- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.221
Aayy ne güzel düşünmüş eşin banummSelamın aleyküm Kizlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Umarım haftasonu da az kalorili ve kacamaksiz geçer benim için çok güzel bir gün olacak
Esim nereden estiyse dun buyuk kizi okuldan alirken bu gece icin Anannede yatiya kalmaya ikna etmis Bas basa bir gece gecirelim istemis
Bir aksilik olmazsa gunduz abla kardes sinemaya girecekler bizde o ara oturup onlar cikana kadar kahve iceriz
sonrasinda ailecek yemek yer kizlarida anneme birakir gecede biz sinemaya gideriz dedi esim
adancagizdan beklenmeyen hareketlerama inanilmaz hosuma gitti sonucta ilk kez benim soylememe gerek kalmadan birseyler planladi
Insallah bende haftasonunu kacamaksiz atlatip pazartesiyede cumadan daha az gorurum yine tartida
sabah dune nazaram daha az ciktim tartida
Dün buraya bildirimimi yapmaya firsat olmadi ama yinede gecde olsa sizlerlede paylaşmak istedim
Baslangic; 124.5 kg
Gecen hafta; 93.9 kg
Bu hafta; 92.7 kg
Giden; 1.2 kg
toplam giden; 31.8 kg
inşallah yılbaşına 8li rakamlari görmek hayal değil gerçek olacak cok mutluyum ve inşallah bu haftasonu da kacamaksiz ve bol eksili gider
Rabbim acil sifalar versin canim....Aminnn
Aahh işte o yarim ekmek olmasaymişti herşey güzelmiştiive cuma menum akşam biraz berbatt oldu
sabah tarçınlı meyve salatası 1 bardak kefir
öğle tarçınlı meyve salatası 1 bardak kefir ve çiğ çerez
akşam: yumurtalı ıspanak ve bizim yörenin dolmaiçi dediğimiz bir pilav tarzı ama sulu bi şeyi vardır ondan yedim 1 tabak kanasıya ( içinde bakladan, mercimeğe, yarmadan bulgura her çeşit baklagil vardır )+ işte bu bomba oldu yaklaşık yarım beyaz ekmek
spor yok istirahat gunmu diyelimm bu yoğunlukta
Çok az yemişsin bengimmCuma menüm
Sabah sucuklu yumurta peynir
Öğlen meyve
Aksam 2 galeta yesilcay
1 lt su 30 dk yürüyüş
Çok güzel menun tatlim afiyet olsun boooll eksi getirsinselamlar herkese.. menüm..
sabah: menemen, peynir, üç ceviz..
akşam: haşlama iki tavuk baget, yoğurt, lahana yemeği...
Canim haftada 1 kilo 1.200 300 gr gayet güzel demekki metabolizman hizli ne güzel veriyorsun anormal değil yani çok iyi canimO aralar hizlica 1 kilo vermistim ya saki 40 kilo kalmisim gibi sanki halime uzulmusum gbi gittim doldurdum markette pisteleri...
Ayy cok komikti psikolojik deliyim :)
Yine menün ve sporun çok iyi sevtalcimm afiyet olsunSelam millet.menümü yazayım bebiş uyurken hemen.
12.00... Örgü peynir 2 bardak 3 şekerli çay ve 2 yumurtalı omlet eşimle 3 zeytin
14.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
17.00.. Sporumun aynı
18.00..1 kase yayla çorbası 1 parça kep.ekm.
Aralarda form çaylarım 2 gün kurusu biraz kuruyemiş yedim.
Yarın anneme gitcem inş.sporumu yapabilirim.
Teşekkür ederim canım..bugün akrabama davetliyim.kaçamak elimden geldiğince az olacak.bugün tartıldım düne göre eksideyim onu sevinciyle az yiycem.Çok güzel menun tatlim afiyet olsun boooll eksi getirsin
Canim haftada 1 kilo 1.200 300 gr gayet güzel demekki metabolizman hizli ne güzel veriyorsun anormal değil yani çok iyi canim
Yine menün ve sporun çok iyi sevtalcimm afiyet olsun
Kolay gelsin canım sana..ohh bi de ben gidebilsem hamama..bizim buralarda da güzel yerler var kafa dengi birini bulursam gidicem bende..şimdiden sıhhatler olsun sizeselam güzeller nasılsınız bugun gelemedim hiç. oğlanla ilgilendim, ev temizledim, ikindin annemi dr. muayneye götürdüm sanırım fizik alacak felcin açılması için. bakalım mr çekilcek neler olacak bilmiyorum. şimdide onları benim eve getirdim, hafta sonu hamama sokacam annanemi bi güzel paklayacak işallah çok seviyor sıcağı . yani hafta sonu misafirim var hemde en ağırından
bi aksilik olmazsa bende varimmmm!!Aslında bende pazartesi dukan express yapiyim diyorum isteyen bana katılabilirlisteyi eklerim birazdan 7 günlük
Can'ım o kutuyu çöpe atBugun;
08.00 azicik peynir 1 etimek form
12.00 azicik sulu kofte yarim dilim ekmek
17.00 1 pismaniye kucuk cikolata
19.00 sadece corba
Klasik yine pismaniye
Kurtulamadim bi.....
Ya ablasi 3 tane kaldi zaten atmiyim yaaaaa soz gunde 1 tane yicem:):):)Can'ım o kutuyu çöpe at
Pişmaniye gibi pişman olucaksın Can'ımYa ablasi 3 tane kaldi zaten atmiyim yaaaaa soz gunde 1 tane yicem:):):)
Asenaaaaa bugün 30 dk spor yapmadan yatmak yoookkBugun;
08.00 azicik peynir 1 etimek form
12.00 azicik sulu kofte yarim dilim ekmek
17.00 1 pismaniye kucuk cikolata
19.00 sadece corba
Klasik yine pismaniye
Kurtulamadim bi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?