- 15 Mart 2010
- 3.699
- 6.605
- 683
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.201
Hahahhhh aynen ya ne guldum:)Kuzum bence sen o pişmaniyeyi komsuya arkadasina falan ikram et yoksa hergün yiceksin bitene kadar
Afiyet olsun canim artik bu saatten sonra bişey yemeyelimBende daha fazla yemeden yazayimda durayim bari
2 (baget tavuk)fırında
Aksam :1 kase kadar kuru fasulye 1 parca et
2 parca ekmek avuc ici kadar peynir
Kiz niye o kadar buyuk paket aliyosun bari küçük alsaydinHahahhhh aynen ya ne guldum:):)
Bide cok buyuk paket zaten o olmasa cok az besleniyorum.
Ayyyy cok utandim :)
Tesekkur ederim bugun istahim cok fena acik kendimi tutmaya calisicam ama bugun daha fazla yersem yarinda cezsyi yerim iciniz rahat olsunAfiyet olsun canim artik bu saatten sonra bişey yemeyelim
O aralar hizlica 1 kilo vermistim ya saki 40 kilo kalmisim gibi sanki halime uzulmusum gbi gittim doldurdum markette pisteleri...Kiz niye o kadar buyuk paket aliyosun bari küçük alsaydin
Canım çok hızlı yazdım kusura bakma hastanede idim ben gruba girdim mi ?Anlamadım canim
İnşallah yaa 4 göze bekliyorum :)Cok az kaldi iremcim Allah in izniyle 2 haftaya açarim oylamayi girersin listelere
Canim iki haftalik deneme süren bitti önümüzdeki cuma ana listedesin canim ayni düzen devam et başka birşey yapmana gerek yok çok iyi gidiyorsun zatenSekerPancarii canım ben gruba dahil oldum mu ? Ve Artık ne yapmam lazım
selam güzeller nasılsınız bugun gelemedim hiç. oğlanla ilgilendim, ev temizledim, ikindin annemi dr. muayneye götürdüm sanırım fizik alacak felcin açılması için. bakalım mr çekilcek neler olacak bilmiyorum. şimdide onları benim eve getirdim, hafta sonu hamama sokacam annanemi bi güzel paklayacak işallah çok seviyor sıcağı . yani hafta sonu misafirim var hemde en ağırından
Aslında bende pazartesi dukan express yapiyim diyorum isteyen bana katılabilirKızlar bu hafta acaba protein diyetimi yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?