- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.801
Aynen bende oylee tartida önce yemiyorum :) yoksa bendee çok severimmmmAynen bende bengiim valla haftasonu yada pazartesi falan yiyorum sonraki günler korkuyorum ödem tutarsa diyeama çokkk seviyorum turşuuuu
Bengiimm tartilma artik canim bozma moralini reglsin ya ondandir maydanoz kaynatip suyunu içebilirsin bak ödem atıyorAyy selinimmm moralim cok bozuk şimdide 70 çıktımne yapcam ben çok çaresiz hissediyorum kendimi
Ocakta patlıcani közleyip salatasini yapabilirsin canim ayranla harika olurEvet dün akşam üstü yoğurdu öyle yedim.yoğurt kurtarıcım oldu bu aralar.
ama 1 haftadır yemek yapmıyorum bu akşam yemek yemeliyim normal...evde patlıcan var ne yapabilirim hafif bişeyler.
Hemen kalkiyorum maydanoz kaynatmayaBengiimm tartilma artik canim bozma moralini reglsin ya ondandir maydanoz kaynatip suyunu içebilirsin bak ödem atıyoraa bak karabugday da çok güzel ödem atiyor istersen bir veya iki gün karabugday kürü de uygulayabilirsin hem o kilo değil ödem böyle düşün tatlim stres de kiloyu etkiliyor
Güzel menu tatlim boll su iç atar ödemiKizlar sabah +300gr gösterdi tardi.dün aksam tursu yemistim ödemdir deyip avunuyorum.kahvaltim:2yumurta ve peynir le omlet ,10 zeytin, biber, iki yaprak marul, bir avuc badem ceviz karisik.ekmek hic yok ögle yemegide yok.aksama firinda sebzeli tavuk var.ondan yerim birazda yogurt.
Sende iyiki varsin caniiimmmmmHemen kalkiyorum maydanoz kaynatmayakarabugdayida burada bulamam csnim gaziantebin ilcesindeyim ya bulunmuyor burda öyle şeyler ama maydanozu hemen kaynatiyorum teşekkür ederim canım benimm ıyiki varsiniz yaaa
canım hoşbuldum kötü valla canım benim kilo aldım ama bugün tartılmadım dün tartılmıştım 65.7 idiHoşgeldin nicemmmm :) nasıl durumlar kötü demissin bi kilo bildir bakalım
Oylemi tamam canım :) hazırlıyorum şimdiBengimm özellikle saplarindan koy
Hallederiz canım beraberce bozma moralinicanım hoşbuldum kötü valla canım benim kilo aldım ama bugün tartılmadım dün tartılmıştım 65.7 idi
440. Etapta 63.7 yle izne ayrilmissin canim bozma moralini bu hafta olmadi öbür hafta halledersin sen beraber hallederizcanım hoşbuldum kötü valla canım benim kilo aldım ama bugün tartılmadım dün tartılmıştım 65.7 idi
Cuma günü bende öyleydim Can'ım regl etkiliyor daha olmadan öyleydi kilom üzülmeBenim bildirimim dehşet vericibugün regl oldum
Cuma 68.8
Pazartesi 69.6 kesin regl dan böyle oldu uff yaa
Geçmiş olsun canımSelam kızlar.kilo bil.yapayım bende
Cuma... 67.7
Bugün ... 67.5
Giden .. 200 gr
Bebişim çok hasta bugün tekrar doktora götürcem eşim gelince biran önce düzelir inş.
Ben çok severim turşu ve turşu suyunaTabi canim yapıyor vücutta şu tutuyor ben diyetisyene giderken bizzat gördüm tartidabana tursumu yedin salgam mi için diye soruyordu oyüzden çok canım çektiğinde yiyorum artık vede ölçülü
yaz tabi canım...en olmadı patlıcan yemegi ve karabugday yapacagım.Ocakta patlıcani közleyip salatasini yapabilirsin canim ayranla harika olurbirde annem patlican ve bulgurla bir yemek yapar üstüne yoğurt döküp yiyoruz çok severim istersen onunda yazarim tarifini
hoşbuldum canım benimSlm nice cimmmm nasilsiniki hafta oldu dimi izine ayrilali kilo almadin umarim çünkü kilo almiş olarak listeye dönemiyorsun
Okul günleri Yemekhanede ne çıkıyosa yiyorum ablacımirem cim
Ben aksama degilde melegim gun boyu az yemene takıldım. Beslenme duzenine en yakin menukeri yapman sıkılmadan yapman icin sadece oneri.
Okula gidiyorsun aksamlari en uygun seyleri ye mesela corba ve ekmeksiz yemek yiyebilirsin
Aynen canım atarsın üzülmeBenim bildirimim dehşet vericibugün regl oldum
Cuma 68.8
Pazartesi 69.6 kesin regl dan böyle oldu uff yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?