Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende cuma günü öyleydim ağlamaktan gözlerim şişti pazar bir tartıldım 79 kg şok dünde adetim geldi takma canım
Ayy bende agladim canım şu adetlerimiz bitsin ozaman yine eksileri göreceğiz ınsallah ....birde sen çok güzel spor yapıyorsun canım takip ediyorumda ben fazla yapamiyorum

Kuru fasulyeyi ,kısırı,barbunya çok yerim ben onların yanında hep bunlar olur ya of zor olucak benim için
Anliyorum seni canım bende oyleyim çünkü o yemeklerin yanında olmassa olmaz gibi bende çeşit çeşit turşu kurdum birde bu sene ben onlara bakiyom onlar bana ...anneme ablama dağıttım artık :) ben kendime iki Bidon bıraktım canım

Tatlıyı ,ekmeği ,asitli içecekleri hazır gıdaları dışarda yemek yemeği özellikle Fast food tarzını bıraktım şunlardan vazgeçemem turşudan-acı biberden ,sade Türk kahvesi ve sade çaydan asla vazgecmem

En zararlilari birakmissin canım zaten helal olsun sana ...acı biberi sade kahve sade çay bunlara aynen devam et tursuyuda azcikkk azaltabilirsin; )

En zararlilari birakmissin canım zaten helal olsun sana ...acı biberi sade kahve sade çay bunlara aynen devam et tursuyuda azcikkk azaltabilirsin; )
Sorma belki inanmazsın ama eşim yastıgın altına jelibon saklardı onları yemeden asla uyumazdım şimdi kokusu midemi bulandırıyor düşün artık o kadar tiksindim çayı Burçak bisküvisiz içmezdim bitti hayatıma giremezler artık her akşam tv karşısında mutlaka acılı cips yerdim bitti şükürler olsun rabbime buna da şükür ama bu sefer gerçekten vericem kurtulmak istiyorum ve yuvamı kurtarmak istiyorum eşimi çok seviyorum gözlerim doldu yine

Canimmmm benimmm tabikii kurtaracaksinn buna inaniyorum ben baksana nelerden vazgecmissin zevklerinden cips ten bisküvi den ve bunu basarabilmissin kendini salmamissin birakmamissin helal olsun sana yuvanı kurtarmak için cabaliyorsun kesinlikle eminim canım sonuç alacaksın çok güzel olacaksın vazgeçme yeterki ....oda seni çok seviyordur emin ol bundan ama erkekler bazen bizim anlayamayacagimiz şekilde bazı şeylere takiliyor lar geçecek oda inşallah canım ...bak jelibondan tiksindigin gibi hicbirseyi canın istmeyecek artık ...hersey çok güzel olacak bitanemm benimmm biz varız bak yanındayız

Allah yardimcin olsun csnim .hersey istedigin gibi olur insaallah. Sen moralini bozma ve güclü ol inan basarabilirsin

İnşallah Can'ım iyi ki varsınız hep birlikte verelim şu kiloları adetimde bitsin geceleride dua okumak istiyorum yoksa düzelemicem artık herşeyim spor oldu arkadaşlarımla bile spor sonrası görüşüyorum ailemde öyle verelim kurtulalım şu hastalıktan

İnşallah canım spor çok güzel yaa masallah sanaa bende bugün lazer e başladım bakalım tuylerdende kurtulurum ınsallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…