- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.461
Bugün çookk yoğundum canım..gündüz komşuda oturma vardı..akşam da kızı acile götürdüm.diş çıkarıyo ağzında yara çıktı.çok huysuz tüm gün kucağımdaydı.birsürü ilaçla eve döndük.ancak uyuttum buraya geldim..
Tesekkür ederim canim.nasil oldugunu bilmiyorum yapamamistim bende.hergün en az 1saat yürüdüm sporumu aksatmadimMarlin canım tabloyu senin yerinede işaretledim ama sporunu bilemediğimden onu yapmadım.
Cok tesekkürler canim.nasil yapildigini bilmedigimden dolduramamistim tabloyu.sporumu aksatmadim hergün en az 1saat yürüdüm ve 150 mekikMarlin canım tabloyu senin yerinede işaretledim ama sporunu bilemediğimden onu yapmadım.
Asenacim protein günü yapmak bana hep güzel eksi gösteriyor ertesi güne hatta ben bugun protein günü yapıyorum istersen sende katil banagünaydın kızlar.inşallah herkesin günü güzel geçer.
ben sanırım kilo aldım bu hafta.hem tartıda cok cıktım bugün hem bi şişlik var hem bu hafta spor ve su hiç yoktu hemde pişman eden pişmaniye
çok moralsizim oyüzden...yılbaşı hedefi koymuşken bu hiç hoş olmadı
bu gün ne yapıyım kızlar sizce şişliğim gitsin,yarın tartıda moralim bozulmasın
Oyyy geçmiş olsun küçük kuzuya canim eczanelerde burun açıcı damlalar oluyor yakasina yastigina damlatiyorsun onlardan alirsan baya rahatlar ben kizima öyle yapıyorum canim ♡♡Herkese hayirli sabahlar.benim bebis bütün gece uyunadi.burnu tikanmis hava alamiyo.emmek istiyo ama ememiyo.yenice uyuttum bakalim.bende biraz uyucam cok yorgunum
naapıyorsun protein günü için tatlımAsenacim protein günü yapmak bana hep güzel eksi gösteriyor ertesi güne hatta ben bugun protein günü yapıyorum istersen sende katil banaşiskinlik için bugün en az 2 2 buçuk litre su iç canim
Kahvaltıda peynir türleri ve yumurta yiyorum ara öğünlerde süt ve yoğurt yiyorum akşam da tavuk veya et yiyorum canim en az 400 gr farkediyor bendenaapıyorsun protein günü için tatlım
hee bu beslenmeyle farkeder tabiiii.keşke bende işe bugün yoğurt getireydim de unuttum...akşam bende tavuk ve yoğurt yeyim yapabilirsem tavuklu bişeeeler.Kahvaltıda peynir türleri ve yumurta yiyorum ara öğünlerde süt ve yoğurt yiyorum akşam da tavuk veya et yiyorum canim en az 400 gr farkediyor bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?