee ne güzel bu hafta da çekişmeli geçsin yarişalim o zmaannn

ÇOk güzel bir menü canim afiyet olsun spor da ćok iyi

Menüm
Sabah: 11.30: çemenli yumurta, 8 zeytin, biraz peynir bi kaç küçük parça kaşar ve salam, 2 lokma tahin pekmez, 1bucuk dilim çavdar ekmeği şekersiz çay
Ara:15.30: yarıdan az fazla elma 1 buçuk kaşık yoğurt
Spor: 30 twist haraketi, 30 istiridye haraketi,30 köpek işeme haraketi,50 squat,50 mekik
Aksam: 17.30:1 dolu kase yarmali nohutlu yayla ćorbasi, salata ve turşu
Su iki litre olmuştur

selam kızlar
sabah: omlet peynir
öğle: patates salatası bir tane sigara böreği
akşam: patates salatası

Canim soganli yumurtayi nasil yapiyorsun ikisinide cok severim.

SekerPancarii tamam canim sen isimlerimizi yazarsan bizde yanlarina yaslarimizi yazalim.

Aksam disari ciktim arkadaslar yemek yemeye girdi.israr etmelerine ragmn yemedim corba ictim ayip olmasinlar diye.
Yarin sabah ins sahile gidecegim.

İnşallah Can'ım ya çok zor bir durumdayım manevi açıdan insülin seviyem 18 şimdi tahlileme baktım
Canim benim 18 cokta fazla degil aslinda sanslisin bile bu seviyede yakalamjssin. Seker metabolizman bizulmadan insulini duzene sok bitanem. Bak inan 3 ayda 5 in altina duser sagligina kavusursun. Aglamkla bisi olmaz. Simdi basina geleni yani hastaligini nazikce kabullen ve onunla gene nazikce vedalas kenine terapi yap. su an bulundugun durum icin sukret ve daha iyisi icin caba gayret goster. Herseyin basi maneviyat inanc ve istikrar buna goven oldumu. Kendine guven yolundan asla donme

Menu yazayim bende
Cuma menum
Sabah cokelwkli yumurta avakado ceviz zeytin 1 minik parca köy ekmegi
Ogle 6 çeşit kurubaklagilden pilav tarzi yemwgimiz var ondan ve yogurt
Aksam. 1 cibik bitter. Kavurma. Corba. Brokoli. Ispanak. Heosinden azar azar yedim
Spor sbah 1 saat yurume
Aksam 30 dk karma egzersiz

İyi geceler kızlar menümü yazayım.pek bişey yok ama.
12.00...15 dk eliptik ( bebiş durmadı )
13.00... 2 haş.yum.beyazı 1 dil.kep.ekm.omlet 2 bardak 3 şekerli çay 4 zeytin.
18.00.. 30 dk eliptik..yine bebişim bırakmadı
19.00.. 3 bardak 3 şek.çay.10 tane filan yaprak sarma 3 biskrem.
Bugün çok yorgun uykusuz bi tuhaf gündü.iyiki annem geldide biraz daha iyi oldu.ama o gidince kabus geri başladı tabi.
İnş.yarın hepimiz için daha güzel olur.herkese iyi geceler.

Merhaba canım.bebişim 10 aylık şimdide acilden geldim ateşi varchuysuzluk uykusuzluk daha neler neler
canım bebeğin üstünü çıkar bi kaba su koy. bi bezi ıslatıp suyunu sık çocuğun heryerine sür. ben o şekilde düşürüyordum ateşini. yalnız dikkat et baktın ateşi düştü üşümesin giydir hemen. Rabbim acil şifalar versin.

Tşk.ederim canım.antibiyotik verdi doktor şuan ateşi normal tkip ediyorum.

S SEVTAL87 canim cok gecmis olsun bebeler hasta olmasinda nolursa olsun

Bende aksam misafirlikteydim yemek olunca gitmk istemedim ama esimin arkadaslariyla beraber olmak istedini gorunce kiyamadm gidelim dedim yatinda annem dua okutucak ona gidicm ve biseyler hazirlicaktik ablamlarla onlari yapicaktim..Neyse gittik cok guzel hazirlanmisti arkadasimiz ama sadece kucuk guveclerde hazirladigi turluden 3 catal yedim..ne dolmalara ne mezelere nede o muhtesem gorunen tatliya dokunmadm..!!!...meger esimde anahtari evde unutmus keyfim kaçmasn diyede soylememis bana arabada cilingir bekledik saat 1e geliodu eve girdigimizde simdide ayiptr soylemesi 2 tepsi börek yaptim aksama dogruda borulce salatasi yapmistim..Yarin 20 çesit olucak ALLAH'ım sen bana güç kuvvet ver YARABBIN ha bide aksamda kayinpederimin dogumgunu var boyle iste

SekerPancarii haftaya Cuma yani 11 aralikta 70,5 olmazsam beni at takimdan lutfen diskalifiye et beniii zaten hedefime 20 gun kalio 3 kiloyuda 20 gunde vermeliyim 67 olabilmem icin..Yalvaririm acima bana haftaya 70.5 olmazsam sen tutarsizsin de at beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…