- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.941
Afiyet olsun canim bebisin nasilArkadaşlar 1 yumurta yedim bi parça ekmekle ve çay 3 bardak 1 şekerli limonlu
Çok güzel bir menü tatlimSelam kızlar..menüm...
Sabah: kıymalı yumurta, peynir, beş zeytin, dört ceviz, bir bardak süt..
Akşam: bir tabak pırasa yemeği, dört köfte, ayran..
Menün güzel canim lokumu az yemissin tadimlikKahvaltim; 1yumurta, 10zeytin, kk peynir,2ysprak marul, yarim kapya biber,1mandalina, bir avuc badem ceviz.
ögle yarim kase corba, bir kuru erik ,3ceviz , bir lokum.
aksam; bir kase tarhana corbasi ve bol yogurt lu karnabahar haslamasi düsünüyorum.ögle 1saat yürüyüşümü yaptim.
Dengeledikce sorun yok bengimm çok da yememişsin zatenKızlaar nasıl gidiyorben bugün komsudayım meşhur antep koftesinden yoğurdu yedim ama Aksam birsey yemicem oyüzden menümü yazayım
Sabah 2 dilim t.b ekmegi peynir yumurta
Öğlen 5 skim köfte salata 2 bardak ayran
Aksam birsey yemicem sadece şekersiz kahve içersem içerim veya yesilcay
Hayir canim sen çok iyi gidiyorsun ayda 4 5 kilo gayet güzelslm kızlar.
dün kaçamak yoktu.30 dk hafif hareket yaptım zumbamsı (tam değil ) 10 dk da karın...
bugün 66.4 kiloydum cumaya kadar vermem gereken 900 gr kaldı.
kızlar bir arkadaşım ayda 4,5 kilo veren kişilerin ille bir sağlık sorunun cıktığını falan dedi örnek vererek çevresinden.
bende şu an 4,5 kilo verme durumundayım ama sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum.sorun olmaz değil mi farkında olmadan kötü mü yapıyorum acaba,buaralar ana yemek yapamıyorum fazla oun haricinde herşeyden yemeye calışıyorum yine zararlı şeyleri kestim ben.
Ne güzell canim kilomuzu verip korumaya geçtikten sonra da tadımlik yemeyi öğrendik mi tamamdirrKizlar disardaydik.arkadaslar yediler ictiler hic ozenmedim eksikliginide hissetmedim.insallah bu durum patlamaz ya...cok bilinclendim valla....ayyyy ne guzel...
Tşk.ederim canım.iğne yaptırdık ama hırıltı devam ediyo.bu gecede burda kalcam bakalım.Afiyet olsun canim bebisin nasil
Belediyenin spor salonuna gidiyorum hafta içi her günÇok iyi iremcimsporda harika
Süpermiş.Belediyenin spor salonuna gidiyorum hafta içi her gün
Gün yaptık derken detayda ne varMenüm
Sabah geç kalktım 1 tane küçük elma
Öğle sınıfça gün yaptık
Arada 1 muz
Akşam
3 kaşık yayla çorbası
1 buçuk saat spor
Çok geçmiş olsun canim dikkat et kendine saglığın herseyim basinda gelirGünaydın kızlar ben dün. Çok kötü hasta oldum sormayın halen daha fenayım 8 aralık sabah kahvaltım :1 haşlanmışın yumurta ,turp ve mor lahana ,avuç içi kadar peynir,15 adet zeytin,1 çay bardağı kuruyemiş akşam ise saç böreği ve çay beni hasta etti kızlar fenalık geçirdim arkadasa gittim oda saç böreği yapmış yemez olaydım önceden Nasıl yemiş onları çok kötüyüm sabah mide doktoruna gidicem geceden beri yapmadığım kalmadı
Geçmiş olsun canimmmmm ağır geldi belkide kesmistin ya hamurislerini. ...doktora git tatlım ihmal etmeGünaydın kızlar ben dün. Çok kötü hasta oldum sormayın halen daha fenayım 8 aralık sabah kahvaltım :1 haşlanmışın yumurta ,turp ve mor lahana ,avuç içi kadar peynir,15 adet zeytin,1 çay bardağı kuruyemiş akşam ise saç böreği ve çay beni hasta etti kızlar fenalık geçirdim arkadasa gittim oda saç böreği yapmış yemez olaydım önceden Nasıl yemiş onları çok kötüyüm sabah mide doktoruna gidicem geceden beri yapmadığım kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?