Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy selinimmm moralim cok bozuk şimdide 70 çıktım ne yapcam ben çok çaresiz hissediyorum kendimi
Bengiimm tartilma artik canim bozma moralini reglsin ya ondandir maydanoz kaynatip suyunu içebilirsin bak ödem atıyor aa bak karabugday da çok güzel ödem atiyor istersen bir veya iki gün karabugday kürü de uygulayabilirsin hem o kilo değil ödem böyle düşün tatlim stres de kiloyu etkiliyor

Evet dün akşam üstü yoğurdu öyle yedim.yoğurt kurtarıcım oldu bu aralar.
ama 1 haftadır yemek yapmıyorum bu akşam yemek yemeliyim normal...evde patlıcan var ne yapabilirim hafif bişeyler.
Ocakta patlıcani közleyip salatasini yapabilirsin canim ayranla harika olur birde annem patlican ve bulgurla bir yemek yapar üstüne yoğurt döküp yiyoruz çok severim istersen onunda yazarim tarifini

Hemen kalkiyorum maydanoz kaynatmaya karabugdayida burada bulamam csnim gaziantebin ilcesindeyim ya bulunmuyor burda öyle şeyler ama maydanozu hemen kaynatiyorum teşekkür ederim canım benimm ıyiki varsiniz yaaa

Güzel menu tatlim boll su iç atar ödemi

canım hoşbuldum kötü valla canım benim kilo aldım ama bugün tartılmadım dün tartılmıştım 65.7 idi
Hallederiz canım beraberce bozma moralini bende bugün kotuyum moralmen ama selinimmm sağolsun siz sağolun geri topluyorum kendimi beraberce üstesinden geliriz csnim bebisin nasil

canım hoşbuldum kötü valla canım benim kilo aldım ama bugün tartılmadım dün tartılmıştım 65.7 idi
440. Etapta 63.7 yle izne ayrilmissin canim bozma moralini bu hafta olmadi öbür hafta halledersin sen beraber hallederiz bebiş nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…