Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cok gecmis olsun canim nane limon kaynatip icsen iyi geliyo

Selamın aleyküm Kizlarrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Maalesef benim takoz bozulduğu icin kaç gündür ancak kendi takimima yazmaya fırsat oluyordu cepten zor oluyor diye ama aklim buralarda da kalinca az zorlanayim ne olacak dedim :)

Umarım herkes iyidir ve cumaya cok güzel rakamlar görürüz

Cok gecmis olsun canim nane limon kaynatip icsen iyi geliyo
Şeker de çıktı midemde agrıdı Can'ım seker 210 du ölçtüm şimdi geldim doktordan mide doktoru ağır gelmiş dedi zaten yemem gereken birşeydi fena oldum sabahı ettim yani şimdi hafif bir kahvaltı yapıcam sonra yürüyüşe çıkıcam sagol canım

Geçmiş olsun canimmmmm ağır geldi belkide kesmistin ya hamurislerini. ...doktora git tatlım ihmal etme
Evet hemde çok ağır geldi sorma tatlım doktordan geldim mideye ağır gelmiş dedi tabi şekerde çıktı 210 şimdi hafif bir kahvaltı hemen yürümem lazım sagol canım

Gün yaptık derken detayda ne var
Bayağı bir karışık tatlı falan
Ama tek öğün olarak onu yedim gün içinde. Bi de spor salonu gerçekten güzel 45 dk hocayla çalışıyoruz her gün değişik şeyler yapıyoruz iyi oluyo. Benim için tek eksisi eve geldiğimde yorgunluktan uyKum geliyo uyuyorum ders çalışmam çok aksıyo

slm kızlar.moralim pek iyi değil.kilomada sıkıntıdan hergün bakıyorum.cuma 67 idim.şimdi 65.9 hedefime 400 gr kaldı cumaya kadar.aslında iyi bişey.iştahımda yok pek zaten aburcuburuda bıraktım oyüzden sıkıntı olmuyo galiba.

Kahvaltim; 1yumurta ve1muzla yaptigim omlet,1 kücük cay bardagi badem ceviz ve sekersiz cay.bugün az yemeyi planliyorum yarin tarti günü malum.bakalim tarti yarin ne diyecek ama dogrusu pek umudum yok

slm kızlar.moralim pek iyi değil.kilomada sıkıntıdan hergün bakıyorum.cuma 67 idim.şimdi 65.9 hedefime 400 gr kaldı cumaya kadar.aslında iyi bişey.iştahımda yok pek zaten aburcuburuda bıraktım oyüzden sıkıntı olmuyo galiba.

Ne için ders çalışıyorsun bende çalışıyorum ya kendini motive etmelisin

Slm kizlar kaç gündür annemlerdeyim gelemedim pek ay biraz yeme düzeni bozuldu yarın hemen tartilip durumu kontrol etmek için sabırsızlaniyorum keyifler pek iyi değil bi türlü işe giremiyor eşim bekledigimiz yerlerden haber gelmiyor bunaldik iyce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…