Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın fıstıklaaaarrr hayırlı sabahlaaarrr iyi haftasonlariii kaçamaksiz bir haftasonu olur inşallah bizim için

Dukan express
1.GÜN: SAF PROTEİNLER + 1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+10 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

2.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+12 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

3.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+14 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

4.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ+16 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

5.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ+40GR KADAR YAĞLI PEYNİR+18 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

6.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ+40GR KADAR YAĞLI PEYNİR+200GR NİŞASTALI GIDA+20 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

7.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ+40GR KADAR YAĞLI PEYNİR+200GR NİŞASTALI GIDA+ÖDÜL ÖĞÜNÜ+20 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

Aayy ne güzel düşünmüş eşin banumm başbaşa keyif yapin biraz kilonda günden güne eksiliyor ne güzel 8 rakamlara çok az kaldi hedefine iyce yaklaştin tatlim azmin daim olsunnn

Aahh işte o yarim ekmek olmasaymişti herşey güzelmiştii ama nerdeyse hiç kaçamak yapmıyorsun sen neslim dünü ona sayalim sen bugün spor ve dengeli beslenmeyle telafi edersin dünü

14, Takim ....Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.rengarenknesli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.asena87[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.sekerpancarı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.afrasyab[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.sevtal87[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.sarraf[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.miyav_su [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[/tr][[/TABLE[/TABLE]

selamlar herkese.. menüm..
sabah: menemen, peynir, üç ceviz..
akşam: haşlama iki tavuk baget, yoğurt, lahana yemeği...
Çok güzel menun tatlim afiyet olsun boooll eksi getirsin
O aralar hizlica 1 kilo vermistim ya saki 40 kilo kalmisim gibi sanki halime uzulmusum gbi gittim doldurdum markette pisteleri...

Ayy cok komikti psikolojik deliyim :)
Canim haftada 1 kilo 1.200 300 gr gayet güzel demekki metabolizman hizli ne güzel veriyorsun anormal değil yani çok iyi canim
Yine menün ve sporun çok iyi sevtalcimm afiyet olsun

Teşekkür ederim canım..bugün akrabama davetliyim.kaçamak elimden geldiğince az olacak.bugün tartıldım düne göre eksideyim onu sevinciyle az yiycem.

Kolay gelsin canım sana..ohh bi de ben gidebilsem hamama..bizim buralarda da güzel yerler var kafa dengi birini bulursam gidicem bende..şimdiden sıhhatler olsun size

Günaydın kızlar dün hastaneden olduğum için aç gittim ve şeker için orada yemem gerekiyordu yarım tost yedim akşam ise sadece salata yedim bugün kahvaltıda muz bir nar 15 adet zeytin avuç içi kadar peynir domates ve bol yeşillik tükettim akşama arkadaşımın dogum günü var orada olucam

Herkese güzel hafta sonlari.Kizlar hafta sonunu kacamaksiz atlatiriz insallah.

Bugun;
08.00 azicik peynir 1 etimek form
12.00 azicik sulu kofte yarim dilim ekmek
17.00 1 pismaniye kucuk cikolata
19.00 sadece corba

Klasik yine pismaniye
Kurtulamadim bi.....

Bugun;
08.00 azicik peynir 1 etimek form
12.00 azicik sulu kofte yarim dilim ekmek
17.00 1 pismaniye kucuk cikolata
19.00 sadece corba

Klasik yine pismaniye
Kurtulamadim bi.....
Asenaaaaa bugün 30 dk spor yapmadan yatmak yoookk bekliyorum spor bildirimini

Kızlar bugun cok dengdsiz bi menu yasadim

Sabab:2 parca ekmek 1 dilim kasar 1 zetin iki çatal yumurta

Ogle sinavdaydim kantinde diyet birsey oldugunu zannsetmedigim icin 1 karsik tost 1 bardak cay 1 bardak oralet 1de arkadasim bir cikolata ikram etti reddemedim

Aksam 1 tabak makarna 1 parca ekmek avuc ici kadar peynir 3 mandalina 1 armut

Bugun felaket bi gundu diyetim adina farkindayim ama eminim toparliyicam insallah

Pazartesidem sonrada yuruyuse basliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…