- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.861
Eveeeettthep birlikte böyle olalım
Ooo süper selinimmmSporda yaptim accikk
60 squat 30 ardan 60 tane de bacak hareketimisafirlikte bu kadar oldu şuan herkes çit çit çekirdek işliyor bende onlara bakıyorum
Yasasiiiinnn yemeyince çok mutlu oluyoruummOoo süper selinimmmbende çocuklara mısır patlattım ağzıma koymadim yaşasın irademizzzzz
Tşk.ederim canım.kuzucum aynı oynarsak keyfi iyi.Canim menun süper olmuş :) sporunda harikanasıl oldu kuzucun canım
İyi masallah tatlimm :)Tşk.ederim canım.kuzucum aynı oynarsak keyfi iyi.
Gözlerim seni arıyordu neslimmm :) bizde özledik seni
Takip de misin Can'ım benim kaybetsem bile üzülmem çünkü cezamız spormuş bayılırım spor yapmayaşaka bir yanada evet inşallah görücez Can'ım ya teşekkür ederim güzel motıvasyonun için Can'ım renkli rakibem
allahım ben napim nerelere gidimmm acı bana ben haftada veriyom millet 2 gunde 5oogr veriyoo imdat yaaaRengarenkNesli buyur canım hemen yapıyorum cuma günü kilom : 80.300 gr bugün : 79.800 gr dikkat et bu kedicik aslana dönüştü
işallah selinimOohh haftaya eksiyle başlamişsin ne güzel neslim bu hafta kesin 73 lerdesiinn
eyvahlar olsunnrakibim...RengarenkNesli nerdesin senin kedicik aslan oldu gardını al bak sana kılıç çektim
afiyet olsun renkli rakibem benim ben 3 saat yürüdüm regl olmasaydım spor salonunda giderim ama gitmedim hadi şanslısınp.tesi menum
7,45: 1 dlm ekmek+yumurta+avakado+zeytin+ceviz+lor+yeşillik
13,00 : 1 kase yoğurt+ az kıymalı patlıcan salatalık
18,15: 1 kase tarhana+ 10 tane minik karalahana sarması+yoğurt+brokoli haşlama
spor: 45dk yurume
egzersiz yapasım yok
Nerdesin bengisu istanbuldan gelirum bak duzenli yemek var dersenMenun guzel canım Rakibem benim :) bize gel tatlım yemeğe ...ay yakın olsak ne güzel olurdu maydanoz suyu da süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?