- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.941
Geçmiş olsun canim Allah beterinden korusun şükür eşine bişey olmamış♡Amin canım..dün akşam eşim kaza yaptı çok şükür kendinde bişey yok..geldimmi üstüste geliyor herşey..Rabbimden gelene amena..
Ayy ben de ne dertliymişim bugün :))
Bende eşim ile ortak tabak yapıcam onunkinden 2 kaşık alır bırakırım iradem iyidirAayy sinir oldum kadina yaa deli mi o ben senin yerinde olsam bilerek yemem birak kudursun
En iyisi bu bencede.benim kvdemde öyledir biraz.yaptihi yemegi yemezsen küser tavir yapar.kocasinida doldurur yaptigimi yemiyo beni begenmiyo der kafasindan olmadik seyler uydurur.kendisi 90kilo .bizide öyle olalim istiyo .zayif olunca kiskaniyo sanki.Bende eşim ile ortak tabak yapıcam onunkinden 2 kaşık alır bırakırım iradem iyidir
Evet benim dediğim kişide öyle yemeyen insanlara kızıyor kendisi 80 kg tamam bende kiloluyum ama zayıflamak istiyorum zayıflayan insanlarada kızmıyorumEn iyisi bu bencede.benim kvdemde öyledir biraz.yaptihi yemegi yemezsen küser tavir yapar.kocasinida doldurur yaptigimi yemiyo beni begenmiyo der kafasindan olmadik seyler uydurur.kendisi 90kilo .bizide öyle olalim istiyo .zayif olunca kiskaniyo sanki.
Allah size bagislamis canim.cok gecmis olsunAmin canım..dün akşam eşim kaza yaptı çok şükür kendinde bişey yok..geldimmi üstüste geliyor herşey..Rabbimden gelene amena..
Ayy ben de ne dertliymişim bugün :))
Benim kv dem zayif olmamizi istemiyo.eltimde kilolu ona laf döyleyip duruyo.zayif olunca laf edemeyecek ya ondan istemiyo.diyetteyim demiyorum hic yoksa herkesin yaninda anlatiyo.abuk sabuk konusuyo.doktor zayiflaman lazim dedi kendisine .doktor bisey bilmiyo beni baska doktora götürün diyo.yemek yemeyi cok seviyo kendisi zayiflayamiyo irade sifir.herkeside kendisi gibi olsun istiyo .psikolojisi normal degilEvet benim dediğim kişide öyle yemeyen insanlara kızıyor kendisi 80 kg tamam bende kiloluyum ama zayıflamak istiyorum zayıflayan insanlarada kızmıyorum
İşte bende çok pişmanım herkese Karatay beslenmesi yapıyorum demekle ve günde şu kadar spor yapıyorum dedim pişmanımBenim kv dem zayif olmamizi istemiyo.eltimde kilolu ona laf döyleyip duruyo.zayif olunca laf edemeyecek ya ondan istemiyo.diyetteyim demiyorum hic yoksa herkesin yaninda anlatiyo.abuk sabuk konusuyo.doktor zayiflaman lazim dedi kendisine .doktor bisey bilmiyo beni baska doktora götürün diyo.yemek yemeyi cok seviyo kendisi zayiflayamiyo irade sifir.herkeside kendisi gibi olsun istiyo .psikolojisi normal degil
Evet canim bu sefer kesin kararliyim zayiflsmaya.gecen gün bana sen80kilo musun diye sordu kvdem.gözleri kör sanki .67kiloydum.sirf sinir etmek icin söylüyoİşte bende çok pişmanım herkese Karatay beslenmesi yapıyorum demekle ve günde şu kadar spor yapıyorum dedim pişmanımmalesef çevremizde ki insanlar fesat ve kıskançlar seninde moralini bozuyorlar işte işlerine gelmedi mi doktorlar bile yalan konuşuyor onlar için öyle Can'ım sende zayıfla ki görsünler nefret ettim ya
Ay allahım ona ne ya oğlu almış seni afedersin ona b.. Düşer tövbe tövbe senin kilon normal Can'ım tabi boyunu bilmiyorum ama bana göre iyisin csnım birde diğer zayıf insanlar ile kıyaslıyorlar ya sinir oluyorumEvet canim bu sefer kesin kararliyim zayiflsmaya.gecen gün bana sen80kilo musun diye sordu kvdem.gözleri kör sanki .67kiloydum.sirf sinir etmek icin söylüyo
Menünde güzel maşallah Can'ım birde spor niyetine yürümen süper olmuşSlm kizlar bugun;
10.00 1 etimek form 2 haslanmis yumurta domates az peynir 1 zeytin ton balik
17.00 az corba 1lahmacun
18.30 az yesil mercimek yemegi ekmeksiz
20.00 az meyve kurusu
Islerim vardi bugun tum gun yurudum sayilir.
Can'ım şekeri bırakamaz mısın çok fazla degil miMerhaba arkadaşlar.bugünkü menüm.
11.00... Lorlu omlet 1 bardak 3 şek çay 1 dil.kep.ekm.
13.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
17.00..bsporumun aynı
18.00... 2 şek.tarçınlı süt 1 gün kurusu
20.00... 2 kaşık et sote 4 çatal bamya salata zeytinyağlı.
Birazdanda kuruyemiş günkurusu filan yicem form çay yada kahveyle.
Merhaba canım.malesef şekersiz çay düşüneniyorum.1 yıl kadar bıraktım ama olmadı hep iğrenç geldi tadı zaten çok içmiyorum biri gelirse ben gidersem yada eşim olursa kahvaltıda.Can'ım şekeri bırakamaz mısın çok fazla degil mi
Afiyet olsun canim.iyi dogumgununu sikintisiz gecirmissin az yiyerek.İyi geceler kızlar topikte kimseler yok mu ben menümü yazayım kahvaltıda 1 muz avuç içi kadar kaşar peyniri 15 adet zeytin bir çaybardağı kadar Antep fıstığı akşam ise dogum günündeydik 1 kaşık mantı 1 küçük peynirli milföy börek ve midem çok kötü şuan sade soda içiyorum ağır geldi
Evet Can'ım sıkıntısız atlattım şükür bu arada günaydın Karatay'da yağ serbest hamur işleri yasak Can'ım 18 kg verdim sosyal medyada grubumuz var benim gibi çok güzel kg veren insanlar varAfiyet olsun canim.iyi dogumgununu sikintisiz gecirmissin az yiyerek.
Ben karatayi bilmiyorum pek ama kasar bosuna yag gibi geliyor bana bende severim buarada.birde zeytinde 15 cok gibi geliyor yagli oldugu icin.birde fistik var falan.he karatayi bilmiyorum ama benim yorumum.
Günaydın Can'ım sende benim gibi iyi grçirmişsin tanışma faslını sevindim
- İyi geceler kızlar..ancak gelebildim buraya çok yoğun geçti bugün..eltime gittik erkek tarafıyla tanışma faslı falan sonra kardeşim geldi onlarla oturduk yorulmuşum.menüm..
- Sabah: iki haşlanmış yumurta, beş zeytin, kk peynir, iki ceviz..
- Akşam: beş zeytinyağlı sarma, iki kaşık patates salatası, yarım poğaça..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?