- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.061
CANIM BENİM KIZIMDA OLMUŞTU ÖYLE IHLAMUR VE yva yaprağın kaynat içine pekmez koy içirsevgiliii anneler kizim 6 aylik ve balgamli oksuruyor ne yapabilriim dr peditus verdi 3 gun kullan dedi bugun 2.gun ama bi degisiklik yokbisey yemio icmio zaten oncedn azcik emersi artik onuda yapmio napabilirimm
canım bende düm kaçamak yaptım bol bolCanim tarti gunune az kalmasaydi birde kacamagi gece yapmamis olsam kendimi affedebilirdim ama yarin tartida artılari gormekten korkuyorum o yuzden kendime cok kizginim
Bugun bi mandalina yedim gunun kalanini su icerek devam ettirmeyi dusunuyorum belki bu ceza beni bir dahaki kacamaklardan vazgecirir diye dusundum
Cok gecmis olsun canim.insallah en kisa zamanda iyilesir bebisin.benimkiside7aylik iyi anliyorum senin durumunumoon8184 .!.:sevgiliii anneler kizim 6 aylik ve balgamli oksuruyor ne yapabilriim dr peditus verdi 3 gun kullan dedi bugun 2.gun ama bi degisiklik yokbisey yemio icmio zaten oncedn azcik emersi artik onuda yapmio napabilirimm
Çok geçmis olsun canım.zor bi durum bende yaşadım.kendi haline bırak biraz düzelir inş.kizlar merhaba..kizimda bende cok fena hasta olduk hic bakamadm dun hala ayaktayiz bebgim uyumuyor yemio napicami sasirmis durumdaym
Ya bende aksam yatmadan aynarini dusunmustum ama bagirsak problemi yasiyorum kac gundur su icemem diye dusunul vazgectim gun icinde su icebileyim diyecanım bende düm kaçamak yaptım bol bol
bugün oruç tutmaya kara verdim dün akşam yedilerim sahur olsun dedim artık gece de sadece su içtim yattım napayım hem oruç borcumu ödüyorum hemde yediklerimi sahur yerine koyuyorum
canım 6 aylık herşeyi verebilirsin diye düşünerek bişeyler önericem. marketten siyah turp al. başını kes içini oy bir kaşık bal koy ve başını kapat. bir kaseye koy sabaha kadar suyunu salar. bunu içir 3 gün aç karna. bi de soganı rendele içine şeker koy o da suyunu salacak onu da aç karna içir. Rabbim tez zamanda şifa versin bebişine.sevgiliii anneler kizim 6 aylik ve balgamli oksuruyor ne yapabilriim dr peditus verdi 3 gun kullan dedi bugun 2.gun ama bi degisiklik yokbisey yemio icmio zaten oncedn azcik emersi artik onuda yapmio napabilirimm
ihlamur icirmeye calisiyorum ama icmiyor bende bugun kendi yaptigim biskuvi ve ihlamurla mama yaptim pekmz koydum icine yedi bi kismini ama sonra surup verince hepsini vikartti ve ac uyudu suanda benimde gozumde arpacik cikti halsizlik bas agrisi burun tikanikligi ayyy cok fenayiz ailckCANIM BENİM KIZIMDA OLMUŞTU ÖYLE IHLAMUR VE yva yaprağın kaynat içine pekmez koy içir
ben faydasını gördüm normal olrakda içirebilirsin pekmezi
doktor bana ilaç vrmemişti pekmez le iyileştirdim kızımı
Ben tıp ta okuyorum 5. Sınıfım onun için cnmNe için ders çalışıyorsun bende çalışıyorum ya kendini motive etmelisin
Cok iyi olmuş menun iremcimSabah
1 muz
Öğle
Az bulgur pilavı
Sulu yemeğin patateslerinden
Yoğurt
Salata
Peynirli omlet Çay
1 buçuk saat spor
Oohh cezana uymuşsun tatlim inşallah yarin bool eksi görürsünBende 1 mandalina ve 1 kase kuru kayisi yedim
Insallah canim hep beraber goruruz eksileri ama ben bu hafta arti gorme korkusu yasiyorumOohh cezana uymuşsun tatlim inşallah yarin bool eksi görürsün
Bu gunu kurtarmissin amaBen bugün protein günü yaptim çünkü 500 gr artidayim
Menüm
Sabah10.30: sütlü omlet(2 yumurtayla)
Beyaz peynir bi kaç parca kaşar şekersiz çay
Ara:15.00: 1 kase pul biberli yoğurt
Aksam: sarımsakli limonlu et çorbasi(yalanci paça)
Gece yatmadan 2 kaşık yogurt zencefil tarçın zerdecal yicem
Umarim az da olsa eksi görürümayy bu haftam çöpe gitti resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?