- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.821
Aynen canim ya bende seviyorum ama birsureligine azaltcaz artıkBen çok severim turşu ve turşu suyuna
İnşallah canım yaaaAynen canım atarsın üzülme
İşte artıyi görünce insan kötü oluyorCuma günü bende öyleydim Can'ım regl etkiliyor daha olmadan öyleydi kilom üzülme
Bende cuma günü öyleydim ağlamaktan gözlerim şişti pazar bir tartıldım 79 kg şok dünde adetim geldi takma canımİşte artıyi görünce insan kötü oluyorsanki emeklerim hep boşa gitmiş gibi maydanoz kaynattim bakalım icecegim
Kuru fasulyeyi ,kısırı,barbunya çok yerim ben onların yanında hep bunlar olur ya of zor olucak benim içinAynen canim ya bende seviyorum ama birsureligine azaltcaz artık
Ayy bende agladimBende cuma günü öyleydim ağlamaktan gözlerim şişti pazar bir tartıldım 79 kg şok dünde adetim geldi takma canım
Evet Can'ım şu direnci kırmam lazım şubat 10 az kaldı tam 2 ayım var inşallah hep birlikte tatlımAyy bende agladimcanım şu adetlerimiz bitsin ozaman yine eksileri göreceğiz ınsallah ....birde sen çok güzel spor yapıyorsun canım takip ediyorumda ben fazla yapamiyorum
Anliyorum seni canım bende oyleyim çünkü o yemeklerin yanında olmassa olmaz gibi bende çeşit çeşit turşu kurdum birde bu sene ben onlara bakiyom onlar bana ...anneme ablama dağıttım artık :) ben kendime iki Bidon bıraktım canımKuru fasulyeyi ,kısırı,barbunya çok yerim ben onların yanında hep bunlar olur ya of zor olucak benim için
Sana guveniyorum valla canım benimmmEvet Can'ım şu direnci kırmam lazım şubat 10 az kaldı tam 2 ayım var inşallah hep birlikte tatlım
Tatlıyı ,ekmeği ,asitli içecekleri hazır gıdaları dışarda yemek yemeği özellikle Fast food tarzını bıraktım şunlardan vazgeçemem turşudan-acı biberden ,sade Türk kahvesi ve sade çaydan asla vazgecmemAnliyorum seni canım bende oyleyim çünkü o yemeklerin yanında olmassa olmaz gibi bende çeşit çeşit turşu kurdum birde bu sene ben onlara bakiyom onlar bana ...anneme ablama dağıttım artık :) ben kendime iki Bidon bıraktım canım
İnşallah hep birlikte çıtır hatunlar olalım kocalarımız artık beğensin biziSana guveniyorum valla canım benimmmŞubat 10 bekle arkadaşımı
En zararlilari birakmissin canım zaten helal olsun sana ...acı biberi sade kahve sade çay bunlara aynen devam et tursuyuda azcikkk azaltabilirsin; )Tatlıyı ,ekmeği ,asitli içecekleri hazır gıdaları dışarda yemek yemeği özellikle Fast food tarzını bıraktım şunlardan vazgeçemem turşudan-acı biberden ,sade Türk kahvesi ve sade çaydan asla vazgecmem
Kesinlikleeeee katılıyorum sana hadi bakalım insallahhhh :) çıtır çıtır gezecegizzİnşallah hep birlikte çıtır hatunlar olalım kocalarımız artık beğensin bizi
Sorma belki inanmazsın ama eşim yastıgın altına jelibon saklardı onları yemeden asla uyumazdım şimdi kokusu midemi bulandırıyor düşün artık o kadar tiksindim çayı Burçak bisküvisiz içmezdim bitti hayatıma giremezler artık her akşam tv karşısında mutlaka acılı cips yerdim bitti şükürler olsun rabbime buna da şükür ama bu sefer gerçekten vericem kurtulmak istiyorum ve yuvamı kurtarmak istiyorum eşimi çok seviyorum gözlerim doldu yineEn zararlilari birakmissin canım zaten helal olsun sana ...acı biberi sade kahve sade çay bunlara aynen devam et tursuyuda azcikkk azaltabilirsin; )
Canimmmm benimmm tabikii kurtaracaksinn buna inaniyorum ben baksana nelerden vazgecmissin zevklerinden cips ten bisküvi den ve bunu basarabilmissin kendini salmamissin birakmamissin helal olsun sana yuvanı kurtarmak için cabaliyorsun kesinlikle eminim canım sonuç alacaksın çok güzel olacaksın vazgeçme yeterki ....oda seni çok seviyordur emin ol bundan ama erkekler bazen bizim anlayamayacagimiz şekilde bazı şeylere takiliyor lar geçecek oda inşallah canım ...bak jelibondan tiksindigin gibi hicbirseyi canın istmeyecek artık ...hersey çok güzel olacak bitanemm benimmmSorma belki inanmazsın ama eşim yastıgın altına jelibon saklardı onları yemeden asla uyumazdım şimdi kokusu midemi bulandırıyor düşün artık o kadar tiksindim çayı Burçak bisküvisiz içmezdim bitti hayatıma giremezler artık her akşam tv karşısında mutlaka acılı cips yerdim bitti şükürler olsun rabbime buna da şükür ama bu sefer gerçekten vericem kurtulmak istiyorum ve yuvamı kurtarmak istiyorum eşimi çok seviyorum gözlerim doldu yine
Allah yardimcin olsun csnim .hersey istedigin gibi olur insaallah. Sen moralini bozma ve güclü ol inan basarabilirsinmiyav_su .!.:Sorma belki inanmazsın ama eşim yastıgın altına jelibon saklardı onları yemeden asla uyumazdım şimdi kokusu midemi bulandırıyor düşün artık o kadar tiksindim çayı Burçak bisküvisiz içmezdim bitti hayatıma giremezler artık her akşam tv karşısında mutlaka acılı cips yerdim bitti şükürler olsun rabbime buna da şükür ama bu sefer gerçekten vericem kurtulmak istiyorum ve yuvamı kurtarmak istiyorum eşimi çok seviyorum gözlerim doldu yine
İnşallah Can'ım iyi ki varsınız hep birlikte verelim şu kiloları adetimde bitsin geceleride dua okumak istiyorum yoksa düzelemicem artık herşeyim spor oldu arkadaşlarımla bile spor sonrası görüşüyorum ailemde öyle verelim kurtulalım şu hastalıktanCanimmmm benimmm tabikii kurtaracaksinn buna inaniyorum ben baksana nelerden vazgecmissin zevklerinden cips ten bisküvi den ve bunu basarabilmissin kendini salmamissin birakmamissin helal olsun sana yuvanı kurtarmak için cabaliyorsun kesinlikle eminim canım sonuç alacaksın çok güzel olacaksın vazgeçme yeterki ....oda seni çok seviyordur emin ol bundan ama erkekler bazen bizim anlayamayacagimiz şekilde bazı şeylere takiliyor lar geçecek oda inşallah canım ...bak jelibondan tiksindigin gibi hicbirseyi canın istmeyecek artık ...hersey çok güzel olacak bitanemm benimmmbiz varız bak yanındayız
Amin cümlemize Can'ım iyice takıntılı oldum şu kiloya sonra gözlüklerimden kurtulcam sonrada vücûd kıllarımdan hepsini planladımAllah yardimcin olsun csnim .hersey istedigin gibi olur insaallah. Sen moralini bozma ve güclü ol inan basarabilirsin
İnşallah canım spor çok güzel yaa masallah sanaa bende bugün lazer e başladım bakalım tuylerdende kurtulurum ınsallah :)İnşallah Can'ım iyi ki varsınız hep birlikte verelim şu kiloları adetimde bitsin geceleride dua okumak istiyorum yoksa düzelemicem artık herşeyim spor oldu arkadaşlarımla bile spor sonrası görüşüyorum ailemde öyle verelim kurtulalım şu hastalıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?