- 15 Mart 2010
- 3.699
- 6.605
- 683
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.841
Menun guzel canım Rakibem benim :) bize gel tatlım yemeğe ...Slmmmmmmm.bugun;
08.00 1 zeytin az peynir 1 etimek form 1 su bardagi sut
11.00 2 kayisi 1 ceviz
13.00 1 kase tarcinli yogurt
17.30 2 yumurta 2 etimek form domates
Aksam acikirsam yogurt yerim.
Bugunde yemek yapamadim isten gelince acikmistim.kizlar beni yemege cagirin yoksa ac kalicam hepppp:):):)
Haftanin 3gunu falan gun boyu maydanoz suyu iciyorum.
Buarada yilbasi hedeflerimizi unutmayalim kizlar..benim 62 idi hedefim.5 kilo insallah.
Opuldunuz...
Caniimm niye ağliyosunn çok üzülürmAyy bende agladimcanım şu adetlerimiz bitsin ozaman yine eksileri göreceğiz ınsallah ....birde sen çok güzel spor yapıyorsun canım takip ediyorumda ben fazla yapamiyorum
Iyiki böyle bir grupta sizlerle birlikteyim canımmmm takım arkadaslarimmm
inşallah canım kurtulurum sagol bana güzel moral verdinİnşallah canım spor çok güzel yaa masallah sanaa bende bugün lazer e başladım bakalım tuylerdende kurtulurum ınsallah :)
Caniimm niye ağliyosunn çok üzülürmbi kaç güne inecek emin ol
Topladim kendimi canımmmCaniimm niye ağliyosunn çok üzülürmbi kaç güne inecek emin ol
Menunde sporunda çok güzel tatlimm afiyet olsunkızlarkahvaltıda yeşillik turp , 15 adet zeytin, 1 tane nar ve 1 çay bardağı kuruyemiş yedim 1 kibrit kutusu kadar kuruyemiş ile tereyağı tükettim... sonra 3 saat yürüyüş yaptım spor salonuna gitmedim adetim var çok agrımdan dolayı şimdide dünden balık -salata vardı onları tükettim...
Canim menun süper olmuş :) sporunda harikaMerhaba hanımlar bende menümü yazayım.
12.00... 2 haşlanmış yumurta beyazı
14.00... 35 dk eliptik+250 twester+150 mekik
15.00.. 2 şek.tarçınlı sütlü kahve 2 cicibebe
16.00... 1 tabak yoğurtlu ıspanak+3 salam
18.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Aralarda yeşilçay ve mısır püs.çayı form kayısı içiyorum 2-3 tanese gün kurusu.
İlerleyen saatlerdede yine form çaylarım ve biraz kuruyemiş olur.
Cok guzel bir menü canim benimmmmMenüm
Sabah: yeşil soğanlı yumurta , 1 buçuk dilim çavdar ekmeği , 5 zeytin , biraz süzme peynir, 2 lokma tahin pekmez iki küçük parca kaşar bir küçük parça salam şekersiz çay
Ara : 1 e yakin ayva ve şekersiz nescafe
Akşam:1 tabak nohut yemeği 1 tane kemikli et vardı içinde (kızımla yedik)
Biraz söğüş soğan
Spor yokama birazdan squat yapicuum
sagol canım benim sanada afiyet olsun bugün salona gitmedim karnım kasıklarım çok agrıyordu adetimin 2.günü ama kötü oldum bugünlük sadece yürüyüş yeterMenunde sporunda çok güzel tatlimm afiyet olsun
hep birlikte böyle olalımÇok sukur canim yine moda girdimmm
Saol canım ...ıyi yapmissin gitmemeyle sağlık daha önemli tatlimmsagol canım benim sanada afiyet olsun bugün salona gitmedim karnım kasıklarım çok agrıyordu adetimin 2.günü ama kötü oldum bugünlük sadece yürüyüş yeter
Saol canım ...ıyi yapmissin gitmemeyle sağlık daha önemli tatlimmyürüyüşün gayet güzel ....yeter bence bugunluk te
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?