- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.041
Gunaydin banummSelamın aleyküm Kizlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bu sabahda yine erkenden güne başladım eee yarin büyük gün o yüzden bugün inşallah herkes dahada dikkatli beslenir
Ben şükür cumaya göre eksideyim ama inşallah yarin sabah dahada fazla olur o eksi
Çok geçmiş olsun canimRabbim acil şifalar versin
Geçmiş olsun canımkizlar merhaba..kizimda bende cok fena hasta olduk hic bakamadm dun hala ayaktayiz bebgim uyumuyor yemio napicami sasirmis durumdaym
Cok guzel menun canim :) afiyet olsun bol eksi getirsinSelam kızlar..menüm..
Sabah: iki köfte, peynir, şekersiz çaay..
Akşam: bir tabak karnıbahar yemeği, marul salatası..
Bugün az yedim ama akşam çok acıktım.açlığımı suyla bastırmaya çalıştım..
Menü de güzel canım sporunda herzamanki gibj harika :) bebişin keyfi nasıl annesiİyi akşamlar herkese.evime geldim sonunda menümü yazayım.
11.00... 1 haşlanmış yumurta beyazı yarım haşlanmış patates 2 bardak 1 şekerli çay 2 lokma tahin helva
16.00.. 3 petibör+2 bardak 3 şek.çay
17.30.. 1 kase mecimek çorbası
20.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
1 saatede gün kurusu ve biraz kuruyeiş yicem form çayımın yanında.
Menün dengeli canım biraz karbonhidrat ağırlıklı gibi olmuş makarnadan dolayi ama eminim ölçülü yemissin dirselam kızlar
pek uğrayamıyorum bu hafta biraz yoğun geçti. kafam dolu oldu mu vücudum da yoruluyor. halsiz hissediyorum kendimi. şu sınavları bi atlatsam da rahatlasam. menümü yazayım hemen.
sabah: peynirli yumurta 2 dilim ekmek
öğle: bir kase şehriye çorbası
tatlı krizim tuttu bir kase de nesfit yedim.
akşam: 1 kase makarna
Gayet güzel menün baliimm o kadarcik lokumdan bişi olmazCarsamba menum
Sabah 10 da yumurta zeytin biraz corba
Ogle kefir elma mandalin
Ara t. Kahvesi 1 lokum. Kankamla yedik valla
Aksam 18.00 de yumurtali ispanak ve biraz makarna biraz findik ve cevizle
Spor yok
Bugun evdeydimm oglum aksam kustu sabaha. Sabah da oglene circir oldu neyseki bak8ma aldim evde oglen kestik ishali toparladi simdi
Ceza verme tatlim arada böyle krizler oluyor maalesef ben bugun protein günü yapicam bana katil istersenKizlarrr kızlarrr buyuk bi kacamak yaptim gecevgece mutfakta gordugum seylerden bir parca ondan bir parca bundan aldimcom pismanim yarina kendime ceza vericem meyve disinda birsey yemek yok
Canim tarti gunune az kalmasaydi birde kacamagi gece yapmamis olsam kendimi affedebilirdim ama yarin tartida artılari gormekten korkuyorum o yuzden kendime cok kizginimCeza verme tatlim arada böyle krizler oluyor maalesef ben bugun protein günü yapicam bana katil istersen
CANIM GÜZEL MENÜ AFİYET OLSUN SPOR YOKMUdunku menum
Sabah 2 haslanmis yumurta 4-5 dilim kadar peyniri 6-7 zeytin 1 dilim ekmek
oglen karabugday yogurtlu
aksam derisi alinmis kizarmis tavuk 1 vardak zero
bu sabah 2 haslanmis yumurta kasar peyniri zeytin 3 kasik visne receli 2 dilim ekmek sekersiz cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?