- 20 Temmuz 2010
- 1.053
- 382
- 123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.081
Maşallah sana başarılı olursun umarım ben hukuk okudum işsiz kaldımBen tıp ta okuyorum 5. Sınıfım onun için cnm
Sabahları muz yemek zararlı mı ya birine sordum kan şekerini çok yükseltiyor falan dedi ama araştırdım muz diyeti diye bişey varmışCok iyi olmuş menun iremcimspor da vaarr
İnşallah canım sen de olumsuz düşünme güzel bir yerde çalışmaya başlarsın inşallah sen deMaşallah sana başarılı olursun umarım ben hukuk okudum işsiz kaldım
Hukuk okuyup issiz kalanlarda mi varmis o zaman ben kendi halimi hic dert etmeyimMaşallah sana başarılı olursun umarım ben hukuk okudum işsiz kaldım
Can'ım sabah yenilen meyve birşey yapmıyor gece yersen o Zaman kan şekerini yükseltip yağa çeviriyor ben bazen yumurta yerine kahvaltıda muz yerimSabahları muz yemek zararlı mı ya birine sordum kan şekerini çok yükseltiyor falan dedi ama araştırdım muz diyeti diye bişey varmış
Aynen ben de öyle yapıyorumCan'ım sabah yenilen meyve birşey yapmıyor gece yersen o Zaman kan şekerini yükseltip yağa çeviriyor ben bazen yumurta yerine kahvaltıda muz yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?