- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.901
Çok iyi menun nesliiimmp.tesi menum
7,45: 1 dlm ekmek+yumurta+avakado+zeytin+ceviz+lor+yeşillik
13,00 : 1 kase yoğurt+ az kıymalı patlıcan salatalık
18,15: 1 kase tarhana+ 10 tane minik karalahana sarması+yoğurt+brokoli haşlama
spor: 45dk yurume
egzersiz yapasım yok
Günaydın Can'ım geçmiş olsunKizlar gunaydin..Sifir uykusuzum ve hala migrenim tam gaz..Sanirim kizim dis cikario gece hic uyumadi hafif atesi vardi emmedi ve uyurken oyle sesler cikarioduki icim parcalandi gozumu yumamadim..Burnu tikanik hiriltisi var ve oksurmeye basladi karni agrio die suphelendim ama atesi cikar diye sicak havlu falanda koyamadik..dr.a gidicz bugun zombi gibiyim biri olsada bi kahve yapsa bana beynim patlio
geçmiş olsun Allah şifa versin kızınada sanada.migren cok zordur bilirimKizlar gunaydin..Sifir uykusuzum ve hala migrenim tam gaz..Sanirim kizim dis cikario gece hic uyumadi hafif atesi vardi emmedi ve uyurken oyle sesler cikarioduki icim parcalandi gozumu yumamadim..Burnu tikanik hiriltisi var ve oksurmeye basladi karni agrio die suphelendim ama atesi cikar diye sicak havlu falanda koyamadik..dr.a gidicz bugun zombi gibiyim biri olsada bi kahve yapsa bana beynim patlio
inşallah canım benim toparlanmalıyım zaten böyle olmazHallederiz canım beraberce bozma moralinibende bugün kotuyum moralmen ama selinimmm sağolsun siz sağolun geri topluyorum kendimi beraberce üstesinden geliriz csnim bebisin nasil
canım çok geçmiş olsun benim kızımda çıkardı 2 tane geçenlerde çokm acı çektik sorma seni çok iyi anlıyorumKizlar gunaydin..Sifir uykusuzum ve hala migrenim tam gaz..Sanirim kizim dis cikario gece hic uyumadi hafif atesi vardi emmedi ve uyurken oyle sesler cikarioduki icim parcalandi gozumu yumamadim..Burnu tikanik hiriltisi var ve oksurmeye basladi karni agrio die suphelendim ama atesi cikar diye sicak havlu falanda koyamadik..dr.a gidicz bugun zombi gibiyim biri olsada bi kahve yapsa bana beynim patlio
bunu nerde ölçüyorlar canım.birde sınırları falan ne nasıl anlıyoruz.bende isterim aslında.bugün vucud analizi yaptırdım kızlar
kilo 65.7
BMI 24.1
yağ %29.5
boy 165
yumuşak kas dokusu 42 kg
iskeletsel kas 26 kg
üzüldüm ya vucut kitle endeksim normal çıksa da bedenimde 19 kilo yağ varmış ya yağsız kilomda 46(((
Yok tatlim olur mu ekleyemedik bizKizlar haftalik listede adimi goremedim beni gruptan dıslamadiniz degil mi
Anladim canim ya bende o arada takım dışı edildim zannettim
Banlandin mi canim hayirdir neden giremedinAnladim canim ya bende o arada takım dışı edildim zannettim
Son hız devam ediyirum insallah cuma gunu hepimiz icin bol eksili gecer
Evet ya maalesef banlandim bdv ya actigim konular vardi konulari silmistim yasakmis bilmiyordum o yuzden banlandimBanlandin mi canim hayirdir neden giremedininşallah canim cumaya booll eksi görürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?