Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen Cevabını vermişsin Canım insanlar moralleri bozuk iken duygusal boşluk olduğumuz için içimizden hiçbirşey gelmez seninde böyle olman normal spor yapmak içinden gelmiyorsa biraz kitap oku 15 dk mekik çek sonra sevdiğin bir filmi izle Canım birde böyle dene

Merhaba kızlar bitik durumdayım ve çok işim var misafirler biraz önce gitti.menüm
15.00 gibi ... 2 şek.tarçınlı süt 1 haş.baget
18.00... 2 kaşık pirinç plavı 2 kaşık et sote mantarlı 1 kepçe mercimek çor.salata ve zeytinyağlı bamya
19.00.. 2 bardak 3 şek.çay biraz kuruyemiş ve 1 gün kurusu.
Spor yapmaya halim yok artıkzaten daha bisürü işim var.yarın telafi ederim artık.

Kızlar akşama dogum günü partisine davetliyiz ve akşam yemeğide olucakmış yemek te mantı ve yuvalama varmış ne yapcam ben gittiğimiz evin bayanıda çok alıngan ve birşey yemediğimi anında anlar ya benim Karatay yaptığımı biliyor of

Slm canim.onun alinmamasi icin tabagina az az bazi seylerden.eleme yap birde salata gbi hafif seyleri daha cok koy tabagina mantiyi falanda tadimlik.insallah cok gec saatte olmaz 7 gbi yersiniz:)
Oglenide hafif gecistir bence.gece eve gidincede vaktin olursa hareket ve soda oneririm.evleriniz yurume mesafesindedir insallah donerken yurursunuz.

Bende öyle düşünüyorum sadece mantı ce yuvalama varmış onlarda yoğurtlu oluyor ya 2 Kaşık yerin zaten evde sadece salat yiyecen Oraya gidince yememek için bu insanları anlamıyorum inşallah yemediğimi anlamaz çünkü alıngan ve ters bir insan kocasını yer bitirir

Hahahhaa kocasini yer bitirir ha

Canim gün boyu yediklerin çok hafif olsun oraya da gidince tabağina 2şer kaşık alırsın diyette olduğunu da belirt bence anlayışla karsilicaktir hem az yemiş hemde eve sahibini kirmamis olursun

İşte diyetin en zor kısmı bu bence insanlarla uğraşmak..biz de bu akşam eltime gidicez yeni dünürleriyle tanışma faslı..aman bişey yemeden gekin diyo bi de bir çeşit pasta yapacakmışım..olsun yaparım hiç gocunmam yeterki ısrar etmesin tanımadığım insanların yanında..
Arkadaşların dediği gibi yap canım az az al tabağına ağır ağır ye kimse çakmasın

Herkese gunaydin sevgiler kizlar...umarim hepimiz guzel bir haftasonu geciririz.ve kimin ne derdi varsa insallah hafifler biraz :)

Guzel bir gun gecirecegizzz oyle hissediyorum
Amin canım..dün akşam eşim kaza yaptı çok şükür kendinde bişey yok..geldimmi üstüste geliyor herşey..Rabbimden gelene amena..
Ayy ben de ne dertliymişim bugün :))

Canim gün boyu yediklerin çok hafif olsun oraya da gidince tabağina 2şer kaşık alırsın diyette olduğunu da belirt bence anlayışla karsilicaktir hem az yemiş hemde eve sahibini kirmamis olursun
Tatlım zaten kadın biliyor bundan 2 hafta önce bir dogum günü partisindeydi bana çok zayıflamışsın dedi bende Karatay beslenmesi yapıyorum dedim işte biraz Nasıl söylesem garip bir kadın mesela sesi ki kardeşimde pasta börek yapar ama yemez gerizekalı zayıflamak için dedi ben şok oldum ben bayanın eşi ile çalıştım daha önce ve işyerindeki ayrıldım benim görüştüğüm insanlar ile ortak bir araya geliyoruz garip bir kadın fevri çıkışları var faceden yaptığı şeyleri beğenmezsek söyleniyormuş işte az yiyecen zaten eşim müdahale eder yeme diye

Evet ve çok bilmişlik yapıyorlar bu yüzden 16 yıllık arkadaşımla görüşmeyecem bana sen şimdi yemiyorsun ve bol spor yapıyorsun sonra bırakınca 2 katı olucaksın dedi devamlı bunları dedi yanına gelen insanlarada bende bahsetti gerçekten çok kırdı bu kadında çok alıngan faceden birşeyler paylaşıyor eğer eşi beğenmezse Ada'mı fena paralıyormuş arkadaş dedi takıntılı diye eşimle ortak tabak yapıcam onun tabağında 2 kaşık alırım sende evden yiyerek git

Aayy sinir oldum kadina yaa deli mi o ben senin yerinde olsam bilerek yemem birak kudursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…