- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #123.961
Cok gecmis olsun canim nane limon kaynatip icsen iyi geliyoGünaydın kızlar ben dün. Çok kötü hasta oldum sormayın halen daha fenayım 8 aralık sabah kahvaltım :1 haşlanmışın yumurta ,turp ve mor lahana ,avuç içi kadar peynir,15 adet zeytin,1 çay bardağı kuruyemiş akşam ise saç böreği ve çay beni hasta etti kızlar fenalık geçirdim arkadasa gittim oda saç böreği yapmış yemez olaydım önceden Nasıl yemiş onları çok kötüyüm sabah mide doktoruna gidicem geceden beri yapmadığım kalmadı
Şeker de çıktı midemde agrıdı Can'ım seker 210 du ölçtüm şimdi geldim doktordan mide doktoru ağır gelmiş dedi zaten yemem gereken birşeydi fena oldum sabahı ettim yani şimdi hafif bir kahvaltı yapıcam sonra yürüyüşe çıkıcam sagol canımCok gecmis olsun canim nane limon kaynatip icsen iyi geliyo
Evet hemde çok ağır geldi sorma tatlım doktordan geldim mideye ağır gelmiş dedi tabi şekerde çıktı 210 şimdi hafif bir kahvaltı hemen yürümem lazım sagol canımGeçmiş olsun canimmmmm ağır geldi belkide kesmistin ya hamurislerini. ...doktora git tatlım ihmal etme
Sagol Can'ım sen nasılsınÇok geçmiş olsun canim dikkat et kendine saglığın herseyim basinda gelir
Bayağı bir karışık tatlı falanGün yaptık derken detayda ne var
Sagolsin canim iyi olmaya calisiyorum bende bu gunlerde kendimi yememek icin zor tutuyorumSagol Can'ım sen nasılsın
Tut kendini rakibem yeme sakin .bu kilolar gidecekSagolsin canim iyi olmaya calisiyorum bende bu gunlerde kendimi yememek icin zor tutuyorum
Insallah ustesinden gelicez
Rakibem guven bana onceden bu durumda olsam onume her geleni yerdim ama cok azimli gidiyorum sonucta kimin rakibesiyimTut kendini rakibem yeme sakin .bu kilolar gidecek
tartı günü cuma değilmiydi yahuKahvaltim; 1yumurta ve1muzla yaptigim omlet,1 kücük cay bardagi badem ceviz ve sekersiz cay.bugün az yemeyi planliyorum yarin tarti günü malum.bakalim tarti yarin ne diyecek ama dogrusu pek umudum yok
Ne kadar güzel vermişsin özel bir şey yapıyormusunslm kızlar.moralim pek iyi değil.kilomada sıkıntıdan hergün bakıyorum.cuma 67 idim.şimdi 65.9 hedefime 400 gr kaldı cumaya kadar.aslında iyi bişey.iştahımda yok pek zaten aburcuburuda bıraktım oyüzden sıkıntı olmuyo galiba.
Ne için ders çalışıyorsun bende çalışıyorum ya kendini motive etmelisinBayağı bir karışık tatlı falan
Ama tek öğün olarak onu yedim gün içinde. Bi de spor salonu gerçekten güzel 45 dk hocayla çalışıyoruz her gün değişik şeyler yapıyoruz iyi oluyo. Benim için tek eksisi eve geldiğimde yorgunluktan uyKum geliyo uyuyorum ders çalışmam çok aksıyo
Maşallah ne kadar güzelsin canimregl oldum iştahım kaçtı henüz bir Parça peynir azcık ekmek yedimhergün böyle olsa ne güzel olur bu arada resmimi koyayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?