- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.921
Iyi neyseki çabuk geldin canimEvet ya maalesef banlandim bdv ya actigim konular vardi konulari silmistim yasakmis bilmiyordum o yuzden banlandim
Öyle oldu cok sukurIyi neyseki çabuk geldin canim
bizim işyerinin sağlık birimi ölçtü canım ama diyetisyenler yapıyor heralde hastaneler debunu nerde ölçüyorlar canım.birde sınırları falan ne nasıl anlıyoruz.bende isterim aslında.
Canım merhaba.benim bebişde aynı.hırıltı burnu tıkalı ve öksürük.sadece emiyo başka bişey yemiyo.ateşide çok.dün gece götürdüm hava verdiler iğne verdiler şurupla.hiç bekletme hemen iyi bi doktora götür . çok geçmiş olsun canım.Kizlar gunaydin..Sifir uykusuzum ve hala migrenim tam gaz..Sanirim kizim dis cikario gece hic uyumadi hafif atesi vardi emmedi ve uyurken oyle sesler cikarioduki icim parcalandi gozumu yumamadim..Burnu tikanik hiriltisi var ve oksurmeye basladi karni agrio die suphelendim ama atesi cikar diye sicak havlu falanda koyamadik..dr.a gidicz bugun zombi gibiyim biri olsada bi kahve yapsa bana beynim patlio
selam canım ayda 4 kilo çok normal canım hiç telaşlanmaslm kızlar.
dün kaçamak yoktu.30 dk hafif hareket yaptım zumbamsı (tam değil ) 10 dk da karın...
bugün 66.4 kiloydum cumaya kadar vermem gereken 900 gr kaldı.
kızlar bir arkadaşım ayda 4,5 kilo veren kişilerin ille bir sağlık sorunun cıktığını falan dedi örnek vererek çevresinden.
bende şu an 4,5 kilo verme durumundayım ama sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum.sorun olmaz değil mi farkında olmadan kötü mü yapıyorum acaba,buaralar ana yemek yapamıyorum fazla oun haricinde herşeyden yemeye calışıyorum yine zararlı şeyleri kestim ben.
Bende rakibem ortalikta yok korktu galiba diyodum.ama sen eksideymisinEvet ya maalesef banlandim bdv ya actigim konular vardi konulari silmistim yasakmis bilmiyordum o yuzden banlandim
Hoşgeldin canımÖyle oldu cok sukur
Cok fena alismisim buraya olmadimi buyuk bosluk hissettiriyor
Sagolsin canım sıkıntı degil ben grup dışı edildigimi zannettinde ondan biraz fazlaca heyecan yaptim sanirimHoşgeldin canımtabloyu yapamadık oyüzden adın yok tatlım halledecegiz insallah
Bayby night şurup var bitkisel verebilirsin onaEvet canım diş çıkarıyo ağrı yapıyo heralde uyumuyooorrr..
Teşekkürler canım bakayım ben ona yoksa kabus oldu günler..Bayby night şurup var bitkisel verebilirsin ona
Böyle durumlarda en iyisi uyumak oluyor canim hem dinlenirsin uyu istersenKızlar hiç ac degilim ama can sıkıntısından gozlerim yiyecek birseyler araniyo kendimi zor tutuyorum biliyorum ki bir lokma yesem arkasi kesilmeyecek o yuzden kendimi tutuyorum
Ders calismam lazim ama uyusam mi acaba zaten aklimda bisey almiyo ayyy napacsm ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?